Изчерпано количество
 • Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки
 • Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки
 • Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки

Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки

  Изчерпано количество
 • Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки
 • Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки
 • Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 96таб./10мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 90.00 лв

Oxymetholic - е ефективен стероид с високо анаболна активност, в които активното вещество е стероидът оксиметолон. Той може да се използва ефективно в спортната практика, за да се максимизира мускулния растеж, бързо увеличаване на производителността на енергия и дори подобряване на хемопоезата.

Производството на Oxymetholic е от известната фармацевтична компания GEP. Този производител се появи на нашия пазар в средата на 2013 г., но сега стана много популярен и широко разпространен. Освен това, препаратите на General European Pharmaceuticals са не само сред най-търсените, но и предимно всички отзиви за тях са положителни.

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Какво е Oxymetholic?

Активната съставка на този стероид е оксиметолон, дихидротестостерон в модификация на анаболната дейност в размер на 320% от ендогенен тестостерон и андрогенна активност в 45% от тестостерон. Първоначално, този стероид е разработен за медицинска употреба от Sintecs Pharmaceuticals (за подкрепа на слаби и недохранени пациенти, анемия и остеопороза), но днес той е известен преди всичко като ефективно средство за спорт.

Ако говорим за Анадрол GEP, първото нещо, което си струва да се отбележи е, че той е мощен анаболен агент, който насърчава мускулна печалба, повишена производителност на енергия, подобрява образуването на кръв и дори премахва болки в ставите. За справка: периода на неговата дейност е около 15 часа след последното приложение.

 

В общи линии, с правилен прием оксиметолон (Oxymetholic) от GEP може да окаже следните положителни ефекти за един спортист:

Максималното увеличение на мускулната маса

Бърз растеж на показателите на сила

Подобряване на мобилността и премахване на болки в ставите

Укрепване на действието на анаболните хормони чрез намаляване на функцията на SHBG

Повишеното производство и подобряване на хемоглобина

Повишен синтез на протеини и стимулиране на еритропоетин.

 

Какви странични ефекти може да предизвика анаполона на геп? Това може да се случи, по-специално, ако един спортист превишава препоръчителната доза и по този начин се предизвикат смущения в странични ефекти, като например прекомерно натрупване на течности в организма, повишено кръвно налягане, гинекомастия, потискане на собствен тестостерон, гадене и липса на апетит.

Имайте предвид, че ако се появят естрогенни странични ефекти, спортистите обикновено използват тамоксифен или кломифен цитрат, които са в състояние да се справят с тях.

Важно: използвайте Oxymetholic 50mg за постигне на спортни цели, препоръчва се само за мъже, жени атлети не трябва да го използват, ако не искат да се изправят пред симптомите и последиците от вирилизация. Въпреки това, може да има и изключения: има случаи, на жени в спорта, където ефективно са използвали оксиметолон, обаче само при дози до 15 мг на ден.

И още нещо: Съхранението на Oxymetholic от GEP трябва да бъде извън обсега на деца и домашни любимци за тяхна безопасност. Таблетките се препоръчва да се държат на безопасно място, защитено от светлина и влага, при стайна температура.

 

Стероиден цикъл с Oxymetholic GEP

В спорта това лекарство се използва главно в стероидни цикли, когато целите са покачване на чиста мускулна и увеличаване на силовите показатели. Проектиран е да се използва само от опитни състезатели, така че резултатите придобити от този стероид са в състояние да изненадат мнозина.

Препоръчителната доза за мъже Oxymetholic 50 - е 50-100 мг на ден в зависимост от опита на спортиста. Препоръчителната продължителност на рецепцията - около 6 пълни седмици. Пийте таблетки на дневна база, тъй като той не е много активен - около 15 часа. Имайте предвид, че колкото по-висока доза използвате, толкова повече се приближавате до последиците. Не прекомерната доза няма да припокрие предимства от използването му.

Важно е да се каже, че използването на Oxymetholic соло в спорта практически не се извършва, той обикновено се комбинира с други анаболни стероиди, за да се получат по-изразителни резултати. С какви точно стероиди е възможно и необходимо да се съчетае? Всичко зависи от целта преследвана от спортиста, опит и финансови ресурси.

