Sustanon 250 (Organon) Сустанон

  • Производител: Karachi
  • Код на продукта: 250mg/ml 3ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 15.00 лв

Sustanon - е стероид, смес от естери на тестостерон, който е силно анаболен и с андрогенна активност.


 Прилагането му позволява да се увеличи бързо телесно теглото, силата и издръжливостта.


Също така, апетита се увеличава, подобрява преноса на кислород в кръвта и повишава либидото.

 

 

Описание на Сустанон и неговите свойства

Комбинацията от естери е разработена за първи път от Organon в началото на 70-те години. Целта беше да се създаде лекарство, способно да поддържа еднакво ниво на тестостерон в тялото за дълго време. В резултат на изследванията се получи първия прототип на стероида, ефектът, от които се състои е комбинация от 4 естера: тестостерон пропионат (30 мг) фенилпропионат (60 мг), изокарбонат (60 мг) и тестостерон деканоат (100 мг).

 

Sustanon от Organon има бързо начално действие при спортисти, почти мигновено, и поддържа високо ниво на тестостерон в продължение на три седмици. Този стероиден микс е широко разпространен и популярна в бодибилдинга, вдигане на тежести и при различни видове лека атлетика. Една добра комбинация от анаболни и андрогенни свойства го правят незаменим в спорта.

 

Важно е, че лекарството стимулира синтеза на протеини в клетките, осигурява растеж на мускулите и укрепването на костната тъкан. След приложение, той се намира в тестовете за допинг във време от 4 месеца след завършване на цикъла.

 

Цикъл със сустанон инжекции обикновено продължава 4-8 седмици, в зависимост от желанията и физическата възможност на един спортист. За мъжете лекарствената дозировка е 250-500 мг на седмица, възможно е тези милиграми да присъстват в една инжекция или разделена на няколко дози. За жените тези инжекционни стероиди не се препоръчват поради високата им андрогеност, което води до необратими промени в женското тяло.

 

Предприемете прием на Sustanon Organon, главно през периода на натрупване маса и обемен, когато не е критично да покачите и малко мазнина върху мускулите. Най-добрият вариант би бил, ако дозата на всеки спортист се опреди индивидуално от опитен специалист. Това ще повиши резултатите и ще намали риска от нежелани реакции.

 

Sustanon 250 от Organon и неговите аналози, от аптека неможе да се закупи, а и цената му не е определящ фактор. Често единственият начин да си купите стероиди вече е онлайн. В Интернет можете лесно да разберете ценовата им листа, за да изберете необходимия препарат от достоверен продавач с добра репутация, за да се гарантира, че ще получите оригинален анаболен стероид.

 

 

 

Sustanon 250: Отзиви

Тъй като развитието на лекарството и в момента е много силно, спортисти гарантират от личен опит неговата ефективност. Отзивите предимно потвърдиха теоретичната информация за неговите високи анаболни и андрогенни свойства.

Много мнения за Sustanon 250 от Organon казват, че с неговата помощ са успели да покачат до 10 кг в цикъл, както и значително са увеличили темповете на сила. След преглед на тези твърдения, можем да заключим, че това лекарство се ползва с доверие от спортисти, култористи и дори от бойните спортове.

  

Отзиви за Sustanon 250 от Organon, са публикувани в нашия форум, там присъства допълнително потвърждение на информацията. Ако просто не сте сигурни дали ще приемате стероида, използвайте мнения на атлети, за да си помогнете и вземете правилното решение. В допълнение, във Форумът винаги е възможно да има разговор с авторите и мненията за лекарството.

 

 

Sustanon: Цена

Цената на лекарството е много достъпна, за да могат да си го позволят спортистите. Цена в нашия онлайн магазин е най-подходяща за клиенти, тъй като нашата търговска печалба е минимална. Не забравяйте, че цената на висококачествените фармацевтични продукти неможе да бъде ниска, защото са високо-технологични продукти, освен че има и трудности с дистрибуцията.

 

Ако ви предлагат да си купите стероида Sustanon 250 и цената е необичайно ниска, най-вероятно, сте изправени пред измама. Пазете се от фалшиви лекарства и неизпитани продавачи. Високата цена на стероидите от друга страна само по себе си не е гаранция за качество, най-много трябва да се обръща внимание за надеждността и репутацията на продавача.

 

 

От къде да купя Sustanon 250 

В нашия онлайн магазин спортистите от Република България може лесно да си купят лекарството, както и много други, и да бъдат уверени в тяхното качество и ефективност. Ние работим повече от пед години, както имаме и добра репутация и много признания на доволни клиенти.

 

Ако искате да си купите този стероид от аптеката, не е възможно, особено в България, така че възможността за лесно и изгодно закупуване на стероиди е чрез нашия онлайн магазин. Който отдавна е оценен от спортисти при различни нива на квалификация. Ние работим само с надеждни производители и надеждни доставчици.

 

Ако направите поръчка на Sustanon 250 от Organon в онлайн магазина, можете да бъдете сигурни, че всичко е с подходяща степен на поверителност. Пълна анонимност, също така ако поръчката не достигне по вина на куриерската услуга, ние ще ви я изпратим отново за своя сметка. И не забравяйте ниската цена на стероиди често показва фалшив продукт или просто измама.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Karachi, Sustanon, 250, (Organon), Сустанон, Sustanon 250 (Organon) Сустанон