Изчерпано количество
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.

Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 10 ампули по 200мг/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 70.00 лв

Decadurin - е стероид с умерено андрогенен ефект и висока анаболна активност. Интересното е, че има по-мощен и траен ефект върху човешкото тяло. В сърцето си има популярната в наши дни активна съставка нандролон - нандролон деканонат, който се появи на пазара още в средата на фармакологията на 20 век.

 

Използването на Deca GEP е повече в спортните дисциплини, като културизъм. Спортистите го вземат заради няколко причини, но най-важното е покачването на мускулната маса. Също така, препаратът може да бъде и полезно лекарство, известно е, че нандролон стимулира костната структура на тялото и подобрява функцията на ставите (използват нандролон за лечение на остеопороза и други заболявания).

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Какво е Decadurin GEP: описание на стероида

Анаболната дейност на нандролон деканонат - 150% от ендогенен тестостерон и андроген - само 30%. Според конструкцията, е подобен на тестостерон, но има някои съществени разлики. Първо, нандролон в 19-та позиция има въглероден атом, а в тестостерона не. На второ място, нандролон не се превръща в по-силни андрогенни метаболити, докато тестостеронът може да се подложи на такива реакции.

 

Имайте предвид, че употребата на този стероид, въз основа на без много вреда за организма може да се употребява от мъже и жени. Истината е, че нежния пол, за да избегнат вирилизация (прекомерно окосмяване по тялото и лицето, уголемяване на клитора, задълбочаване на глас, и така нататък) ние препоръчваме използването на минималната доза на стероида - 50, максимум 100 мг (Мъжете обикновено използват 200-600 мг). Действие Deka GEP трае 15 дни. Ето защо, лекарството трябва да се приема с честота веднъж седмично.

 

 

Като цяло, по време на цикъл с нандролон от GEP се проявяват множество положителни ефекти:

 

Стимулиране на покачването на мускулна маса

Премахване на болки в ставите и подобрява ставната функция, поради допълнително производство на синовиална течност

Укрепване на костите и цялостната костна структура на тялото

Укрепване на имунитета

Увеличаване на транспорта на кислород в организма.

 

Важно е да се разбере, че по време на прием на нандролон GEP може да се докажат не само положителни, но и странични ефекти. Така, 15% от случаите може да се появи болка в гърба и ринит, в 10% от случаите - акне и 20% от случаите - главоболие. Известно е също, че стероида нандролон има висока прогестогенна активност.

 

Това означава, че спортистите по време на цикъл с дека ГЕП може да се изправят пред намаляване на естествения тестостерон, което от своя страна може да доведе до намаляване на либидото и сексуалната активност.

 

За съхранението на ампулите трябва да е на сухо място извън обсега на светлината, уверете се, че температурата на съхранение съответства на стайна. Също така, уверете се, че към лекарството няма присъствие на деца и домашни любимци.

 

 

Decadurin GEP : Дозировка и комбинации

В спортната практика, както вече бе отбелязано, този анаболен стероид се използва главно за получаване на чиста мускулна маса. Атлетите го използват в соло или в комбинация, в крайна сметка, за да се постигнат по-добри резултати.

 

Цикъл с Decadurin (нандролон деканонат) обикновено продължава от 8 до 10 пълни седмици. Тъй като работи в продължение на 15 дни, инжектирането се препоръчва да се определи честота веднъж седмично. Препоръчителната доза на Дека ГЕП се изчислява индивидуално за всеки спортист. Това се прави с помощта на проста формула - 4 мг на 1 кг телесно тегло. Това означава, че ако тежите точно 100 кг, оптималната доза за вас ще бъде 400 мг в седмицата.

 

Концентрацията на активното вещество в ампула е доста голямо - 200 мг на 1 мл. Като резултат: с тегло 100 кг използвайки препоръчваната доза 10 ампули ще ви стигнат точно за 5 седмици.

 

Отново, лекарството може да се осъществи както в индивидуален така и в комбинация с други лекарства, което значително повишава ефективността на крайния резултат. Например, за да се постигне по-голям набор от мускулна маса, можете да използвате един цикъл с GEP Decadurin и стероида Sustanon.

 

Ако сте си задали цел да се получи най-високото качество на мускулите, в цикъла може да добавите препарата Winstrol. Това увеличава силата, отстранява излишната течност и подобрява облекчаването на мускулите, и като цяло напълно се комбинира с нандролон, защото има антиестрогенна активност.

 

Възможно ли е да се комбинира използването на Дека GEP нандролон с други стероидни препарати. КАК? Тези отговори могат да бъдат намерени, като посетите търговския Anabol.bg Forum. Между другото, може да имате контакт с нашите висококвалифицирани консултанти, които ще отговорят на всички ваши въпроси, и да ви кажат как се употребява спортна фармакология ефикасно и ефективно.

 

 

Отзиви за Нандролон Деканонат – Decadurin и неговото приложение в спорта

Нандролон деканонат е активно използван както от нашите така и от чужди спортисти. Ето защо, стероидни медикаменти, базирани на нандролон се намират в интернет доста често.

 

Ако искате да намерите мнения за Дека от ГЕП, лесно можете като посетите нашия магазинен Forum. Попълнете проста процедура за регистрация, и можете да общувате свободно помежду си и да обменяте идеи. Благодарение на това, с което Форума разполага с цялата необходима информация за тези анаболни средства и много други спортни препарати.

 

Между другото, след преглед на мнения за Nandrolon GEP, вие ще знаете, че този стероид може да бъде полезен в спорта и медицината. Така, нандролон деканонат се използва редовно при лечението на остеопороза и много други заболявания. Също така, неговото приемане се извършва за укрепване на организма на пациенти, изтощени след наранявания или операции.

 

В спортната практика за нандролон деканонат - е преди всичко стероид, който насърчава мускулна печалба. Както се казва от мнения само четири седмици след неговото приемане, можете да покачите от 4 до 10 кг. В същото време то укрепва костната структура на тялото, подобрява функцията на ставите, увеличава силата на имунната система и има други ефекти, които са полезни в интензивната физическа активност, с която се сблъскват спортистите.

 

Ако говорим за негативния ефект, тук от мнения разбираме, че лекарството заслужава похвалата. По време на прилагането му, разбира се, може да се покаже някои отклонение, но вероятността за това е много малка. Например, акне се получава, когато се използва само в един от десет случая.

 

От къде да си купя Decadurin GEP и каква е неговата цена?

Подобно на други стероидни препарати, това лекарство не може да бъде закупено в аптеката. Дори не се и опитвайте, просто ще си загубите времето с неразбирателство от продавачи. В действителност, този и много други спортни продукти, които продаваме на добри цени, с надеждни гаранции и удобна доставка, могата да бъдат закупени в нашия онлайн магазин.

 

За да започнете, ние отбелязваме, че магазина Anabol.bg е отворен 24 часа в денонощието. Това означава, че за да купите Decadurin GEP може да стане, когато ви е удобно за вас. И няма значение – ден или късно през нощта, вашата поръчка със сигорност ще бъде приета и обработена.

 

Процесът на поръчка е доста лесен. За да закупите препарата, просто трябва да го изберете и да дадете необходимата информация за доставка.

 

Също така, нека да кажем, че ако си купите Deka GEP, след обработване на поръчката и позвъняване от наш оператор, ще бъде опакована и изпратена в най-кратък срок от време.

 

По-специално, цената на този продукт Decadurin GEP може да бъде значително намалена, благодарение на специално създадената гъвкава система за отстъпки (закупуване на голямо количество, можете да получите осезаема остъпка и да спестете добри пари).

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон, мускулна-маса, дека дураболин