Изчерпано количество
 • Stromba Omega Meds
 • Stromba Omega Meds
 • Stromba Omega Meds

Stromba Omega Meds

  Изчерпано количество
 • Stromba Omega Meds
 • Stromba Omega Meds
 • Stromba Omega Meds
 • Код на продукта: 10 ампули / 50 милиграма в мл.
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 65.00 лв

Stromba Omega Meds е анаболен стероид с малка андрогенна активност. Активната съставка на лекарството е инжекционен станозолол (модифицирано производно на дихидротестостерон). Този стероид се използва под формата на инжекции, главно в спортната практика, например в културизма.

 

Той се използва в повечето случаи, за да се изсушат и орелефят мускулите, както и да се увеличи силата и издръжливостта. Препаратът Stromba е полезен и далеч отвъд пределите на спорта. Така че може да се използва за медицински цели: за развитието на вторични полови белези от мъжки тип, за укрепване на костната структура на тялото, за най-бързо възстановяване от наранявания или изгаряния, както и по други причини.

 

 

Препаратът Stromba ( Винстрол ): Описание на ефектите и свойствата

В основата на продукта, както вече беше отбелязано е инжекционният станозолол - винстрол. Разработено е в средата на 20-ти век. По-конкретно, за пръв път инжекциите на станозолол навлязоха на фармакологичния пазар през 1962 г., когато бяха произведени изключително под търговската марка Winstrol Depot. Тогава се произвеждаше от Winthrop Laboratories, основна фармакологична компания.

 

Според ефектите на стероида, инжекциите станозолол, на които се основава Стромба Омега Медс ( инжекционен станозоло или Винстрол), са анаболни с умерена андрогенна активност. Неговата анаболна сила е равна на 320% от тази на ендогенния тестостерон, андрогенният ефект е само 30% от този на тестостерона. Времето за откриване на стероиди е 3 седмици.

 

Характеристиките, с които е надарен Стромба от Омега, са многобройни, като в спортната практика се оценяват особено следните ефекти:

 

 Повишена сила;

 Повишена издръжливост;

 Повишен апетит;

 Ефектът на изгаряне на мазнините;

 Извеждане на излишните течности от тялото;

 Качествено подобряване на мускулите (увеличаване на релефа на мускулната тъкан).

 

Също така е известно, че Стромба Омега, използван в съответствие с препоръките, потиска катаболните процеси, подобрява тъканното дишане, спомага за отлагането на калций в костите, запазва полезните елементи в организма (фосфор, азот, сяра) и води до развитие на вторични полови белези от мъжкия тип (растеж на космите, удебеляване тембъра на гласа и т.н.).

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: винстрол, стромба, станозолол, omega meds