ТОП !
 • Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия
 • Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия
 • Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия

Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия

  ТОП !
 • Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия
 • Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия
 • Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия
 • Производител: Cygnus Pharma
 • Код на продукта: 10 милилитра флакон 200мг/мл
 • Наличност: В наличност
 • Произход: Russian Federation
 • 68.00 лв
 • Цена: 62.00 лв

Основни свойства на Тестостерон ципионат от Cygnus

 

► Разтеж на сила и издръжливост

► Увеличава апетита

► Смазване на ставите

► Напомпва мускулите

► Ускоряване на протеиновия синтез

► Ускоряване на възстановяването след тренировка

 

Лабораторни изследвания на продукта :  Testosterone Cypionate Cygnus

 

Отзиви за Cygnus Pharmaceuticals

 

Производство Cygnus Pharmaceuticals

Русия

 

 

 

 

 

Ефект и описание на лекарството Тестостерон ципионат от Cygnus

 

Testosteron C от CYGNUS е един от най-дългите и лесно достъпни тестостеронови естери днес.

Периодът на основния полуживот на такова лекарство е приблизително 14 - 16 дни.

Този естер се освобождава под формата на маслен разтвор. Най-често това лекарство се използва за висококачествено нарастване на мускулите както самостоятелно, така и в комбинирани (смесени) стероидни цикли.

В човешкото тяло тестостерон ципионатът се използва като индивидуален тестостерон - естествен мъжки полов хормон, отговорен за значителен брой емоционални и различни физически качества на мъжете.

 

 • Продукта причинява повишено сексуално желание, също така грубост на гласа, значителен мускулен растеж и здравословна агресия.

 

Подобно на други инжекционни форми на тестостерона, ципионатът причинява значително увеличение на силата и натрупване на така желаната мускулна маса по време на курса.

При условие, че тестостеронът лесно се превръща в естрогени, около 20% от общата маса попада върху свободна течност, която бързо намалява веднага след края на приема.

Прекомерно високите нива на естроген, причинени от приема на тестостерон ципионат, могат бързо да доведат до гинекомастия (чувствителност, стягане или подуване в областта на зърната). За да се предотврати този страничен ефект, се препоръчва да се приемат спомагателни лекарства от групата на инхибиторите на ароматазата, като например летрозол или анастразол (могат да бъдат закупени от тук).

 

 
 

 

Тестостерон ципионат от CYGNUS

С оглед на относително дългата продължителност на действие на лекарството, инжекциите с ципионат се извършват само веднъж седмично, за да се поддържа концентрацията на веществото на достатъчно високо ниво.

Средната доза е от 250 до 500 милиграма  на седмица, в зависимост от желанието за покачване на определена мускулна маса.

Но дори когато се използва горната "самостоятелна" подготовка, тя дава отлични резултати. Практиката говори за факта, че по-високите дози не водят до по-добри резултати, тъй като рискът от странични ефекти рязко се увеличава.

Курсът с тестостерон ципионат в комбинация с всяко друго лекарство води до синергия.

 

 

Отзиви за тестостерон ципионат от CYGNUS

 

Нашата практика показва, че всички спортисти и атлети закупили тестостерон ципионат от Anabol.bg, които приемат или са преминали курс с тестостерон ципионат, несъмнено са доволни от резултата.

 

Досега за компания CYGNUS Pharmaceuticals, не сме срещнали нито един отрицателен отзив нито за тестостерон ципионат, нито за други продукти, произведени от тази компания. Всички наши клиенти несъмнено бяха доволни от резултатите си след курса.

 

На нашия форум ще забележите огромен брой рецензии, коментари, анализи и снимки на спортисти, които са приемали висококачествен тестостерон ципионат.

 

Можете да помогнете на начинаещите спортисти или тези, които никога не са опитвали тестостерон ципионат, като оставите вашето уникално мнение във форума.

 

 

Купете Тестостерон Ципионат от CYGNUS Pharmaceuticals в България

 

След като потърсите в търсачката заявката „поръчка на тестостерон ципионат“ - веднага излизат хиляди страници, които се надпреварват помежду си, ще започнат да ви примамват с отстъпки и ярки снимки. На такива сайтове ще видите „висококачествен“ (естествено не съвсем качествен) стероид, който ще струва 2 пъти по-евтино, отколкото в други магазини.

В този случай няма да имате гаранция, че ще закупите висококачествен и натурален продукт, а не евтин фалшификат, който може да влоши състоянието на тялото ви.

Но като поръчате тестостерон ципионат от производителя Cygnus Pharma, можете да сте сигурни в неговото качество и естественост, защото ние си сътрудничим изключително директно с производителите.

В началото на страницата сме поставили лабораторни изледвания на продукта.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: testosteron, тестостерон ципионат, evo genetics