Изчерпано количество
  • San Creatine Performance 600 грама
  • San Creatine Performance 600 грама

San Creatine Performance 600 грама

    Изчерпано количество
  • San Creatine Performance 600 грама
  • San Creatine Performance 600 грама
  • Код на продукта: 600 грама
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 30.00 лв

Performance Creatine от San- това е чист креатин монохидрат, без каквито и да било други компоненти. Тази добавка се взима от спортистите за подобряване на силовите показатели и увеличаване на мускулната маса. Използва се само в периоди на увеличаване на масата. Performance Creatinе е един от най-популярните креатини на днешния пазар за спортни храни.

 

 
Ефекти от приема на Performance Creatinе

 

Мускулен растеж;
Увеличаване на силовите показатели;
Повишаване на анаеробната издръжливост.

 

Има обаче и един страничен ефект - задържане на вода в организма. Това не е опасно, а водата се извежда от организма след спирането на приема на креатин. Поради тази причина Performance Creatinе не се взема по време на „чистенето“, тъй като релефът не се вижда добре, когато в организма има задържана вода.

 

Как да приемате Performance Creatinе

 

Експертите от компанията SAN препоръчват Performance Creatinе да се приема по 1-2 порции на ден. Една порция представлява пет грама (една чаена лъжичка). Може да се взема по всяко време на деня. В културизма има 2 метода на прием на креатин.
Прием на креатин собременяване - първите 5 дни се приемат по двадесетграма креатин, а след това дозата се намалява до 4-5g на ден. Смята се, че този подход е измислен от самите производителите на спортни добавки, така че продуктът бързо да свърши. Дали е така или не ние не знаем, но днес, много професионални спортисти отказват метода с обременяването.
Прием на креатин Performance Creatinе без обременяване - тази опция се препоръчва от най-опитните спортисти. Тук всичко е много просто - трябва да се вземат  по 5 грама креатин на ден и не повече. Проведени са много опити, които са установили, че човешкото тяло не може да абсорбира повече от 5 грама креатин на ден. Затова ние препоръчваме да се взема Performance Creatinепо 1 чаена лъжичка на ден.
Performance Creatinе трябва да се разбърква в 200 мл вода или сок. Ако го  разбърквате с вода, след това добавете една супена лъжица захар или вземете някакви сладки въглехидрати - така креатинът бързо се транспортира до мускулите. Опитните състезатели приемат Performance Creatinе заедно с други спортни добавки, най-често протеини, аминокиселини или предтренировъчни комплекси.
Performance Creatinеот SAN трябва да се взема на курсове (по 1-2 месеца), а след това се препоръчва да се прави почивка. Твърде продължителната употреба може да намали чувствителността на организма към креатин и по този начин неговата ефективност ще намалее.

 

 

Отзиви за Performance Creatinе от SAN

 

Performance Creatinеот SAN е един от най-популярните на пазара на хранителни добавки креатини и събира много положителни отзиви. Ревютата за този креатин говорят за неговата висока ефективност и добро качество. Спортистите купуват тази добавка заради чистия състав,  достъпната цена и американското качество.
В отзивите за Performance Creatinена SAN може да намерите коментари, според които има спортисти, успели да качат повече от 5 кг тегло за 1 месец прием на креатин. В заключение трябва да се каже, че приемането на креатин ще бъде ефективно само при редовни физически упражнения и рационална диета.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Хранителни, Добавки, Хранителни Добавки, San, Creatine, Performance, 600, грама, San Creatine Performance 600 грама