Ostarine - Elbrus Pharmaceuticals

  • Производител: Elbrus Pharmaceuticals
  • Код на продукта: 60CAPSULES
  • Наличност: В наличност
  • Произход: Germany
  • Цена: 69.00 лв

Какво е Ostarine MK2866

Ostarine MK2866 е популярен и добре познат селективен модулатор на андрогенните рецептори (SARM).

Първоначално разработен за подпомагане на лечението на мускулна загуба и остеопороза, Ostarine MK2866 е мощен SARM, който е много ефективен за изграждане на чиста мускулна маса, подобряване на силата и увеличаване на костната плътност.

 Този продукт е универсален и е задължителен за всеки, който иска да издигне тренировките си на следващото ниво.

Независимо дали сте опитен спортист или тепърва започвате, Ostarine MK2866 може да ви помогне да постигнете целите си и да разгърнете пълния си потенциал, подобрявайки както постиженията, така и физиката си.

 

Ползи от Ostarine MK2866

Ostarine MK2866 има широк спектър от ползи за тези, които решат да го включат в своята оздравителна рутина.

Основната полза е, че той спомага за изграждането на чиста мускулна маса - той е много ефективен за увеличаване на протеиновия синтез, което води до по-голям мускулен растеж.

Освен това Ostarine MK2866 спомага и за увеличаване на костната плътност, което е важно за цялостното здраве и благосъстояние.

Друго предимство на Ostarine MK2866 е, че може да помогне за увеличаване на нивата на сила.

Това се дължи на увеличаването на мускулната маса, което води до по-голямо нарастване на силата. 

Освен това Ostarine MK2866 спомага и за повишаване на издръжливостта, което позволява на спортистите да тренират по-усилено и по-дълго.

Проучванията показват, че Ostarine може да увеличи експресията на гена, отговорен за производството на колаген, който е ключов компонент на здравите, гъвкави връзки и сухожилия.

Това предполага, че остаринът може да помогне за подобряване на здравината и устойчивостта на връзките и сухожилията, като потенциално намали риска от травми по време на тренировка.

 

Остарин преди и след

Потребителите на Ostarine MK2866 могат да очакват значително нарастване на чистата мускулна маса и силата.

При типичен 8-седмичен цикъл на употреба на Остарин потребителите могат да очакват да видят нарастване на мускулната маса с до 5-10 kg, както и увеличаване на костната плътност. 

Освен това потребителите съобщават за подобрени нива на сила и производителност след цикъла с Ostarine, както и за възможността да полагат повече усилия за по-продължителни периоди от време с по-кратко необходимо време за възстановяване.

Ostarine може да помогне за намаляване на телесните мазнини, което води до по-слаба и по-определена физическа форма.

Всичко това се постига без отрицателните странични ефекти, които обикновено се свързват с анаболните стероиди.

 

Дозировка за мъже

  Препоръчителната доза старин за мъже е между 20 и 30 mg дневно, която се приема след хранене и 30-40 минути преди тренировка.

● Тази доза трябва да се приема в продължение на 8-12 седмици.

Някои потребители могат да изберат да приемат по-високи дози, но това не се препоръчва без предварителна консултация с медицински специалист.

 

Дозировка за жени

Препоръчителната доза за жени е между 5 и 10 mg дневно, която трябва да се приема след хранене и 30-40 минути преди тренировка.

Тази доза трябва да се приема в продължение на 6-8 седмици.

Както е посочено по-горе, въпреки че някои потребители могат да изберат да приемат по-високи дози, това трябва да става само след консултация с медицински специалист.

 

Полуживот на продукта

Полуживотът на Ostarine MK2866 е приблизително 24 часа.

Това означава, че съединението ще остане активно в организма приблизително 24 часа след приемането му.

Препоръчително е потребителите да разделят дневната си доза на два приема, като едната доза се приема сутрин, а втората се консумира вечер.

 

Възможности за подреждане

Макар че Ostarine MK2866 е много ефективен сам по себе си, той може да се комбинира и с различни други SARM-и и добавки, за да се засили ефектът му.

За тези, които искат да изградят чиста мускулна маса, Ostarine MK2866 може да се подрежда с Ligandrol LGD4033 или Testolone RAD140; за релеф се препоръчва комбинация с S4 (Andarine) и Cardarine (GW-501516).

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: SARMS, Elbrus Pharmaceuticals