Изчерпано количество
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули

Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
 • Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 80.00 лв

Drostanolone Propionate (Мастерон) – инжекционен анаболен стероид с активно вещество дростанолон пропионат, който е получен от дихидротестостерон и е подобен на биологичното действие на андрогенни стероиди, който се характеризират с много различни андрогенни свойства при умерен анаболен ефект.

 

Мастерона увеличава плътността и силата на мускулите, намалява размера на подкожна мазнина. Веществото се използва в различни видове спорт, особено в подготовка за състезание по културизъм или леко атлетични спортове.

 

Masteron PRL : дозировка и приложения

Drostanolon Propionat се използва успешно за борба с рака на гърдата. Въпреки това, има голяма вероятност на поява на вирилизация при постоянен прием или високи дози, за това при използване от жени трябва много добре да се изчисли дозата. Мъжете в спорта могат активно да използват мастерон за увеличаване на мощността и загуба на тегло придружено с изгаряне на мазнини и диуретичен ефект.

 

Благодарение на тези свойства мастеронът се утвърди на пазара като изключителен продукт за изграждане на качествени мускули и премахване на излишните течности от организма. Masteron помага на спортисти да останат в тяхната спортова категория и същевременно да покачат качествен растеж на мускулите и подобряване на физическата работоспособност. Това е един от най-популярните ААС сред атлетите.

 

Това анаболно средство може да се използва в комбинация с други лекарства, както и самостоятелно. При мъжете дозите варират от 300 до 500 мг на седмица, поставя се през ден или на всеки трети ден, като активното вещество действа до три дни. Поради голямата вероятност на вирилизация, жените не трябва да превишават дозата от 25-50 мг / ден - веднъж на всеки три дни.

 

● Един стероиден цикъл с Masteron Primus Ray обикновено продължава от 6 до 10 седмици.

 

Дростанолон пропионат не ароматизира, така че при прием на Masteron PRL няма нужда да се предприемат анти-естрогенни лекарства. Съчетанието му с анаболния стероид Winstrol (станозолол), е много добра комбинация за изсушаване (релеф).

 

В тази комбинация Winstrol® се приема 50-100 мг дневно или през ден, при перорално приложение Winstrol® (Стромба) трябва да се приема в доза 30-40 мг. Инжекционният стероид мастерон дава добри резултати в комбинация със синтетични производни на тестостерон стероиди. За да се изгради висококачествена мускулна маса, добра комбинация е с болденон или параболан. Въпреки това, ние трябва да отбележим, че тази комбинация значително повишава апетита.

 

Анаболният стероид Primobolan (metanolon) по действие са много сходни с мастерона, но приемани в комбинация те дават осезаем напредък, но Primobolan има значителен ефект при достатъчно продължителна употреба, така че ако ги комбинирате, стероидният цикъл трябва да е по-дълготраен (около 12 седмици).

 

Masteron PRL : Мнения

Ако никога не сте използвали такова лекарство, мненията на други спортисти, които са осъществили прием със сигурност ще ви помогнат да направите правилният избор. По-подробно описание за стероида мастерон можете да прочетете в нашия форум, който вече се използва от доста от много спортисти и им помага да постигнат желаните резултати.

 

Повечето мнения за мастерон от като спортисти го описват най-вече като продукт с много положителни ефекти. Някой описват високата му цена, но тези, които са го използвали твърдят, че ефективността на лекарството си заслужава напълно разходите.

 

Но ние трябва да подчертаем, че всеки стероиден медикамент трябва да се приема съзнателно, като имате вече ясна представа какъв ефект очаквате, както индивидуално, така и в комбинация с други стероиди.

 

Молим всеки един наш клиент при закупуване на мастерон да се придържа към общите препоръки, без да се експериментира с дозата или по-по често приложение. Голямата доза няма да до пренесе по-големи реални ползи, а само може да увеличи риска от странични ефекти.

 

Masteron: странични ефекти и противопоказания

Masteron има обособен андрогенен ефект. По същество може да се появи силен растеж и окосмяването по тялото, поява на други мъжки външни белези, така че жените трябва да го приемат много разумно. Практиката показва, че при нормална доза и честотата на приложение, той не показва никакви странични ефекти.

 

В резултат на достатъчно дълги лабораторни изследвания на анаболни андрогенни стероиди, Мастерон се смята за един от най-сигурните средства за инжектиране в спорта. Ето защо, за изграждането на чиста мускулна маса и бързо възстановяване често се приема в комбинация с оксандролон.

 

Masteron Primus Ray: цена и от къде да купя?

Цената на лекарството е доста по-висока от другите стероидни агенти, но които се интересува от подобряване на физическите си показатели това е точният продукт. Значително повишаване на мускулна маса не се очаква, но растежа ще е само в качествен мускул прикрепен с изразителен красив релеф.

 

Фармацевтична компания Primus Ray, произвеждащи Drostanolone Propionate (100 mg / ml), е доста популярна на световния пазар, така че качеството и цената на продуктите на тази фирма са доста на добро ниво. Ако искате да си купите този стероиден агент, можете да го направите онлайн от нас, чрез натискане на бутон "добави в кошницата" следвайки инструкциите на системата.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Мастерон, Дростанолон, пропионат, Мастерон, Дростанолон пропионат, Drostanolone, Propionate, (Primus, Ray), Masteron, ампули, Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули