NAND D200 (Evo Genetics) Нандролон Деканоат

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 54.00 лв

Нандролон Деканоат е продължителен препарат, който се използва активно от спортистите в периода на покачване на мускулната маса. В организма, под влияние на физическата активност, се синтезира ендогенен хормон.

Молекулната му структура е много подобна на мъжкия хормон, но има една разлика - в позиция 19 няма нито един въглероден атом.

 

Положителни качества и ефекти на NAND D200 Evo Genetics

 

Продукта има силна анаболна активност и в същото време е умерен андроген. Трябва да се изясни, че андрогенният ефект на това тъканообразуващо вещество е значително по-нисък в сравнение с този на тестостерона. Факт е, че Нандролонът се превръща в дихидронандролон, който се явява слаб андроген.

 

В много отношения Нандролон Деканоатът е много популярен от няколко десетилетия именно заради мекия си ефект върху тялото. Трябва да се признае, че напоследък в мрежата често има твърдения, че този стероид е остарял и на пазара има много по-модерни препарати.

 

Въпреки това спортистите продължават да го използват и получават отлични резултати.

 

Обърнете внимание на основните свойства на Нандролон Деканоат:

 

 Покачване на мускулна маса с добро качество.

● Увеличава силата.

 Намалява натоварването върху ставно-лигаментния апарат по време на тежки тренировки.

 Костната и съединителната тъкан се укрепват.

● Регенеративните процеси в организма се ускоряват.

 

Всичко това прави Nandrolone Decanoate един от най-популярните стероиди на пазара. Към това може да се добави атрактивната цена и доста високата безопасност на лекарството.

 

Комбинация и дозировка Nand D200 Evo Genetics

 

Тъй като това е стероид с продължително действие, по време на курсовете с препарата можете да се ограничите до една или максимум две инжекции за седем дни.

 

 Препоръчителните седмични дози на нандролон деканоат са в диапазона от 200 - 600 милиграма.

 

Тъй като максималният ефект на анабола върху организма не се наблюдава веднага, продължителността на курсовете, включващи Нандролон Деканоат, е 8 - 10 седмици.

 

Спортистите трябва да помнят, че стероидът се характеризира с прогестогенна активност. За да се избегнат странични ефекти, в курсовете трябва да се включи каберголин. Не забравяйте да отбележите една особеност на посткурсовата - да приемате Тамоксифен през този период не си струва.

 

Наистина деканоатните солови курсове са сравнително редки. Благодарение на комбинираната употреба на стероида е възможно не само да се постигне максимално възможен ефект, но и да се сведат до минимум рисковете от странични ефекти.

 

● Една от най-популярните комбинации сред бодибилдингите е Нандролон Деканоат - Тестостерон Енантат.

 

Можете обаче да използвате всеки удължен тестостерон, съдържащ стероид - Ципионат или Сустанон, а не само Енантат. И двете лекарства се прилагат веднъж седмично. Еднократна доза Енантат е 500 милиграма, а Нандролон - 200 mg.

 

Начинаещите спортисти със сигурност ще се насладят на резултатите от комбинацията от нандролон деканоат с метандиенон. Употребата на Деканоат вече е известна. Колкото до метана, той се приема всеки ден по 40 милиграма. И двата разглеждани курса водят до покачване на масата. Можете обаче да постигнете качествено подобрение на резултатите. За това се използва Нандролон Деканоат в комбинация с Тестостерон Пропионат, Болденон, Станозолол.

 

Отзивите от много спортисти оставят мнението си за курсовете, проведени с участието на едно или друго лекарство в мрежата. Доста са и отзивите за Nandrolone Decanoate. Спортистите отбелязват високата ефективност на този анабол, както и неговата цена, която изглежда не е твърде висока.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон, деканоат, Дека, Нандролон деканоат, NAND, D200, (Evo, Genetics), Нандролон, Деканоат, NAND D200 (Evo Genetics) Нандролон Деканоат