Изчерпано количество
  • Testo E (Lipthai) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.

Testo E (Lipthai) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.

    Изчерпано количество
  • Testo E (Lipthai) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
  • Производител: Lipthai
  • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 39.00 лв

 

Име: Testo E

Производител : Lipthai

Общо название: Testosteron Enanthat

 

Тестостерон Енантат е стероид, който се инжектира и съдържа 250мг на милилитър от хормона тестостерон енантат. Стероидът се освобождава бавно в организма, затова инжекциите се бият по- нарядко (например 2 пъти седмично- Понеделник и Четвъртък).

 

Културистите считат този стероид като основен за всички цикли. Тестостерон Енантат е както анаболен така и андрогенен по своята същност. Хората, които употребяват този стероид ще усетят силен прилив на енергия, мускулна маса, добро физическо състояние и повишено либидо и сексуално желание. В комбинация с този стероид могат да се използват: Anastrozole, Proviron, Tamoxifen, за да подтиснат естрогенния ефект.

 

За по-чувствителните хора или тези, които взимат по- високи дози от Тестостерон Енантат (800-1200мг), е препоръчително да го съчетават с Letrozole или Exemestane. Тези, които искат да се напомпат (да придобият огромен размер на тялото) могат да комбинират Тестостерон Енантат с Nandrolone Decanoate и/или Boldenone, както и перорално Dianabol или Oxymetholone. В края на цикъла е добре да се комбинира с Clomid, Tamoxifen, и HCG за 3-4 седмици, за да се възстанови действието на хипофизната жлеза и функцията на тестисите.

 

  • Мъжете трябва да взимат дози по 500-1250мг на седмица и цикълът трябва да продължава от 8 до 20 седмици. Жените трябва да приемат по 50-100мг на седмица.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Lipthai, Testo, (Lipthai), Тестостерон, Енантат, флакон, 10мл., Testo E (Lipthai) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.