Alpha Pharma - Trenbolin

  • Код на продукта: 10ml/флакон/250mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 69.00 лв

Ефективен стероид със силни анаболни и андрогенни свойства

 

Тренболин е инжекционен препарат с активна съставка Тренболон енантат (Trenbolone enanthate). Това е мощен стероид, който насърчава натрупването на чиста мускулна маса и подобрява твърдостта и релефа на мускулите.

Формулата е създадена така, че да предотвратява ароматизацията и да забавя метаболизирането на стероида от организма. Това е един от най-силните анаболни стероиди, използван в културизма, бодибилдинга и силови спортове.

 

Действие на Тренболин


Тренболин е подходящ за натрупване на качествена мускулна маса, повишаване на силата, в цикъл за релеф и изчистване на подкожните мазнини. Понижава нивата на кортизол и дава на организма значителен прираст на сила и издръжливост. Напомпва мускулите и подчертава релефът им. Повишава синтеза на протеини и подпомага възстановяването след тренировка. Благодарение на удълженото освобождаване, Тренболин действа в продължение на 10 дни след инжектиране, което не налага много чест прием, а резултатите се запазват трайно.


Ефекти от прием на Тренболин:


  • Покачване на мускулната маса
  • Изчистване на подкожните мазнини
  • Увеличаване на силата
  • Ускоряване на възстановяването
  • Прави мускулите твърди и добре очертани


Продуктът стимулира образуването на червени кръвни клетки и увеличава нивото на кислород и хранителни вещества в тъканите. Това води до по-висока издръжливост и производителност на мускулите. Не задържа вода в тъканите, в умерени дози не ароматизира и не потиска сериозно естественото производство на тестостерон. 

Приложение и дозировка на Тренболин


Тренболин е подходящ за предсъстезателна подготовка, в цикъл за натрупване на мускулна маса както и при изчистване на релеф. Стандартната доза за мъже е 150-300 седмично с продължителност на цикъла 6-10 седмици. Тази продължителност обикновено е достатъчна за изграждане на чиста мускулна маса и подобряване на релефа и плътността на мускулите. Може да се комбинира с други анаболни стероиди.


  • Поради андрогенния му характер, Тренболин не се препоръчва за жени.
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тренболон, Alpha Pharma, Параболан