Serpafar (Angelini) Кломифен Цитрат 20 таблетки по 50мг

  • Код на продукта: 20 таблетки 50мг
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 20.00 лв

Serpafar - популярно анти-естрогено лекарство, използвано в спорта за предотвратяване на нежелани реакции, свързани с приемането на анаболни и андрогенни стероиди, както и за стимулиране на производството на естествен тестостерон. Неговият метод на работа позволява да се избегне намаление на тестостерона, което означава, че загубата на мускулна маса след стероиден цикъл ще се предотврати. Също така Серпафар предпазва спортиста от прекомерно задържане на течности, гинекомастия и други негативни ефекти.

Този антиестрогенен препарат Serpafar е използван и в медицината. Показанията за употреба в медицинската практика: аменорея, поликистозни яйчници, безплодие, хипертрофия на хипофизната жлеза, олигоспермия, андрогенен дефицит.

 

 

Какво е Serpafar и какви са неговите ефекти и действия?

Активната съставка по действие на лекарството е антиестрогена кломифен цитрат. Това е доста популярен и търсен в спортната практика антиестроген със синтетичен произход.

Ефекти на кломифен цитрат и препарати на негова основа (50 Serpafar и др.) Не са особено многобройни, но изключително полезни, и като лекарство, и в спорта. Те са особено ценени от спортисти като се използват за подобряване на физическата форма. Защо Серпафар ? Известно е, че продължителната употреба на някои стероиди могат да повлияят неблагоприятно върху производството на тестостерон, което от своя страна може да доведе до увеличаване на катаболните процеси и до появата на "спад в мускулатурата". Препаратът Serpafar помага да се нормализират естествените нива на тестостерон в мъжките органи, и в резултат на това се предотвратява намаление на мускулна маса (увеличава производството на хормони, LH и FSH, което води до повишена секреция тестостерон). С други думи, антиестрогена елиминира риска от загуба на мускулна маса.

Освен това, свойствата на Serpafar осигуряват намаляване или премахване на естрогенни странични ефекти, причинени от силно ароматизиране от стероидно прилагане. По-конкретно, това лекарство показва антиестрогенна активност, която се проявява при блокиране на естрадиол и естрогените рецептори в клетките (производство на естроген спира), и предпазва спортиста от гинекомастия, задържане на вода и увеличаване на мазнините в тялото.

Плюс това, благодарение на ефектите на естроген-рецептор активноста на Serpafar е в състояние да упражнява превантивен ефект върху формирането и развитието на костната остеопороза. Затова е особено полезен за мъжете и жените, които редовно се сблъскват с интензивна физическа активност, включително и професионалните спортисти.

Имайте предвид, че самия препарат Serpafar не причинява странични ефекти. В действителност, само с тежко предозиране може да се нарушат някои отклонения, като главоболие, замъглено зрение, гадене и виене на свят.

Накрая, ние препоръчваме този фармацевтичен продукт да се съхрнавява на сухо място защитен от светлина при температура не по-ниска, но не и по-висока от стайна (температура над 25 градуса по Целзий). Също така се уверете, че лекарството е безопасно скрито от деца и домашни животни.

 

Как да приемате Serpafar правилно и ефективно?

Приемането на този антиестроген се препоръчва да се започне почти веднага след приключване на стероиден цикъл. Така че, ако вашия цикъл е продължил седем седмици приема на Серпафар трябва да продължи още две седмици, използването на Serpafar трябва да започне не по-късно от десетата седмица (1-7 седмици – цикъл със стероиди, 8-9 седмица - терапия след цикъл).

Като цяло, за използване в терапия със Serpafar препоръчителната доза е от 50 до 150 мг на ден (най-често около 50 мг на ден), приемането на лекарството продължава средно от две до три пълни седмици. Много зависи от използваните стероиди и техните дозировки.

Ако не знаете или не сте сигурни как да приемате Serpafar, моля, посетете нашия форум. Опитните консултанти на Anabol.bg, сред които има и майстори на спорта и спортен лекар, ще ви помогнат за дозировка и продължителността на употреба в конкретен случай.

