Primobolic (GEP) 10 ампули 100мг Примоболан

  • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 69.00 лв

Primobolic - Метанолон енантат от компания General European Pharmaceuticals. Е сравнително лек и безопасен стероид, ако се спазва дозировката, честотата и продължителността на използване. Активната съставка не ароматизира, и не води до увеличаване на прогестогенната активност, тя не разполага с ясно изразени токсични ефекти върху човешкия черен дроб.

 

Primobolic от GEP е под формата на ампули (1 ml ампула, 100 мг / мл). Той е особено ефективен, когато се комбинира с други стероиди (тестостероновите естери или оксандролон) – най-често се използва в стероидни цикли за релеф и качествен растеж на мускулите.

 

Информация : Primobolic

Активната съставка е метенолон, която се проявява в две форми - ацетат (под формата на таблетки) и енантат (инжекционна форма). Структурата му представлява производно на дихидротестостерон, поради което не подлежи на преобразуване под влиянието на естрогените - ароматаза (ароматизиране).

 

Primobolic е с удължена дейност в сравнение с оралните му аналози. Дейността му след инжектирането трае до 14 дни, така че не се изисква твърде често дозиране за поддържане на концентрацията на веществото. Обикновено се прилага 1 или 2 пъти на седмица.

 

 Ефектите от продукта Primobolic от GEP – растеж на качествени мускули, увеличаване на издръжливостта и силата, висока плътност на мускулите. Този стероид не е най-добрият избор за използване преди състезания (период на откриване - до шест месеца), но в основния период е в състояние да бъде полезен при начинаещите, които се страхуват от въздействието на по-тежки стероиди.

 

Анаболен индекс на вещество - умерен (88% от тестостерон), андроген - намален (44% от тестостерон). При индивидуално прилагане ефектите са минимални, но за максимални резултати задалжитено се комбинира с други стероиди.

 

  • Страничните ефекти от примоболан са редки, защото са изцяло елиминирани. Вероятни нарушения: потискане на собствения тестостерон, агресия, растеж (което често се възприема само положително), нарушения на съня.

 

Важно е да се отбележи, че примоболана най-често се използва от жените. Поради относително мекото му въздействието. За спортистки препоръчваната доза е от около 50-100 мг на седмица (1 ампула Primobolic). Продължителност на цикъла - индивидуална.

 

Стероиден цикъл с Примоболан

Primobolic е един от най-леките анаболни стероиди, но в съответствие с препоръките той осигурява видими подобрения сравнение с аналози на други производители.

 

При мъжете дозата може да бъде по-висока, отколкото при жените. Препоръчва се около 200-400 мг на седмица за продължителността от 8-12 пълни седмици. Такъв период ще избегне причиняването на сериозни смущения, включително силен спад HPTA функция.

 

За най-добри резултати Примоболана от GEP може да се комбинира с приемането на други анаболни стероиди. Популярен стероиден цикъл е с Dianabol (инжекционен или под формата на таблетки), анадрол (инжекционен или таблетка форма), също така с тестостеронови естери (енантат, ципионат, смес от естери - Sustanon, Testomix и др.)

 

Ако имате нужда от по-подробни съвети, ние ви препоръчваме да посетите форума на магазина. Стероидният цикъл с Primobolic (General European Pharmaceuticals) ще се проведе ефективно, ако се вслушате в съветите на опитни професионалисти. В форума на Anabol.bg може да получите индивидуален съвет за приемане на препарати от спортен лекар или, например, професионален треньор по културизъм.

 

Мнения Primobolic GEP

Това е сравнително нов стероид пуснат скоро на Българския пазар. Метенолонът енантат е добре познат на нашите спортисти, и до момента приемът му заедно с метандростенолон е един от най-поръчваните комбинации.

 

Коментарите за Primobolic го характеризират изключително положително, което се потвърждава от рейтинга на продукта. GEP - компания с добра репутация в спортните среди, така че не е изненадващо, че всичките мнения за тях за положителни.

 

Ако имате нужда от растеж на мускули с високо качество без да се притеснявате от странични ефекти Primobolic (10 amp, 100 mg / мл), според мнения, това е една отлична покупка. Той работи и остава в организми дълго време, без да причинява силно изразени нередности в организма. 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , Primobolic, (GEP), ампули, 100мг, Примоболан, Primobolic (GEP) 10 ампули 100мг Примоболан