Изчерпано количество
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл

Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл

  Изчерпано количество
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Производител: Bayer
 • Код на продукта: 100mg/ml 1ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 17.00 лв

Primobolan Depot - стероид, които има слаба анаболни и андрогенна дейност, с активното вещество метанолон енантат подобен по свойства с тестостерон енантат и нандролон. Андрогенен е наполовина по-малко от това на тестостерон и анаболната му активност е 88% от тестостерон.

 

Основният ефект от инжекции му е насочена към изсушаване на съществуващата мускулна маса, покачване на тегло, умерено увеличава електроцитите има положителен ефект върху ставите и повишава общия тонус на организма.

 

 

Описание и свойства на Primobolan Depot

Стероида е разработен в от немската фармацевтична компания Schering. Молекулата на активното вещество е модифициран дихидротестостерон, в който липсва ароматизация. Нежелани реакции Primobolan Depot в повечето случаи не съществуват, и се смята за лек стероид.

 

Често това лекарство е известно като лека версия на нандролон. В бодибилдинга, въпреки неговата стойност, той си намери основната цел, като добра подготовка за релеф преди състезание и да поддържа формата по време на основния сезон. Особено добре ще бъде за начинаещи спортисти, който все още не са приемали стероиди, като подготвителен етап, преди да преминат към сериозни анаболи.

 

След като страничните ефекти са сведени до минимум, цялата печалба от мускулна маса се запазва за дълго време. За спортисти от различни нива на тренировка има различни варианти при дозата на лекарството. Подробни инструкции за приемане на примоболан (Primobolan Bayer) е достъпна в нашия форум. Можете да намерите цялата необходима информация за лекарствата и да получите компетентна консултация.

 

Цикъл с примоболан за спортни предизвикателства трае достатъчно дълго, в продължение на 8 седмици. Това обяснява продължителността на лекарството в бавната операция на превключване. След инжектиране на активната съставка остава активен в организма в продължение на 14 дни, съответно, не е необходимо често инжектиране.

 

 • Краткият период на лекарството не дава измерим анаболен ефект и затегва значителното увеличаване от риска на нежелани странични ефекти.

 

Дозировката при мъжете е 200-400 мг седмично. Дози над 600 мг са много рисковани. Жените могат да използват стероида в доза 50-100 мг всяка седмица, без значителен риск за здравето.

 

Приема на примоболан е възможно както соло така и в комбинация с други анаболи за постигане на впечатляващи резултати. Комбинацията от инжекции с Winstrol Depot бъде идеалното решение за релеф. Прием на примоболан солово изисква значителни усилия от спортиста за постигане на съществени резултати. Комбинация от метан, сустанон, тестостерон пропионат и винстрол ще осигури по-впечатляващи резултати в краткосрочен план.

 

 

 

Primobolan Depot: Мнения

Ако търсите отзиви за този стероид в интернет, не е трудно да намерите, преди да започнете цикъл със стероиди, вие трябва да знаете какво точно искате да постигнете като резултат. Някои мнения за Primobolan Depot се критикуват за недостатъчно покачване на мускулна маса това е масово актуално. Въпреки това, неговото действие в повечето случаи за изсушаване и поддържане на вече съществуващия мускул.

 

Мненията за Primobolan Depot, публикувани на нашия форум казват, че това лекарство е един от най-безопасните стероиди, който причиняват минимални странични ефекти. Но в същото време, и ефектът му не е твърде силен, по-подходящ е както за начинаещи спортисти.

 

Основният недостатък, така да се каже, освен че купувачите понякога се спират от високата цена на лекарството, а и болезненото прилагане. Благоприятните му ефекти са липсата на токсичност към черния дроб и ароматизацията в естроген.

 

 

Primobolan Depot : Цена

Както вече бе отбелязано, цената на лекарството е основна пречка за нейната популярност. Най-близките аналози на стероида - нандролон и тестостерон енантат – цените им са по-малки и по тази причина по-чести при употреба. Цена Primobolan Depot е съставена от много фактори, не на последно място е, че няма никакви рисковете, свързани с продажбата на стероиди на територията на България.

 

В онлайн магазин цена на Primobolan Depot е по-достъпна, отколкото навсякъде другаде. Важно е да не се забравя, че ако един стероид е евтин, често ниската цена е епитет на фалшив продукт без етикет за фармакологично доказателство или лошо лекарство като качество, или дори фалшификация. Бъдете внимателни, здравето не е в вашия портфейл.

 

Цена Primobolan Depot (примоболан депот) не е малка, но ние се опитваме да я направим по-приятна за клиентите. Ние можем да си го позволим, тъй като ние работим директно с производителя, или директния доставчик. Минимални посредници осигуряват минималната граница за търговия. В допълнение, нашата система за отстъпка ще ви помогне да направите покупката по-приятна.

 

 

От къде да купя Primobolan Depot

Нашият онлайн магазин предлага възможност за закупуване на широка гама от стероиди за жителите на Република България. Поръчката се извършва само с няколко кликвания на мишката, и бързо ще бъде изспратена във всяка част България.

 

Поръчка на примоболан от нас е сигурна и надеждна, ние не работим за първа година и добре сме научили тънкостите на този вид дейност.

 

Решавайки да купите Primobolan Depot във нашия онлайн магазин, можете да бъдете сигурни, че нашата работата е гарантирано да получите вашите стероиди от страна на производителя. Също така, преди да купите, можете да се консултирате с нашите експерти онлайн. Те ще ви помогнат да изберете дозата на лекарството и да направят индивидуален цикъл.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Primobolan, примоболан, чиста мускулна маса