Стероиден цикъл с Анадрол + тестостерон енантат + примоболан е добър избор за всички опитни състезатели, които искат да постигнат значителен набор от тегло. Режимът на дозиране може да бъде следния: 500 мг тестостерон енантат седмично и примоболан 300-400 мг на седмица в продължение на 8 седмици, оксиметолон - около 50 мг на ден в продължение на 6 седмици. На изхода може да се използва инжекционен тестостерон пропионат или станозолол (съответно 100 мг на ден и 50 мг на ден).

Ако искате да разберете по-подробно за стероидните комбинации с Oxymetholic, не забравяйте да посетите нашия форум. Там коментират опитни консултанти, сред които е и майстор на спорта по вдигане на тежести, професионален треньор по бодибилдинг и спортен лекар, който ще ви дадат разумни съвети и ще споделят опита си.

 

Отзиви Oxymetholic

Какво ще кажете за този стероиден продукт и неговото активно вещество, полезно ли е то за спортисти? На тези въпроси може да си отговорите, отново, като отидете на нашия форум. Там ще можете не само да общувате с други посетители и консултанти, но и да проучите всички описания и действия на спортните стимуланти, като се започва от пептиди и се завършва до стероидни антиестрогени.

Ако прегледате отзиви за Oxymetholic, първото нещо, което ще забележите по мнението на клиентите е, че е ефективен и мощен анаболен агент, който насърчава значително покачване на мускулна маса. Също така, според изявления от използването му по време цикълът е възможно да се постигне значително увеличение на производителността на енергия, повишаване на мобилността, премахване на болката в ставите и като цяло за постигането на значимо развитие на физическата форма.

Често се споделя, че Oxymetholic 50 от General European Pharmaceuticals е предназначен за употреба предимно от спортисти с опит. За начинаещите, които едва сега започват да се запознават със спортните стимуланти, се препоръчва да използват други стероидни препарати, като Turinabol или метандиенон. Опитните състезатели, според мнения, може да изстискват максимума от лекарството, съчетавайки го с един или друг анаболен стероид.

Ако вече сте закупили Анадрола на ГЕП, може да оставите коментар във форума Anabol.bg или в страница на продукта. Вашето мнение, е важно за начинаещите спортисти. Също така, не се колебайте да споделите своите впечатления от обслужването и цялостното функциониране на нашия магазин за спортни стимуланти.

 

Къде мога да закупя Oxymetholic?

Поръчка на този силен анаболен стероид може да направите в нашия уеб сайт. Покупките от Anabol.bg са бързи, икономични и надеждни. Но най-добре да опишем всички предимства, след като внимателно анализираме предимствата по ред в нашия магазин.

На първо място, ние предлагаме разумна цена Oxymetholic 50, ​​плюс това, не забравяйте, че можете да спестите значително при пазаруване в голяма сума: в порядъка на 100лв получавате подарък от 300лв - отстъпка от 3% от 500лв - 5% отстъпка. При поръчка в размер на 700, 1000, до 2000лв са съответно 7%, 10, 20% + Безплатна доставка.

На второ място, тук можете да поръчате Oxymetholic 50 с бърза и удобна доставка. Ние се грижим за удобното пазаруване, следователно всички поръчки могат да бъдат доставени в всяка точка на Република България.

Трето, нашият магазин е надежден, така че можете да закупите желаните стероиди, без да се притеснявате за сигурността на вашата лична информация. Поверителните данни, изпратени до нас преминават през защитена система за сигурност. Информацията за клиентите, независимо от обстоятелствата, никога няма да попадне в ръцете на трети лица. Ето защо, при закупуване на спортни стимуланти от Anabol.bg, оставате напълно анонимен.

Четвърто, ако направите поръчка на Oxymetholic 50, може да бъдете уверен в неговата оригинална продукция. Ние работим само с надеждни доставчици, на които може да се вярва, така че стероидите идват при нас от "първа ръка". Прочетете коментарите и ще се убедите в нашата коректност.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: GEP, Oxymetholic, (GEP), Анаполон, таблетки, Oxymetholic (GEP) Анаполон - 96 таблетки