Yohimbine HCL - Elbrus Pharmaceuticals

  • Производител: Elbrus Pharmaceuticals
  • Код на продукта: 60CAPSULES
  • Наличност: В наличност
  • Произход: Germany
  • Цена: 46.00 лв

Йохимбинът се използва главно като помощно средство за намаляване на телесните мазнини.

Много от нас се борят с този недостатък, той не е лесен за решаване, така че допълнителната подкрепа винаги е полезна.

Понастоящем на пазара има много вещества, които работят по-добре или по-зле, подпомагайки намаляването на теглото.

Често обаче те действат селективно или влияят неблагоприятно върху други здравословни проблеми.

 Дали йохимбинът принадлежи към тези продукти?

Оказва се, че не, и освен ефективната и ефикасна подкрепа на изгарянето на мазнините, той подпомага и многопосочната обща система на организма.

 

И така, какво всъщност представлява Yohimbine HCL?

Йохимбинът е сравнително нов продукт на пазара за хранителни добавки и вече заема голям процент от него.

Той е естествено срещащ се алкалоид, получен от кората на йохимбе или растения от семейство Рауволфиеви.

Основният му механизъм е многопосочно улесняване на изгарянето на мазнините чрез:

● Супердействащи сигнални молекули (инактивира алфа-2-адренергичните рецептори, което от своя страна позволява да се поддържа по-висока концентрация на цАМФ в организма).

● Регулиране на нивото на освобождаване на невротрансмитери (афинитет към алфа-2-c-адренергичните рецептори).

Повишаване на адреналина (адреналинът активира бета-2-адренергичните рецептори, отговорни за повишаване на нивата на цАМФ)

Той също така засилва кетогенезата, което е особено важно за хората, провеждащи диета с високо съдържание на мазнини.

Общият ефект на подпомагане на намаляването на телесните мазнини е още по-изразен, когато се комбинира с физически упражнения.

Действието на йохимбина не се ограничава до пряко въздействие върху метаболизма.

То действа и косвено, в други системи на организма.

- действа като инхибитор на апетита (при проучвания приемът на калории е намалял с до 30%!)

- регулира нивото на кръвта (драстичните скокове в нивото на захарта, не само могат да повлияят на големите колебания в апетита, но и да повлияят негативно на целия организъм).

 

Йохимбин за загуба на мазнини

Йохимбинът се счита за най-ефективен в процеса на изгаряне на мазнини.

Защо?

Чувствителността на този продукт се включва в уникалният му ефект, по който се изгарят мазнините в тялото, по-точно във факта, че в последната фаза на отслабването остават зоните с най-упорити мазнини (и най-лошото е, че това са зоните, които най-често искаме да "отслабим", за да направим мускулите по-видими), става въпрос главно за корема и около талията.

Йохимбинът "започва" да изгаря мазнините от тези зони именно чрез гореспоменатия механизъм на взаимодействие с адренергичните канали.

 

Йохимбин за високо либидо

Знаем, наред с други неща, че той подобрява мъжката сексуална активност с ефективност до 70%! (това отново е ефект на инхибиране на алфа-2-адренергичните рецептори).

Тази ефективност е толкова значителна, че йохимбинът се препоръчва клинично като първа мярка за подпомагане на еректилната дисфункция в замяна на лекарствата, базирани на инхибиране на PDE5 като например Камагра.

Нещо повече, изследванията показват също, че той може да намали отрицателните ефекти върху сексуалното желание, причинени от други лекарства, без да е необходима стероидна терапия на основата на тестостерон.

 

Как да използвате йохимбин?

Йохимбинът трябва да се приема предимно сутрин, преди първото хранене (идеално е, ако първото ви хранене е предимно кетогенно - с високо съдържание на мазнини и протеини, с ниско съдържание на въглехидрати).

● Не трябва да комбинирате йохимбин с въглехидрати, защото те намаляват ефективността на йохимбин.

Другият вариант е да го приемате непосредствено преди тренировка. Йохимбинът е стимулант , така че повишава физическата ви работоспособност!

 

С какво да комбинирате йохимбин?

Йохимбин с кофеин или кафе - това е най-популярната, проста и ефективна комбинация. Кофеинът, най-известният стимулант с много ползи, ще ви държи будни и ще ви позволи да правите по-интензивни тренировки, докато Йохимбинът ви позволява да извлечете повече ползи от тях по отношение на загубата на мазнини.

Просто перфектно!

Йохимбин заедно с храна - това по-скоро не се препоръчва, защото може да намали ефективността на усвояване и разпределение на йохимбина в организма ви, а в резултат на това влошава действието му.

Трябва да комбинирате йохимбин с храна само ако тя е предимно белтъчно-мазнинна.

Йохимбин с Камагра или Циалис - действията на йохимбина и виаграта се припокриват едно с друго. Трябва да се съсредоточите върху употребата само на едното в даден момент - нашият съвет е виаграта или циалисът да се оставят само за конкретни медицински състояния.

Йохимбин с ефедрин - отлична комбинация, ако сте подготвени за нея. Подобно на комбинацията от йохимбин и кофеин, ефедринът подобрява физическата Ви активност и Ви позволява да правите по-интензивни тренировки, когато йохимбинът подобрява резултатите от тях.

Йохимбин с предтренировъчни бустери - също както при кофеина и ефедрина - разумна идея, ако имате нужда от повече стимуланти преди тренировка. Имайте предвид, че йохимбинът се съдържа в много предтренировъчни продукти в днешно време, така че погледнете внимателно дали не удвоявате суплементацията си.

Йохимбин с кленбутерол - не трябва да ги комбинирате, ако сте начинаещ.

 

Колко капсули йохимбин на ден?

Трябва да започнете с доза от 5 mg йохимбин на ден ( една капсула).

Можете да увеличите дозата до максимум 15-20 mg дневно, ако искате да извлечете повече ползи от употребата му, но както винаги препоръчваме повишено внимание!

Не прекалявайте!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: stanozolo, стромба, gm pharmaceuticals