Testolone - Elbrus Pharmaceuticals

  • Производител: Elbrus Pharmaceuticals
  • Код на продукта: 60CAPSULES
  • Наличност: В наличност
  • Произход: Germany
  • Цена: 88.00 лв

Какво е Testolone RAD140

Testolone известен също като RAD140, е селективен модулатор на андрогенните рецептори (SARM).

Той е предназначен за увеличаване на мускулната маса и сила, което го прави популярен избор за любителите на фитнеса, които искат да повишат нивата си на представяне. 

Нестероидно съединение, което селективно се свързва с андрогенните рецептори в организма, Testolone RAD140 има широк спектър от предимства и затова е един от най-популярните SARM за спортисти, които искат да подобрят физиката си и да повишат ефективността си.

 

Предимства на Testolone RAD140

Testolone RAD140 има широк спектър от ползи за тези, които го използват.

Основното предимство е, че той помага за увеличаване на мускулната маса и сила, което го прави идеален SARM за цикли за напълняване.

Този продукт е много ефективен при увеличаване на протеиновия синтез и намаляване на мускулното разграждане, което води до по-голям мускулен растеж, намаляване на мазнините и костната плътност.

Резултатът е цялостно по-добър състав на тялото - стрийминг на идеалния баланс в процента на мазнините, костите и мускулите в тялото.

 

Testolone RAD140 преди и след

Тези, които решат да приемат препоръчаната доза Тестолон RAD140, могат да очакват да видят значително нарастване на мускулната маса и сила сравнително бързо.

Testolone RAD140 има положителен ефект и върху енергийните нива, както и върху нивата на либидото и сексуалната активност

Някои проучвания показват, че RAD140 може да подобри инсулиновата резистентност, което потенциално намалява риска от диабет тип 2.

Възможно е да има невропротективно действие, което може да намали риска от неврологични заболявания и да подобри когнитивната функция. 

Освен това RAD140 не е токсичен за черния дроб, което го прави по-безопасен вариант от някои други лекарства за повишаване на ефективността.

По-безопасна алтернатива на анаболните стероиди, тя дава всички ползи без рискове.

Въпреки че Testolone RAD140 може да подобри сексуалното представяне, той може потенциално да потисне естественото производство на тестостерон в организма, което да доведе до намалено либидо, еректилна дисфункция и други свързани проблеми, ако не се приема правилно.

Тези странични ефекти лесно се избягват чрез спазване на подходящи протоколи за терапия след цикъл (PCT), които помагат за възстановяване на нормалните хормонални нива.

 

Дозировка за мъже

 Препоръчителната доза Testolone RAD140 за мъже е между 20 и 30 mg на ден, в идеалния случай 30-40 минути преди тренировка.

Тази доза трябва да се приема в продължение на 8-12 седмици.

Ако потребителят желае да приема по-високи дози, се препоръчва това да става само под ръководството на медицински специалист.

 

Дозировка за жени

За жени препоръчителната дневна доза Testolone RAD140 е между 5-10 mg на ден, 30-40 минути преди тренировка.

Тази доза трябва да се приема в продължение на 6-8 седмици.

Някои потребители могат да изберат да приемат по-високи дози, но това трябва да става само след консултация с медицински специалист.

 

Полуживот на Testolone RAD140

Полуживотът на Тестолон RAD140 е приблизително 16-20 часа, което означава, че съединението ще остане активно в организма за приблизително 16-20 часа след приемането му.

Потребителите трябва да приемат дневната си доза по едно и също време всеки ден, за да осигурят постоянни резултати.

 

Опции за комбиниран прием

Testolone RAD140 може да се приема самостоятелно или да се комбинира с други SARMs за постигане на по-силен ефект, в зависимост от цялостното ви здравословно състояние и фитнес целите.

За тези, които искат да увеличат мускулната маса и силата си, Testolone RAD140 може безопасно да се подрежда с Ligandrol LGD4033, Ibutamoren MK677 или Ostarine MK2866 за покачване на маса.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: SARMS, Elbrus Pharmaceuticals