Alpha Pharma - Sustanon

  • Код на продукта: 10ml/флакон/ 250mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 59.00 лв

4 естера тестостерон с продължително действие за натрупване на мускулна маса и увеличаване на силата

 

Индужект (induject 250) съдържа смес от 4 естера тестостерон (Testosterone Combination), които поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Те са подбрани така, че да осигурят бързо и продължително освобождаване на тестостерон.


Продуктът има силен ефект при спортисти за покачване на мускулна маса и повишаване на издръжливостта. Използва се и с медицински цени при репродуктивни или сексуални проблеми. Специално подбраната смес подпомага възстановителните процеси, намалява умората и болката в ставите и мускулите. Продуктът е високо ценен от спортисти и фитнес ентусиасти, тъй като съставките имат синергичен ефект и дават по-добър резултат в сравнение с други продукти, съдържащи тестостерон.


Действие на Индужект


Препаратът силно повишава белтъчния синтез, което води до забележително увеличаване на мускулната и силата. Индужект съдържа 4 естера тестостерон с различно време на разпад и усвояване от организма. Започва да действа веднага и осигурява постоянно ниво на хормона в кръвта с цел постигане на възможно най-добри резултати. Запазва действието си в тялото за период от няколко седмици.


Продуктът има изразен андрогенен ефект и след приложението им се усеща бърз прилив на физическа сила и мощ. Забелязва се и наддаване на тегло, съставено от качествена мускулна маса.


Ефекти от прием на Индужект:


  • Увеличаване на мускулната маса и силата
  • Помага срещу натрупването на нежелани телесни мазнини
  • Повишава образуването на червени кръвни телца, което води до по-добро насищане на тъканите с кислород и по-висока издръжливост по време на тренировка
  • Носи прилив на енергия
  • Повишава либидото
  • Повишава синтеза на протеини

Приложение и дозировка на Индужект


Препаратът е подходящ за основен период с цел покачване на мускулната маса и повишена издръжливост. След приложение действието му в организма продължава 15-18 дни.


Обикновено продължителността на един на цикъл е 8 - 12 седмици.


Начинаещи спортисти е добре да започнат с доза 250-500 мг. (1 до 2 ампули) на седмица. Дозата може да се увеличи до 2000 мг. на седмица. 


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, Alpha Pharma