Изчерпано количество
 • Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml
 • Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml
 • Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml

Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml

  Изчерпано количество
 • Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml
 • Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml
 • Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml
 • Код на продукта: 5 ампули по 1мл/100мг.
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 50.00 лв

Nandrolona F се основава на активното вещество нандролон фенилпропионат, което се различава от най-известния нандролон деканоат, но с съкратена ефирна верига. Това означава, че веществото се абсорбира от организма много по-бързо и има по-малко време на експозиция. Стероида изразява умерени анаболни свойства и андрогенната му дейност е намалена в сравнение с тестостероновата.

 

Между другото, имате възможност да проверявате качеството на фармацевтичните препарати. Посетете сайта www.bp.md, и използваите кода Yupik, и ще получите потвърждение на оригиналност.


 

Нандролон F, доказателство за оригиналност

Деката от Balkan Pharma днес е широко разпространена в различни спортове. Основният ефект на лекарството се изразява в увеличаване на синтеза на протеини в тялото, подобряване на усвояването на аминокиселините в тънките черва, намаляване на загубата на протеиновите клетки. Съответно, тя осигурява умерен растеж от плътна и висококачествена мускулна маса, подобрява производителността на сила и прилага ефект от изгаряне на мазнини.

 

Отличителна черта на лекарството е да подобрява синтеза на колаген, укрепва сухожилията и ставите (противовъзпалително действие), както и скелетната система. Може би единственият недостатък на препарата - е дългото откриване на активната съставка, която се задържа дълго организма, което прави невъзможно да се използва непосредствено преди състезание.

 

Действие Nandrolona F

Историята на Нандролон фенилпропионат датира повече от петдесет години. През 1960, основния фармацевтичен производител Organon започва производството на фенилпропионат за лечение на мускулна дистрофия, забавяне на растежа, следоперативно възстановяване и профилактика на рака на гърдата. В медицината, лекарството е все още в употреба.

 

Nandrolona F е проектиран така, че да се максимизира освобождаване на вещество в рамките на 24-48 часа след инжектирането. Лекарството се използва, както за релеф така и за маса.

 

Deca от Balkan Pharma се задържа в организма дълго време - 16-18 месеца - което прави невъзможно да се използва от активни състезатели. Но лекарството е много подходящо, за възстановяване от нараняванията и травми извън подготвителния сезон, което позволява на атлета да остане в добра форма.

 

Странични ефекти Nandrolona F възникват главно ако се превишат препоръчителните дози. Ако лекарството се използва разумно, не само ще увеличи спортните постижения, но и ще подобри здравето. Предозирането не води до увеличаване на силата и мускулния растеж, а напротив, причинява натрупване на излишни течности, повишена телесна мазнина, и гинекомастия.

 

Използване на високи дози Nandrolona F (Balkan) при вдигане на тежести или културизъм са възможни само с едновременното използване на антиестрогени, за да се предотвратят страничните ефекти.

 

Цикъл с Nandrolona F

Най-доброто време за използване на нандролон фенилпропионат за мъжете трае около 1-2 месеца при дози от 100-600 мг на седмица, а за жени от 50-100 мг на седмица. Отговорът на въпроса как и кога да инжектираме нандролон фенилпропионат: през ден - за мъжете, и на всеки три дни - за жени. Чести инжекции не са необходими, защото фенилпропионат остава активно в тялото дълго време. Индивидуални дози могат да се предприемат при всеки спортист, в зависимост от физическото състояние и желаните резултати.

 

 Деката от Балкан Фарма дава най-добри ефекти в комбинация с Метандростенолон, Винстрол, тестостерон пропионат, мастерон, и туринабол. Комбинация от Turinabol или Winstrol, предлага един много печеливш и ефективен цикъл.


В този случай, дозата се намалява до средна стойност от 300 мг на седмица. Интересно е, че на базата на този стероид се подготвят много силови спортисти, за да се подготвят за тежки тренировки (например тренировъчни лагери) или в началото на спортната им кариера.

 

Нандролон фенилпропионат: Мнения

По мненията на много спортисти, които са приемали фенилпропионат, разкриват, че нежеланите лекарствени реакции са много по-ниски от тези на нандролон деканоат. Отбелязва се също, ускорено възстановяване на естествения тестостерон. Относно резултатите и качеството на мускулна маса всички са доволни.

 

Ако сте решили да закупите този стероид, мнения Nandrolona F в нашия форум ще ви помогнат да вземете правилното решение.

 

Професионалните спортисти винаги са готови да споделят своите лични преживявания и да помогнат на начинаещите да избегнат често срещаните грешки. Мнозина отбелязват, че нандролон фенилпропионат значително намалява болката в сухожилията и ставите.

 

Важно е да се помни, че добрия ефект Nandrolona F се постига с правилното му прилагане, правилното хранене и добре изградена система от физически упражнения.

 

Ако вече сте приемали този стероид, и искате да споделите вашите мнения, моля, посетете нашия форум. Вашите коментари и мнения за нандролон фенилпропионат ще бъдат от помощ за по-младите спортисти, които ще могат да намерят повече информация.

 

От къде да закупя Nandrolona F

За тези, които искат да купят нандролон фенилпропионат, и пребивават на територията на Република България, нашия онлайн магазин предлага тази функция. Доставката се извършва до всяко населено място в рамките на 2 до 3 дни. Нашият онлайн магазин е най-добрият избор.

 

Ние гарантираме на нашите клиенти качеството и надеждност на продуктите, както и пълна анонимност. За да направите поръчка на Nandrolona F, трябва само да я добавите в кошницата и да виведете личните си данни за доставка, след това нашите мениджъри ще се свържат с вас по телефона за потвръждение. Ние ценим нашите клиенти, който се интересуват от качествени продукти.

 

● В допълнение, в нашия уебсайт работят компетентни консултанти, които дават съвети относно медикаменти и дозировка.

 

Нандролон фенилпропионат: Цена

Стероидните лекарства не могат да бъдат евтини, така че не предприемаите риска, да купувате от неизпитани продавачи. Могат да ви пробутат фалшиви или стероиди с изтекъл срок.

 

В същото време ние поемаме разходите, свързани с осигуряването на безопасна доставка, така че цената на нандролон фенилпропионат не може да бъде ниска. Плащането се извършва чрез наложен платеж, гарантирайки надеждност за всички парични преводи. В допълнение, ако направите голяма поръчка можете да получите значителна отстъпка, която ще направи процеса на закупуване по-приятен.Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , Nandrolona, (Balkan, Pharma), Нандролон, Фенилпропионат, 5amp/1ml, Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml