Поръчка на Глутамин от San Nutrition 600 грама | Бърза доставка в България

Глутамин от San Nutrition 600 грама

Модел:600 грама
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 60.00 лв


Performance Glutamine SAN - 600 грама

Performance Glutamine SAN - чист, фармацевтичен глутамин  на прах на компанията San Nutrition (Сан Нутришън). Глутаминът представлява заменима киселина, която е част от състава на скелетните тъкани. В обикновения човешки организъм мускулните клетки съдържат значителни количества от това вещество, но организмана спортистите често се наблюдава недостатък.

 

Липсата на глутамин е причина за забавеното възстановяване на мускулните тъкани и дестабилизация на имунната система. Подобно на много от аминокиселините, глутаминът се съдържа в хранителните продукти: месо, риба, млечни произведения. От тях той практически се абсорбира почти напълно от клетките на стомашно-чревния тракт, така че мускулните тъкани получават само малка част от този биостимулатор. Алтернатива на естествения глутамин се явява Performance Glutamine SAN. 

 

За разлика от натуралния глутамин, Performance Glutamine SAN напълно се усвоява от организма и най-важното - предотвратява разрушаването на мускулните влакна. Фармакологичното действие на лекарството е оптимизиране на анаболните процеси, които протичат в меките тъкани. Освен това, Performance Glutamine SAN нормализира азотния обмен, подобрява мозъчната функция и помага за премахването на токсините.

 

Действие на Performance Glutamine SAN

допринася за натрупване на азот в меките тъкани
оптимизира анаболните процеси
стимулира синтеза на протеини и важни хормони
увеличава запасите на гликоген в мускулите
предотвратява разрушаването на мускулните тъкани
укрепва имунната система
напълно се абсорбира от тялото


Състав на Performance Glutamine SAN (5 гр.)
L-глутамин (фармацевтичен) - 5 гр.

 

Как да приемате Performance Glutamine SAN: експертите съветват да вземате продукта всеки ден от  1 до 2 пъти по 5 грама. Оптималното време на прием в тренировъчни дни е преди и след тренировка, а в дните на почивка - сутрин (на гладно) и вечер преди лягане.


В България, можете да закупите Performance Glutamine SAN в нашия магазин. Ние предлагаме широка гама от качествени спортни добавки за развитие на мускулите. За да си поръчате от нашите продукти, можете просто да направите заявка през сайта или да се обадите на нашите телефони. Прочетете отзивите за ефективността на Performance Glutamine SAN (цената на продукта може да варира).

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall