Alpha Pharma - TrenaRapid

  • Код на продукта: 10ml/флакон/100mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 63.00 лв

Силен анаболен стероид за бързо натрупване на мускулна маса и издръжливост

 

ТренаРапид съдържа анаболния стероид Тренболон ацетат (Trenbolone Acetate), който е близо 5 пъти по-силно андрогенен от тестостерона. Популярен е сред трениращите като един от най-мощните инжекционни стероиди за натрупване на мускулна маса, увеличаване на силата и изграждане на по-силно изразени мускули.

 

Действие на ТренаРапид


ТренаРапид е силно андрогенен и анаболен, инжекционен стероид, подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и за изчистване на подкожни мазнини. Това е най-добрият продукт в случай, че се нуждаете от бързи резултати в по-кратка програма. С него се покачва тегло, съставено от мускули, в същото време се изчиства релефът, поради което бодибилдърите го използват преди състезание.


 

Ефекти от прием на ТренаРапид:


  • Бързо покачване на мускулна маса
  • Изчиства релефа
  • Подпомага изгарянето на мазнини
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Намалява нивата на кортизол

Тренболон ацетат има много важно предимство – не се преобразува в естроген т.е не задържа вода в тъканите и не се проявяват страничните ефекти на естрогена. Няма подпухване, а суха, плътна и твърда мускулатура.


Препаратът бързо повишава силовите постижения, тъй като дава приток на енергия и мощ. Освен това намалява нивото на кортизол – хормона на стреса.


ТренаРапид стимулира синтеза на протеини и задържане в тялото на полезни вещества като калий, фосфор, сяра, калций. Подпомага изгарянето на мазнините, укрепва костите.

 

Приложение и дозировка на ТренаРапид


Тъй като ефекта от Тренболон ацетат е загуба на мазнини, подобряване на релефа и качване на чиста и дефинирана мускулатура, без излишна вода, той е много предпочитан от спортисти в предсъстезателна подготовка. Може да се комбинира с други стероиди, в зависимост от целите.


Стандартната доза за мъже е 100-300 мг. на седмица, разпределени в два-три приема. Продължителността на цикъла е 6-8 седмици. Препаратът не се препоръчва за жени.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тренболон, Параболан, Alpha Pharma