Oxanabol (Alpha Pharma) Анавар - 50таблетки по 10мг.

  • Производител: Alpha Pharma
  • Код на продукта: 50 таблетки по 10 милиграма
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 76.00 лв

Oxanabol 10mg, произведен от Alpha Pharma – е модерен стероид с активна съставка Оксандролон по прословута като Анавар. Този анабол има висока популярност в областта на спорта, заради всички разнообразни и значителни положителни ефекти за спортисти: повишен мускулен релеф, повишена производителност на енергия и изгаряне на мазнини.


● Най-разпостранено използване има в спортната практика. Той е под по-голямото търсене сред различните дисциплини като бодибилдинг бойни спортове, лека атлетика и т.н.

 

Oxanabol (Анавар) – Алфа Фарма

Активната съставка на лекарството е известна, за много спортисти под наименованието Анавар. Това производно вещество на дихидротестостерон, която молекула във втория въглероден атом е заместена с кислороден атом, и е метилирана в 17 позиция. Той се хвали с високата си анаболна активност (индекс на анаболна активност - 400% от тестостерон) и минимална андрогенна активност - само 25% от ендогенен тестостерон.

Синтезирания стероид оксандролон, е излязъл на бял свят в средата на 20-ти век. По-конкретно, той е разработена и пуснат за продажба в САЩ през 1964 г. за използване в медицинските приложения. Анаболът е планиран да се използва за увеличаване на мускулната маса при отклонения придружени от загуба й, както и за лечение на HIV и СПИН. 

Oxanabol е модерен продукт на базата на този стероид, и неговите аналози, които в момента са в голямо търсенето сред спортистите. Популярността му и разпространението на лекарството в спорта е лесно да се обясни – това е заради множеството ефекти, които са полезни за спортисти:

 

Повишена твърдост на мускулите и голямо възстановяване

Значително увеличение в производителността на енергия

Повишен хормон на растежа

Както и значително изгаряне на мазнини

 

 

 Той с право принадлежи сред най-безопасните лекарства, използвани в спортната практика. По-специално, за него абсолютно не е типично да присъства ароматизиране и, следователно спортистът няма да бъде застрашен от странични ефекти, като гинекомастия, повишено съдържание на мазнини или задържане на течности.


Андрогенната активност е минимална за Оксандролон, и следователно нежеланите лекарствени реакции няма да се появят (пъпки акне, мазна кожа, окосмяване по тялото, загуба на коса на главата - всичко това не са характерни за него). В допълнение, при използване на умерените / Препоръчаните дози не трябва да се страхувате за намаляване на естествения тестостерон. Това отклонение обикновено се наблюдава само при много високи дози от лекарството, а именно - 100 мг на ден или по-високи.


Съхранение: след покупката на анавара трябва да го съхранявате на сухо и тъмно място при стайна температура.

 

 

Стероиден цикъл с Оксандролон - Oxanabol


В спортната практика, това лекарство се използва обикновено при дълги стероидни цикли за качеството на мускулна маса (релеф, лишен от мазнини) и увеличаване на силата. В същото време може да се използва ефективно от мъже и жени. Въпреки това, за спортистки се препоръчва малка доза (около 10-20 мг, може би малко повече), за да се предпазят от вредните последици.


 На свой ред, препоръчителната доза за мъже оксандролон е до 40 мг на ден (обикновено около 40-60 мг). Лекарството се приема всеки ден заради краткия му период на дейност в кръвта - от 8 до 12 часа след поглъщане. Средната продължителност на цикъла е 6 пълни седмици.


Самостоятелен прием на анавар рядко се извършва. В повечето случаи, за най-добри резултати, спортисти съчетават лекарството с някои други стероиди. Изборът на специфичната комбинация трябва да се основава предимно на преследваната цел, финансови възможности и опита на спортиста.


● Цикъл с анавар и тестостерон пропионат може да бъде избран от начинаещите, които търсят качество и растеж на мускулната маса. Това е сравнително безопасна комбинация, която носи отлични резултати, които ще бъдат наблюдавани много бързо.

 

 

 

Поръчка на Анавар от Alpha Pharma


Най-добрите и най-новите спортни стимуланти, включително и лекарства, можете да поръчате от нашия онлайн магазин. Anabol.bg ще направи всичко възможно, за да осигури най-доброто качество на обслужване и ниски цени за българските спортисти. Тук може да поръчате анаболни стероиди, анти-естрогени, пептиди и много други лекарства.

Важно е, че тук можете да си купите оксандролон, уверени, че в крайна сметка ще получите оригиналното лекарство произведено от фармацевтична компания Alpha Pharma. Каква е гаранцията? Това е просто: ние работим само с изключително надеждни доставчици, които не могат да си позволят статут на измама или грешка в работата. В резултат на това може да се каже, че стероидите идват при нас "от първа ръка".


Anabol.bg - надежден магазин. Ето решили сте да направите поръчка на оксандролон или на някакво друго лекарство. По този начин можете да бъдете сигурни, че поверителната информация е защитена. Нашият магазин има защитни системи от първа класа, включително защитна SSL-връзка, която непрекъснато се подобрява. Ето защо, при закупуване на спортна фармакология, със сигурност ще останете анонимен.


И още нещо: нашия магазин работи денонощно. Поръчките, които получаваме се обработват, независимо от времето през деня или нощта.

 

 

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф