Изчерпано количество
 • Kamagra Gold - 4 таблетки Силденафил
 • Kamagra Gold - 4 таблетки Силденафил
 • Kamagra Gold - 4 таблетки Силденафил

Kamagra Gold - 4 таблетки Силденафил

  Изчерпано количество
 • Kamagra Gold - 4 таблетки Силденафил
 • Kamagra Gold - 4 таблетки Силденафил
 • Kamagra Gold - 4 таблетки Силденафил
 • Код на продукта: 4TABLETKI
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 16.00 лв

Най-добрият секс стимулант

Камагра е заместител на популярната Виагра и се използва от милиони мъже в цял свят за справяне с еректилната дисфункция. За разлика от Виагра, Камагра таблетки е много по-евтин продукт, с висока усвояемост и започва да действа много скоро след прием. 

 

Какво представляват Камагра филмирани таблетки?

 

Камагра таблетки се използват за лечение на еректилна дисфункция с цел повишаване качеството на сексуалния живот. 

Камагра съдържа Силденафил (sildenafil citrate), което е основата съставка на Виагра. Това е PDE-5 инхибитор, който помага на пениса да остане в ерекция за по-дълго време и осигурява безпрепятствено протичане на половия акт.

Причините за проблеми с ерекцията и либидото могат да бъдат най-различни: стрес, преумора, заседнал начин на живот, хормонални проблеми, диабет, сърдечни заболявания, затлъстяване, напреднала възраст, депресия, професионални или житейски проблеми и т.н.

Тези проблеми силно влошават качеството на живот и самочувствието на мъжа, тъй като пречат на нормалния сексуален живот, важен за всеки човек. Камагра се бори успешно с този проблем като гарантира стабилна и продължителна ерекция, необходима за осъществяване на половия акт. Продукта е клинично тестван и безопасен при правилна употреба. Подходящ за дългосрочен прием.

 

Как действа Камагра?

 

По време на сексуална възбуда има два хормона, които играят главна роля в мъжкото тяло - cyclic gmp, който кара мускулна в артериалната стена на члена да го напълни с кръв и Phosphodiesterase Type 5 (PDE-5) – води до прекратяване на ерекцията след еякулация. Камагра блокира действието на PDE-5 за период от няколко часа и по този начин осигурява удължаване на ерекция и забавяне на еякулацията. 

Камагра филмирани таблетки действа само ако има сексуална стимулация, съответно няма да получите ерекция ако не се нуждаете от нея.

Камагра не е хормон или афродизиак, не предизвиква сериозни странични реакции, не води до привикване и не нарушава хормоналния баланс.

Това е перфектния секс стимулант, който ще бъде ваш верен помощник когато имате напрегнато ежедневие и ще гарантира, че това няма да се отрази на представянето ви в леглото. 

Само една таблетка 30-60 минути преди половия акт ще ви осигури незабравимо преживяване като гарантира стабилна ерекция за период от 4-6 часа и възможност да повторите сексуалния акт. Силданафил е най-използваният и най-предпочитаният в света секс стимулант, тъй като е доказано ефективен и с висока безопасност.

 

Как се приема Камагра филмирани таблетки?

 

Приема се по 1 таблетка на ден, за предпочитане около 60 минути преди полов акт. Не превишавайте препоръчителната доза. Таблетката се приема с малко течност. Няма ограничения по отношение на храненето и напитки, но имайте предвид, че големи количества алкохол влошават еректилната дисфункция, влияят негативно на сетивата и може да намалят действието на продукта.

Действието на таблетката продължава 4-6 часа, което ви осигурява възможност за повече от един полов акт.

 

Камагра – ефективност, безопасност и противопоказания

 

Важно е да запомните, че за да действа Камагра трябва да има сексуална стимулация и възбуда. Таблетките са клинично тествани и напълно безопасни за употреба, може да се приемат дългосрочно, не нарушават хормоналния баланс. Подходящи са за мъже на всякаква възраст. Не водят до привикване. Може да ги употребявате винаги когато се нуждаете от тях.

Камагра може да предизвика странични реакции, които обикновено са леки и не се нуждаят от лечение. Най-често срещаните са: леко замъглено зрение, главоболие, зачервяване на лицето, чувствителност към светлина. В редки случаи може да се появят гадене и разстроен стомах. Повечето мъже понасят продукта отлично.

Не приемате Камагра таблетки:

 • Ако сте алергични към силданафил;
 • Заедно с други секс стимуланти;
 • Едновременно с продукти, съдържащи нитрати;
 • Не взимайте повече от 1 таблетка за период от 24 часа;

Консултирайте се с лекар ако имате бъбречна или чернодробна недостатъчност, както и при сърдечни проблеми.

Камагра е добре познат и много широко употребяван продукт с нисък риск от странични реакции. Приема се 1 час преди половият акт, тъй като действието му настъпва бързо, но не е мигновено. Мазната храна и големите количества алкохол може да намалят ефективността му. 

 

Защо да изберете Камагра:

 

 • Качествен секс стимулант на достъпна цена;
 • Бързо действие само 30-60 минути след прием;
 • Подходящ за продължителна употреба;
 • Само 1 таблетка на ден е достатъчна;
 • Стабилна и продължителна ерекция в продължение на 4-6 часа;
 • Повишено либидо;
 • Забавяне на еякулацията;
 • Действа само при сексуална стимулация т.е когато искате да имате ерекция;
 • Повишено самочувствие;
 • Безопасен продукт, който може да се използва дългосрочно;

 

Еректилната дисфункция е много смущаващо състояние, което нарушава нормалния живот на мъжа. Въпреки че се среща по-често в напреднала възраст, то може да настъпи и по-рано и от него страдат и много млади мъже. Това състояние е лечимо с помощта на секс стимуланти, промяна в начина на живот, лекуване на наличните заболявания, психотерапия.

Начина на лечение зависи от причините, довели до еректилната дисфункция. Независимо какви са те обаче, Камагра таблетки ще ви помогнат да поддържате нормален сексуален живот и да възвърнете енергията и увереността си.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: камагра, камагра таблетки, ajanta, силденафил