Изчерпано количество
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone

Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone

  Изчерпано количество
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Производител: Buen Poder
 • Код на продукта: 96 таблетки по 10мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 84.00 лв

Turinabol на таблетки от Buen Poder - е ефективен стероид с достатъчно силна анаболна и умерено андрогенна дейност, произведен от фармацевтичната компания Buen Poder с валидност в продължение на 16 часа от последния прием.


Този анаболен стероид има забележително широк спектър от положителни ефекти - увеличение в производителността на енергия и покачване на чиста мускулна маса, и разбира се увеличаване на издръжливостта.

 

Използването на Туринабол от Buen Poder основно е в спортната практика. Към неговата помощ редовно прибягват атлети от културизма, спортисти от тежка атлетика, както и много други популярни дисциплини днес.


 Ако говорим най-изразимите резултати стероида се използва предимно за подобряване на силата и издръжливостта с леко покачване на чиста мускулна маса (около 2-3 кг).

 

Какво е Turinabol: описанието на продукта

В основата на този анаболен стероид произведен от Buen Poder е доста популярната активна субстанция 4-Chlorodehydromethyltestosterone. Този стероид е подобен на метандростенолон с тестостеронна модификация и висока анаболна активност (100% от ендогенен тестостерон) и умерено андрогенен ефект (50% от тестостерона), който за пръв път се появи на фармацевтичния пазар през 60-те години на 20-ти век (стероидът е разработен през 1961 г., година от германската фармацевтична компания Jenapharm).

 

Какви свойства и ефекти изразява Туринабол таблетки:

 

● Голямо увеличение на силата;

● Значително увеличаване на издръжливостта на спортиста;

● Покачване на високо качество чиста мускулна маса;

● Увеличаване на енергията и общия тонус.

 

От друга страна Turinabol на Buen Poder  няма присъщи андрогенни странични ефекти като акне, окосмяване по тялото и лицето, мазна кожа и други. Не се страхувайте и от естрогенни "странични ефекти": такива отклонения като гинекомастия, натрупването на течности и повишаване на мазнините по тялото, защото този стероид е напълно лишен от прогестогенна активност.

 

Забележка: въпреки ниската честота на странични ефекти и като цяло относителната безвредност, жените трябва да го използват с максимална предпазливост. По-специално момичетата спортисти, не трябва да приемат доза не по-голяма от 5-15 мг на ден с максимална дължина на прием 4-6 пълни седмици.

 

И нещо друго, важно е съхранението на Turinabol Buen Poder да се извършва на сухо и тъмно място, извън обсега на по-нататъшното проникване на влага и светлина. Също така, като предпазна мярка, се уверете, че опаковката е скрита от деца и / или домашни любимци.

 

 

Инструкции за употреба на Turinabol от Buen Poder (Аржентина)

Най-често нашите потребители използват туринабол за покачване на чиста мускулна маса и подобряване на силовите показатели. Приложението на Туринабола рядко се извършва солово, той обикновено се комбинира с други стероидни препарати - естери на тестостерон, нандролон деканоат или болденон, за да се постигнат по-изразителни резултати.

 

Препоръчителна доза туринабол - е 10-50 мг на ден, това се дължи на относително краткия период на действие (16 часа). Стероидни цикли с участието на лекарството варират средно от 6 до 8 пълни седмици. Такъв обем, честота и продължителност на приложение в повечето случаи е достатъчно да се постигне значително подобряване на физическата форма.

 

За тези, които не са сигурни, или просто не знаят се употребява туринабол правилно нека посетят нашия форум.

 

С какво трябва да се комбинира туринабол? Ефективните комбинации с този анаболен стероид са много, изборът на определена комбинация зависи от преследваната цел.

 

Така че, за да се постигне по-голяма издръжливост и сила, можете да използвате едновременно приложение на таблетките туринабол с тестостерон пропионат. Дозите са следните: Туринабол - около 40 мг на ден, тестостерон пропионат - 50-100 мг дневно.

 

Ако целта е покачване на качествена мускулна маса, туринобола се комбинира с използването на нандролон деканоат и инжекции винстрол. Можете да използвате комбинацията по тази схема: нандролон - около 200 мг на седмица (1-6 седмици) Turinabol - 40 мг на ден (от 1 до 6 седмици), инжекционен станозолол - 50 мг на ден (5-8 пъти седмично), като може да се наложи използването на някой помощни средства - Кломифен или тамоксифен.

 

● Забележка: повече информация относно използването на тези средства може да се намери в нашия форум. Там можете свободно да общувате с професионални консултанти (треньор по културизъм, спортен лекар, майстор на спорта по вдигане на тежести, и т.н.) и да получите разумни препоръки за използването на всички спортни стимуланти предлагани в магазин Anabol.bg.

 

Мнения за Turinabol Buen Poder

Не е нужно да се ровите много в интернет, за да разберете повече за свойствата и качествата на описаните стероидни агенти, или какво мислят другите спортисти. По-конкретно, мненията за Turinabol могат да бъдат достатъчни, за да се заключи извод за дадения анаболен стероид. Ние никога не ограничаваме посетителите, които желаят да комуникират, така че в нашия никога няма да има недостиг на полезна информация.

 

Ако посетите форума на Anabol.bg, и разгледате мненията за този фармакологичен продукт, ще научите, че това е не само силен анабол с умерено андрогенен ефект, но също така стероид с множество положителни ефекти.

 

В края на краищата, индексът на анаболната му активност е 100% от ендогенен тестостерон. Андрогенната активност на стероида е умерена и се равнява на 50% от тестостерона, като всъщност защитава спортиста от проява на нежелани андрогенни странични ефекти (мазна кожа, окосмяване по тялото, акне или други аномалии).

 

От къде мога да купя Туринабол и на каква цена?

Отговорът на този въпрос е прост – поръчка на този стероид и на много други стимуланти, полезни в областта на спорта, можете бързо и лесно да направите в нашия сайт. Защо при нас? В действителност има много различни причини, вариращи от надеждността до големите отстъпки гарантиращи рентабилност.

 

Първо, при поръчка на Turinabol Buen Poder от нас, можете да бъдете сигурни, че продуктът е напълно афтентчен. Фактът, че всички спортни стимуланти, идват при нас директно от производителите и фабриките, без участието на трети лица. Ето защо за тяхната оригиналност няма съмнения.

 

На второ място, при закупуване на спортна фармакология от нашия онлайн магазин, можете да спестите добри пари. По-специално, ако направите поръчка на туринабола заедно с някои други стероиди на обща стойност над определен праг, можете да получите отстъпка или бонуси. Повече детайли може да научите в секция "Често задавани въпроси".

 

Трето, ако изберете сайт Anabol.bg, за да закупите туринабол, вие автоматично се предпазвате от изтичане на важни поверителни данни. В нашия ресурс има защита на посетителите чрез установена SSL-връзка, която осигурява пълна анонимност на работа.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Buen Poder, Turinabol, (Buen Poder), 4-Chlorodehydromethyltestosterone, Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone