• Deca Duraboline (Euro Generics) Нандролон - 10амп. по 200мг/мл

Deca Duraboline (Euro Generics) Нандролон - 10амп. по 200мг/мл

  • Deca Duraboline (Euro Generics) Нандролон - 10амп. по 200мг/мл
  • Производител: Euro Generics Pharm
  • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 77.00 лв

Продуктът има минимално количество 11

Deca-Duraboline от Euro Generic Pharm – е чист анаболен стероид, идеален за използване в спорта, както от културисти така и от спортисти. Активната съставка на лекарството, нандролон деканоат, предвижда на спортиста качество от мускулната маса, увеличаване на производителността на енергия и положителен ефект върху ставите.

 

Какво е Дека – Дураболин : Описание на лекарството

Самия нандролон е естествен хормон, присъства в човешката кръв в малки количества. Изкуствено под формата на етер синтезиран през 1950 г. в американската лаборатория, и започва да произвежда под името Deca. Медицинската употреба на Deca-Durabolin описва подробно как да се използва при лечението на заболявания, такива като анемия, рак на гърдата при жени, хронични инфекциозни заболявания, забавяне на растежа при деца. Също така, нандролон деканоат стимулира възстановяването след операцията и обширна травма.

 

Неговите свойства Нандролон - деканонат до голяма степен са наследени от тестостерон като активна съставка на стероидната молекула се различава само по липсата на метилова група в 19-въглероден атом. Но тази разлика води до значително увеличение на анаболните свойства на лекарството и намаляването на андрогена. Нандролон взаимодейства с прогестероновия рецептор, който е отговорен за някои от неговите странични ефекти.

Тя е по-различна от действието на тестостерон от факта, че под влиянието на 5-алфа редуктаза не се превръща в дихидротестостерон. На практика това означава, че страничните ефекти от дека не се проявяват практически и поради това е много по-безопасна от тестостерон.

 

Deca-Durabolin има дълъг ефект на действие в организма след инжектиране продължава две седмици. Това се дължи на дългия етер, прикрепен с молекула на нандролон. Понякога спортисти предпочитат по-къса версия - нандролон фенилпропионат, който е по-подходящ за жени.

 

В бодибилдинга Nandrolone Decanonate и неговите аналози са широко използвани, но тя не е подходяща за атлети, който се състезават, въпреки нейните анаболни ползи. Фактът, че нандролон се намира в кръвните тестове, като допинг една година след края на цикъла. Но нашият форум потвърждава, че това е един перфектен продукт за тези, които са само в началото на професионалната кариера и мислят за първото си състезание, както и за тези спортисти, които са принудени да се възстановяват от наранявания или здравословни проблеми.

 

 

Ако изберете за закупите този анаболен препарат, от аптеката няма да успеете. Въпреки това, нашият онлайн магазин е лесно да се реши този проблем. Въпреки че, както с всекя стероидна течност разходите не са ниски, неговото съотношение цена / качество се оценява високо от атлетите в продължение на няколко десетилетия. Анаболните свойства на лекарството ще бъдат оставени далеч зад всички фантазии за модерни анаболни стероиди, защото няма странични ефекти.

 

 

Как да приемате Нандролон - Дека

Инжекциите с лекарството се поставят обикновено веднъж седмично, въпреки че има и привърженици на по-рядко приложение. Обикновено, нандролон деканоат остава в кръвта на високо ниво за 10-14 дни, така че за целта не е необходимо чести инжекции. Цикъл с Дека Дураболин варира в период, 6-8 седмици. Това се дължи на факта, че действието на стероид не започва веднага, и се развива постепенно, така че незабавни резултати не трябва да чакате. Разбира се, през това време на цикъла ако поставяте тестостерон, можете да получите много по-впечатляващи резултати, но ще има и значителен натиск към производството на собствен тестостерон. Прилагане на Deca-Durabolin предвижда покачване от 4-8 кг. качествени мускули.

 

За мъже дозировката на лекарството започва от 200 мг на седмица, и на практика на практикуващата доза е до 600 мг. на седмица. Лесно е да се изчисли оптималната доза - 400 мг на седмица в продължение на два месеца, с гладко влизане и излизане от цикъла.

Жените оценяват Нандролон, но по принцип не се препоръчва поради дългата дейност на стероида в организма. За предпочитане е да се използва неговия по-кратък колега - нандролон фенилпропионат. Въпреки, че деканоат е сравнително по-безопасен от гледна точка на андрогени, когато се използва при жени, особено във високи дози, се показват ефектите на вирилизация.

 

Прием на Дека се извършва солово само от начинаещи спортисти, защото неможе да се каже, че самостоятелно е много силен затова се използва в комбинация с други анаболни стероиди. За да се подобри качеството на придобитата мускулна маса се препоръчва да се включи в процеса винстрол. Неговата дългосрочна употреба идеално се комбинира с тестостерон, сустанон, метан за да увеличат обема на придобитата маса.

Трябва да се запомни, че всички комбинирани стероидни цикли изискват използването на провирон или прегнил. Би било добре да се включи и тестостеронов бустер в терапията след цикъл.

 

 

Дека – Дураболин от Euro Generics Pharm : Отзиви

Дългата история на този инжекционен стероид е натрупал много хубави примери, за да се потвърди неговата ефективност. Отзиви за препарата са публикувани в нашия форум, също така повечето са изключително положителни. Атлети споделят, че има постепенно увеличаване на мускулната маса, придружено от напредъка на показателите за сила и издръжливост.

 

Също прегледи на Дека от Евро Дженерикс Фарм отделят голямо внимание на нейното въздействие върху ставите и противовъзпалителните ефекти. Възстановяване от наранявания с този стероид, се лекуват доста клиенти, също така дава възможност на атлета да остане в добра форма.

 

Тези, които не са приемали стероиди като цяло, и по-специално за този инжекционен стероид, ще ви помогне да развиете вашето тяло и ако още нещо ви е непознато, и имате въпроси квалифицирана спортисти в нашия форум винаги ще ви дадат съвети, колко и кога да го приемате.

 

 

Къде мога да закупя Deca-Durabolin от Euro Generics Pharm

В нашия онлайн магазин можете да си купите този стероид безопасно и рентабилно, до колкото е възможно. Ние работим на територията на Република България. Ако сте жител на тази държава, въпросът за това от къде да купя спортни стимуланти, вече може да го забравите. Ние ценим и уважаваме нашите клиенти, като предлагаме широка гама от стероиди и медицински продукти с гаранция за качество.

 

Поръчка на Дека Дураболин и дали ще е автентична? В продължение на много години опит ние сме създали нашите вериги от доставки директно от производителите на лекарства и ги вземаме  директно от „първа рака” без никакви посредници. Ето защо, ако сте решили да си купите Deca Durabolin от Euro Generics от нашия онлайн магазин, цената му ще бъде изгодна за вас, както и качеството е гарантирано. В допълнение, когато има голяма поръчка ще получите значителна отстъпка.

 

За да поръчате този стероид е достатъчно да направите няколко прости стъпки, и вие ще развиете тялото си перфектно, сила, издръжливост, укрепете връзките и вашата имунната система. Нищо чудно, че този препарат е толкова популярен сред спортистите от различни видове спорт.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон, мускулна-маса