Между другото този антиестроген е удобен за прием, защото концентрацията на активната съставка - 50 mg / таблетка. По този начин препоръчваната доза от 50мг трябва да изпиете точно една таблетка от лекарството (50 мг - 1 таблетка 100 мг - 2 таблетки от 150 мг - 3 таблетки, и т.н.).

Какво друго трябва да знае един спортист за рецепцията на Serpafar 50? Има няколко прости правила, които не трябва да се заобикалят. Първо, трябва да се избягва употребата на алкохол. От друга страна, трябва да се пие на дневна база. Трето, таблетката трябва да се приеме с достатъчно количество течност (вода). Спазването на тези условия значително ще увеличи ефективността на продукта.

В заключение, ние отбелязваме, че предлагаме Serpafar единственно и само за спортисти, като го препоръчваме само за мъже, а именно жените спортисти не трябва да използват този анти-естроген. Друго нещо в медицината кломифен цитрат активно се предписва на момичета за лечение на заболявания, които пречат на бременността и за стимулиране на овулацията. Въпреки това, има и изключения. По-специално, опитни спортисти понякога използват този медикамент в подготовката си за състезания, за да се постигне по-значително изгаряне на мазнините.

 

Отзиви и мнения за Serpafar от Angelini

За да се гарантира полезността на този анти-естроген и други подобни на неговите свойства и действие разбира се е необходимо да се прочетат всички мнения в мрежата. Ако посетите нашия форум и ако проучите наличните там отзиви за Serpafar от Angelini, оставени от спортисти, които вече са извършили закупуване и тестване на практика. Ние позволяваме на потребителите възможностите да общуват и да обсъждат качеството на различни фармакологични средства. Ето защо, на нашата интернет страница (сайт, форум) няма недостиг на полезна информация.

Посещението на форума и след като сте прочел мнения за Serpafar, вие ще знаете, че това лекарство е създадено въз основа на кломифен цитрат, и работи добре като средство за терапия след цикъл за борба с нежелани странични ефекти, причинени от високо ароматизиращи стероиди (намалява / премахва задържането на излишната течност, гинекомастия, и други негативни ефекти).

Както в ръководството е описано Серпафар има бърза реакция и е в състояние да повиши нивото на тестостерон. По-конкретно, той действа върху HPTA, увеличаване на производството на хормони, LH и FSH, които по същия начин се насърчават да произвеждат повече тестостерон. С други думи, препаратът ефективно защитава спортиста от така наречения "спад в мускулатурата”.

В допълнение, както е отбелязано от мнения, това забележително лекарство е напълно изолирано от неблагоприятни действия. В действителност, само предозиране може да доведе до проява на присъщи странични ефекти.

 

Каква е цената и от къде да купя Serpafar 50?

Поръчката на този антиестроген от нашия магазин може да направи всеки спортист пребиваваш на територията на Европейския съюз. Също така, можете да си купите и много други стероиди с доставка в чужбина.

Въпреки това, в онлайн магазина Anabol.bg, където всеки спортист може свободно да закупи Serpafar, е забележителна не само за достъпността, а и широката гама от продукти. Ние също така предоставяме удобство надеждност и се опитваме да осигурим най-изгодните цени. Но за това е по-добре да се поговори в детайли и в ред.

Първо, ако използвате нашия сайт, за да поръчате Serpafar, можете значително да спестите. По-специално, ние имаме специална система за отстъпка, която насърчава спортисти, извършващи големи поръчки. Например, за над 100 лв получавате безплатна доставка, от порядъка на 150 - отстъпка в размер на 3%, от 300лв - отстъпка 5%, от порядъка на 500 - отстъпка в размер на 7% и безплатна доставка (за подробности вижте раздела "Често задавани въпроси" в заглавната част).

Плюс това, ние редовно извършваме различни промоции и продажби, благодарение на което Serpafar цена може да бъде значително намалена. За да разберете кои лекарства са налични в момента с отстъпка, посетете раздел "разпродажба". Ние внимателно опаковаме всеки един продукт, за да го предпазим от повреда (в хартиен плик  опакован със стреч фолио).

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Serpafar, (Angelini), Кломифен, Цитрат, таблетки, по, 50мг, Serpafar (Angelini) Кломифен Цитрат 20 таблетки по 50мг