Oxanabol (Alpha Pharma) Анавар - 50таблетки по 10мг.

  • Производител: Alpha Pharma
  • Код на продукта: 50 таблетки по 10 милиграма
  • Наличност: В наличност
  • Произход: Belgium
  • Цена: 76.00 лв

Стериод за покачване на мускулна маса и образуване на релеф

 

Оксанабол съдържа Оксандролон (Oxandrolone), по-известен като Анавар. Това е вещество със силно анаболно и слабо андрогенно действие. Широко употребяван е, благодарение на добрите качества, които притежава – забележителен ефект, не е токсичен, не ароматизира и не задържа вода в организма. Използва се от атлети и спортисти, както мъже, така и жени. В медицината препаратът се употребява при лечение на остеопороза, загуба на тегло, за възстановяване след тежки операции.

 

Действие на Оксанабол

 

Това е един от най-безвредните анаболни стероиди. Той подхранва мускулите, прави ги по-плътни и подпомага качването на чиста мускулна маса. Също така стимулира изгарянето на мазнини и подчертава релефа. Оксандролон не е ароматизира, не е токсичен, не стимулира производство на естроген. Също така има свойството да възстановява кожата при изгаряния.

 

Продуктът има диуретично действие – помага за изхвърляне на излишната вода от организма. При правилно дозиране не влияе съществено на производството на тестостерон. Препаратът има меко и благоприятно действие върху мускулната тъкан, при него не може да се очакват бързи и особено големи резултати както при употребата на тежки андрогени. Оксандролон повишава осезаемо силата без да влияе на теглото. Това го прави много предпочитан от спортисти, които се стремят да спазват теглови категории.

 

 

Ефекти от прием на Оксанабол:

 

  • Прави мускулите твърди и образува ясно изразен релеф
  • Повишава азотния баланс в тялото и подпомага качването на мускулна маса
  • Повече сила и издръжливост
  • Изчиства мазнините
  • Действа ефективно върху изграждането на мускули без да влияе значително на теглото

 

 

Приложение и дозировка на Оксанабол

 

Препаратът се използва от фитнес трениращи, в леката атлетика, силови спортове. Може да се употребява както от мъже, така и от жени, благодарение на ниската си андрогенна активност. Успешно се прилага в цикъл за релеф и при изгаряне на мазнини. Съчетава се добре с ниско въглехидратни диети. Може да се комбинира с други анаболни стероиди. Оптималния дневен прием е 0.25 мг. на килограм телесно тегло.

 

 Той с право принадлежи сред най-безопасните лекарства, използвани в спортната практика. По-специално, за него абсолютно не е типично да присъства ароматизиране и, следователно спортистът няма да бъде застрашен от странични ефекти, като гинекомастия, повишено съдържание на мазнини или задържане на течности.

 

Андрогенната активност е минимална за Оксандролон, и следователно нежеланите лекарствени реакции няма да се появят (пъпки акне, мазна кожа, окосмяване по тялото, загуба на коса на главата - всичко това не са характерни за него). В допълнение, при използване на умерените / Препоръчаните дози не трябва да се страхувате за намаляване на естествения тестостерон. Това отклонение обикновено се наблюдава само при много високи дози от лекарството, а именно - 100 мг на ден или по-високи.

 

Съхранение: след покупката на анавара трябва да го съхранявате на сухо и тъмно място при стайна температура.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф