Изчерпано количество
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml

Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml

  Изчерпано количество
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
 • Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 97.00 лв

Primobol - това е най-добрият анаболен стероид за начинаещи, относително безвреден и, в същото време дава значително увеличение на качествена маса. Продуктът е подходящ за релеф или за излезете от тежките стероидни цикли, не задържа вода и не придава натиск към организма.

 

Между другото, можете лесно да получите потвърждение на факта, че всички продукти на Балкан Фарма разположени в нашия магазин - са оригинални и висококачествени. За да направите това, просто трябва да посетите www.bp.md и използвате Yupik кода.

 

 

Какво е Primobol, историята на стероида

Активната съставка на лекарството - метанолон енантат - се синтезира в началото на 1960 от германски учени. Германия по това време проведе сериозно проучване, и значително инвестира в развитието на такива лекарства, за да спечели световната спортна арена. Поради това, в тези години е създаден прототип на Primobol, който все още е популярен в бодибилдинга и вдигането на тежести. В активната съставка methenolone enantate липсва ароматизатор, което позволява да се използва от мъже и жени.

 

Описание Primobol

Това е модифициран стероид дихидротестостерон с най-добро качество към съотношение анаболна и андрогенна активност. Препаратът се използва под формата на инжекция, като по този начин се избягват неблагоприятните ефекти върху черния дроб. Често може да се сравни с действието на нандролон, но ефектът от неговото инжектиране, обикновено не трае толкова дълго. След инжектиране на концентрацията на веществото се запазва около 14 дни, и след това може да бъде открито в тялото в продължение на 5 седмици.

 

Ефектът от този инжекционен стероиден агенти е добре известен. За най-добри резултати е се предприема дълъг цикъл, който дава по-бавен, но висок качествен растеж на мускулите. Най-важното нещо, че придобитата мускулна маса  се запазва за дълго време.

 

Инструкция за Примоболан Balkan Pharma

Може да намерите в нашия форум, кадето са описани страничните ефекти на лекарството, който са доста рядко и слабо проявим и при използване на препоръчваната доза от лекарството. Най-характерни са намаляването на ендогенен тестостерон, агресия и психическо безпокойство, безсъние.

 

За жени, лекарството също е доста безопасно при правилна селекция, защото не предизвиква вирилизация и маскулинизация. Цената на този анаболен стероид е висока, но съотношението цена-качество е преоритед на голяма ефективност. Той се използва от голям брой спортисти, начинаещи или любители, които се радват на неговите положителни предимства.

 

Primobol е използван и от професионалисти, но не като основа в цикъла, а за спомагателен изход от тежки и продължителни стероидни цикли.

 

Освен това, този анаболен стероид е популярен в спортовете за това, че не предизвиква повишаване на кръвното налягане. Единственото противопоказание за приемането му са при бременност и кърмене.

 

Primobol: Дозировка

Този препарат се използва в стероидни цикли с дълъг период - 8 до 12 седмици. Но често приложение не е нужно, с оглед на дългата му дейност на активната съставка Примоболан в организма. Достатъчно е приложението на една инжекция седмично. Мъжете, които не знаят как да употребяват примоболан от Балкан Фарма, препоръчваната доза е 200-400 мг на седмица.

 

При жените всяка състезателка трябва да избере дозата индивидуално, в зависимост от нивото на опита. А още по-добре е да се допитате до квалифициран професионалист. Жените, който употребяват Primobol инжекции, препоръчителната доза е 50-100 мг  в стероиден цикъл с максимален период около 3-4 седмици.

 

Употребата на Primobolan Balkan Pharma може да се извършва индивидуално, така и в комбинация с други лекарства, такива като тестостеронови естери. В този случай, стероидната доза обикновено е малко по-намалена. Комбинациите позволяват да се засили и ускори растежа на мускулната маса. Цикълът с Примоболан Балкан Фарма не изисква употреба на антиестрогени, но е препоръчително да се използват лекарства за терапия след цикъла за възстановяване на естествения тестостерон.

 

Ако следвате интензивен тренировъчен режим и спортна диета, ще постигнете увеличение на висока и качественна мускулна маса от около 7-9 килограма.

 

Мнения за Primobolan Balkan Pharmaceuticals

Историята на лекарството още от самото му създаване, има голям брой положителни отзиви. Още от 60-те години метанолон енантат перфектно оказа влияние в подготовката на германските спортисти за Олимпийските игри. Изявления и факти често говорят за него като перфектен стероид за начинаещи, в чиито рецепторни клетки не са отбелязвани по-мощни анаболи.

 

Отзиви Primobol от Balkan Pharmaceuticals се публикуват във нашия форум, подчертават безопасността на лекарството и минимума на странични ефекти. Основното нещо, с което трябва да се съобразяват спортистите е препоръчваната доза и честотата на инжекциите.

 

Във нашия форум можете не само да намерите отзиви за Primobol или да получите съвети от доказан специалист или спортен лекар. Нашите специалисти ще ви помогнат да създадете индивидуален стероиден цикъл в зависимост от вашите лични изисквания. Ако вече имате опит от прием на този медикамент, ще се радваме да се присъедините към нашия форум, за да помогнете на начинаещите в първия им избор на продукти.

 

Като цяло, ако разгледате други страници в интернет, ще видите, че почти всички отзиви за този стероид са положителни. С този анаболен андрогенен със сигурност ще получите покачване на чисто плътно и еластично тегло.

 

Къде мога да направя поръчка на Primobol

В нашия онлайн магазин можете винаги лесно и сигурно да закупите лекарството, както и пълна гама от анаболни стероиди или други спортни стоки. Ние работим на територията на Република България. Нашият онлайн магазин е работи в продължение на повече от две години  и е натрупал доста добра репутация.

 

Ние работим директно с производителите или техните преки доставчици, така че може да бъдете уверени в качеството и оригиналността на лекарството. Ние сме най-много заинтересовани нашите клиенти да идват при нас отново и отново, за това фалшиви продукти не предлагаме.

 

Ако на друго място ви предлагат Primobol и цената му е много по-ниска от средната пазарна цена, бъдете внимателно може да сте попаднали на фалшив или с изтекъл срок на годност стероид. Не рискувайте вашия портфейл за здравето, моля консултирайте се само с доказани продавачи. Обратната връзка в нашия форум потвърждава надеждността на нашия онлайн магазин.

 

Поръчката на Primobol ще бъде от полза за всеки начинаещ спортист. Лекарството позволява да се придобие значително количество от качественна мускулна маса, както и да повиши спортните успехи.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Примоболан, , Метенолон, енантат, Примоболан, Метенолон енантат, Primobol, (Balkan, Pharma), Примоболан, 5amp/1ml, Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 5amp/1ml