• Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 50мг.

Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 50мг.

  • Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 50мг.
  • Производител: Alpha Pharma
  • Код на продукта: 50таб.50mg
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 128.00 лв

Rexobol 50 - стероид от Alpha Pharma, които с помощта на нашия сайт, можете лесно да поръчате в България. Той се използва най-вече в спортната практика, най-често в бодибилдинга. Ако говорим за целите на приложението и, то е главно за увеличаване на силата и издръжливостта и / или подобряване на мускулното качество (редовно прилагана в стероидни цикли за релеф).

 

Активната съставка на таблетките Rexobol е станозолол. Този стероид е разработен към средата на 20-ти век, а първата продажба започна през 62-ра година на 20-ти век. Твърди се, че е разработена за медицински цели, по-специално за използване във ветеринарната медицина, но положителните и качества много бързо са забелязани от атлетите, които започват да използват станозолол за развитието на физическата си форма.

 

Описание Rexobol

Преди конкретно описване на лекарството трябва да се отбележи, че станозолол е достатъчно силен стероид, с малък анаболен и андрогенен ефект. Индексът на своята анаболна активност е 320% на ендогенен тестостерон. На свой ред андроген индекс - само 30% от тестостерона.

 

Таблетките Rexobol са доста популярни в спортната практиката, това лекарство е в най-голямо търсене сред новаците дори и сред опитните спортисти.

 

Какъв ефект може да има от Rexobol, и какви резултати може да даде? Когато се използва правилно, това лекарство може да придаде разнообразие от спортни подобрения:

 

 Високо качество на мускулен растеж

 Значително увеличение в производителността на енергия

● Значително повишаване на издръжливостта

 Голям ефект от изгаряне на мазнини

● Значително увеличение в бързото възстановяване

 

Този стероид има много други съществени предимства, например, не е присъщо за него ароматични аномалии като - гинекомастия, задържане на течности. Обратно, лекарството може да насърчи отделянето на излишните течности от организма и в същото време да създаде по-плътни и сухи мускули.

 

Съхранение: след закупуването на таблетките трябва да бъдат защитени от светлина и влага, без да се излагат на големи промените в температурата.

 

Как се приема Rexobol?

В спортните практики, включително бодибилдинг това лекарство се използва предимно от мъже при дълги стероидни цикли. Целта на приема в повечето случаи е да се получи покачване на качествен мускул и / или повишаване на издръжливостта и силата. Сред жените, това лекарство не е популярно, защото неговото приемане има риск от вирилизация.

 

Препоръчителната доза за мъже от Rexobol е в областта на 30-50 мг на ден ( тоест при този станозолол ще ви е достатъчна доза от една таблетка на ден). Приема на таблетките трябва да бъде всеки ден на дневна база, защото периодът на активност от лекарството е къс (около 8 часа). Средната продължителност на един цикъл със стромба - около 6-8 седмици. Имайте предвид, че дозировката и схемата на дозиране може да варира в широки граници в зависимост от различни фактори, като целта на използване и опита на спортиста.

 

Ако се интересувате от това как да приемате Rexobol в комбинация с други анаболни стероиди, тогава ние ви съветваме да посетите нашия форум. Индивидуален цикъл с този стероид на практика не се извършва. Станозолол обикновено се комбинира с други стероидни препарати, за да се получат по-добри резултати. Какви препарати се препоръчва да се съчетаят със стромба? Много зависи от приемащия и неговите приоритети, както и нивото на спортния му опит.

 

Стероиден цикъл със станозолол и тренболон ацетат може да бъде избран от опитни спортисти за релеф. Ефекто от този цикъл ще е голямо изгаряне на мазнини и премахване на излишната течност. Също така от коментари във форума разбираме, че се използва често в комбинация с Turinabol, тестостерон, нандролон и дори оксандролон.

 

Поръчка и цена за Rexobol Алфа Фарма

Онлайн Магазин Anabol.bg осигурява надеждна работа, качествени услуги, достъпни цени и широка гама от фармацевтични продукти, които са от значение в спорта, като започнем от анти естрогени до пептиди.

 

На първо място, тук можете да си купите Rexobol 50mg без съмнение, че в края на краищата ще получите оригиналния продукт. И всичко това, защото ние работим само с надеждни доставчици или директно от производителите. Така нашите фармакологични продукти разположени по рафтовете на магазина са напълно оригинални.

 

На второ място, тук можете да направите поръчка на Rexobol, уверени в безопасността на личните ви данни. Фактът е, че магазинът е защитен с охранителна система от първа класа, която включва защитна SSL-връзка. Ето защо, при поръчка на спортна фармакология от нашия сайт, вие определено ще останете анонимен.

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф, алфа фарма, rexobol