Изчерпано количество
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули

Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
 • Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 10 ампули 50mg/ml
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 70.00 лв

Stanozolic GEP - е инжекционен стероид, който се проявява в течен вариант на станозолол, но е със същия положителен ефект. Когато се използва правилно, той може да осигури повишена издръжливост и сила, подобряване на качеството на мускулите (твърдост и релеф), помага за изгаряне на мазнините, а дори и да се изхвърли излишната течност от организма.

 

 • Поради забележителни характеристики на лекарството са разпределени високо анаболните и андрогени като минимална активност, има почти пълното отсъствие на риск от странични ефекти, но не много голяма продължителност на действие.

 

Ефективното използване на този препарат е в рамките на практиката на спорта, например, културизъма , както и в хуманната медицина.

 

 В спорта, Винстрол най-често се използва за подобряване на физическите характеристики като издръжливост и сила, и да се получи високо качество на мускулно възстановяване.

 

В областта на медицината, неговата активна съставка има следните показания за употреба: кахексия от различен характер и произход, нарушаване на синтеза на белтъци, остеопороза, мускулна дистрофия и други.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Описание Stanozolic от GEP

Лекарството е инжекционна версия на станозолол. Това е изключително популярен и в същото време ефективен стероид, разработен в двадесети век (производно на андростан). В пазара на фармакология той се появява за първи през 1962 г. под търговското име Winstrol. Предполага се, че той се произвежда за лечение на наследствен ангиоедем и анемия, възстановяване на отслабнали и болни пациенти (включително след хирургия, изгаряния и наранявания) и други медицински цели.

 

В момента, се произвежда от много фирми и въз основа на, Stanozolic на GEP има и още 50 други със същата аквитна съставка но много по слаби, използвани от спортисти за подобряване на физическата форма:

 

Описаното лекарство подобрява мускулния релеф

Увеличава издръжливостта на спортиста и повдига енергията

Премахва допълнителните течности от организма

Подобрява апетита, показвайки по този начин значително значителен ефект от изгаряне на мазнини

 

Все пак, въпреки относителната безопасност на Stanozolic на GEP, като цяло станозолол за инжектиране при жените обикновено не се използва. И всичко заради риска от вирилизация като симптом (вирилизация - комплекс от симптоми, характеризиращи се с развитието на мъжките черти при жените).

 

В заключение за съхранение: Тези инжекционни анаболни трябва да пазите с повишено внимание, на напълно сухо и тъмно място, в същото време защитено от влага и светлина. За сигурността на стероидните ампули се препоръча също да се скрие от малки деца и домашни любимци.

 

Използване на Stanozolic GEP в спорта

Атлети от различни дисциплини използват този препарат обикновено за подобряване на качеството на мускулите (релеф и твърдост) и подобряване на физическата работоспособност (сила и издръжливост). В същото време, ние отбелязваме, че приемът му почти никога не отива солово, често го комбинират с други анаболни стероиди - от тестостеронови естери на метандиенон, за да се повиши ефективността на процеса и да се постигнат по-изразителни резултати.

 

Дозата, в която се препоръчва да се приема Stanozolic от GEP - е 20/50 мг дневно. Стероидните цикли с, които се използва Винстрол обикновено продължават в района на шест до осем седмици. Горните дози, и продължителността на приложение в повечето случаи са повече от достатъчни, за да се постигне значително подобрение.

 

Как да приемате Stanozolic GEP, и с какви стероиди да го комбинирам? Ефективните комбинации са много, освен това се определя от целта, преследвана от спортиста, опита и финансовия капацитет. Така че ще трябва да решите към какво се стремите, и какви ресурси са ви на разположение. За релеф може да се препоръча цикъл с винстрол + тестостерон пропионат, както следва: 100 мг всеки втори ден + пропионат 50 мг на ден, Кленбутерол 80-120 мг дневно. Курсът е с продължителност шест пълни седмици.

 

От друга страна, съвместен прием с нандролон може да ви помогне да се постигнете добри резултати, ако вашата основна цел е придобиете високо качество на мускулна маса. Дозировката е както следва: 200 мг нандролон деканонат на седмица + 50 мг от винстрол за седем или осем пълни седмици. На изхода на цикъла - 100 мг на ден тестостерон пропионат + Turinabol 40 мг на ден в продължение на три седмици общо. В терапията за след цикъл тамоксифен - 40 мг дневно в продължение на четири пълни седмици.

 

Важно: За да разберете всички нюанси с използването винстрол, можете да отидете на нашия форум. Там можете да получите разумен съвет от опитни и квалифицирани консултанти на Anabol.bg, като: професионален треньор на културизъм, майстор на спорта по вдигане на тежести, практикуващ лекар и други специалисти.

 

Отзиви за Stanozolic GEP

Какво мислят другите спортисти за Winstrol GEP? Проверете това, като просто посетите нашия форум, където има мнения за различни фармакологични средства, използвани в контекста на спорта. Посетете форумите и четете отзиви за Winstrol GEP.

 

Същи така той може да се похвали с най-бързо действие (това обяснява необходимостта от често прилагане на инжекции - обикновено се използва ежедневно или през ден).Използвайки го, можете да постигнете значително подобрение в качеството на мускулите (релеф и издържливост), подобряване на физическата работоспособност (маса и експлозивна сила), намаляване на мазнините в тялото, и дори премахване на излишните течности от организма.

 

В същото време спортисти, които оставят коментари за Stanozolic GEP, посочват, че лекарството е почти отървано от възможните странични ефекти.

 

Той няма хепатотоксичност (чернодробна токсичност), която не е характерна за ароматизиране на асоциирани аномалии (задръжка на течности и гинекомастия), андрогенни нежелани реакции, дължащи се на неговото използване са излишни. Въпреки това, някои от отрицателните ефекти, от които все още може да се правят усети, по-специално, повишаване на холестерола в кръвта и повишаване на кръвното налягане.

 

Къде и как да купя Winstrol GEP?

Бързо, лесно, може да се направи на нашия уебсайт. Също така, можете да поръчате различни пептидни лекарства, други инжекционни и перорални стероиди, хранителни добавки и други конкретни и ефективни неща в спортните съоръжения. Защо при нас? Причините са много, но по добре да кажем всички точки в детайли.

 

На първо място, обърнете внимание, че купуването от нашия магазин, можете да спестите доста пари. По-специално, цена Stanozolic GEP е значително намалена при заявяване на поръчка на стойност над 300 лв. Фактът, че покупката на фармакологията при 300лв клиентът получава 5% намаление и безплатна доставка.

 

На второ място, всички фармацевтични продукти, включително и стероидите, идва при нас "от първа ръка", и за оригинално производство няма съмнение.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: винстрол, winstrol, чиста мускулна маса, релеф, винстрол