Methenolone (Biotech) примоболан на таблетки

  • Код на продукта: 50 таблетки по 10мг
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00 лв

Примоболан таблетки – е орален анаболен стероид (Метенолон ацетат), който се радва на голямо търсене сред спортистите и най-вече сред спортистките. Структурно, веществото е производно на дихидротестостерон с умерен анаболен ефект и слаб андрогенен индекс (44 на сто от тестостерон). Поради тази причина, стероидът е лишен от от нежеланите реакции, типични за други анаболни стероиди. Според силата на положителното му действие оралния примоболан е подобен на Мастерон.

 

 Най-забележителна характеристика на тези таблетки - е липсата на токсични ефекти върху организма на спортиста.


Тази функция го отличава от конкурентите си, повечето от които са вредни за черния дроб. В същото време, за разлика от някои други стероиди, тези таблетки имат относително малка фармакологична валидност - около 5 часа.

 

Примоболан Таблетки: описание на продукта

Това е един от най-леките анаболни стероиди. Неговата анаболна активност е равна на едва 88 процента от тестостерон. Поради тази причина, ако използвате този стероид в соло за мускулна маса няма да останете много доволни. Примоболан таблетки от Biotech се използват най-често в стероидни цикли за релеф и мускулна твърдост. Трябва да се отбележи, че в някои случаи стероидът може да бъде добър стимулатор за растежа на мускулите, например, когато се използва в комбинация с други фармакологични агенти.

 

Ако говорим конкретно за солово използване на този стероид, той е в състояние да прояви следните ефекти:

 

● Подобрява мускулатурата (релеф, кръвоснабдяване, твърдост);

● Лекарството повишава мускулната сила;

● Хапчетата предават по-малък, но значителен ефект върху мускулната маса.

 

● Важно: Този стероид не се превръща в женския хормон естроген. Това означава, че по време на прилагането му от мъже не се наблюдава ароматизация, което води до дефекти като гинекомастия, подуване и задържане на излишната течност.

Не по-малко важен е фактът, че стероидът Primobolan таблетки не води до повишаването на концентрацията на "вреден" холестерол. С други думи, дори и неговата продължителна употреба не може да доведе до повишаване на кръвното налягане и смущения в сърдечно-съдовата система.

 

Важно е да кажем, че примоболана на таблетки само леко намалява секрецията на естествен тестостерон в тестисите. За разлика от инжекционната версия лекарството на практика не придава влияние върху веригата на HPTA (хипоталамо - хипофизата - тестиси).

 

Значително намаление в производството на мъжкия хормон се наблюдава само в случаите на използване на големи дози от стероида или твърде често и продължително използване (концентрацията на тестостерон може да бъде намалена в случай на неправилна комбинация с други фармакологични агенти). Това означава, че при спазване на нашите препоръки вероятно няма да се налага да използвате ПКТ (лекарства за след стероидна терапия) и да се ангажирате с процес на възстановяване на тялото с помощта на гонадотропини или други лекарства.

 

Като цяло, страничните ефекти от примоболан таблетки са напълно изключени: Стероидът не води до загуба на коса в периода на неговото прилагане, не се появява акне и няма прекъсване на гениталиите. Единственото нещо, което може да предизвикат тези таблетки - е увеличение на агресия и повишена възбудимост. Така че този орален стероид може с право да се нарече един от най-безопасните на пазара.

 

Между другото, по отношение на безопасността доказателство за това е честото му използване от жени. Това е точният анаболен стероид за жени, защото когато се използва не може да доведе до мъжествени ефекти (увеличение на тона на гласа, ускоряване на растежа на косата, и т.н.), както други анаболни стероиди.

 

Ако говорим за недостатъците на лекарство - могат да бъдат идентифицирани като кратка продължителност на действие (както вече бе отбелязано, стероидът проявява своята активност средно 5 часа след прилагане). Друг недостатък може да се дължи на невъзможността да се купува в аптека или всякакви други "фармацевтични складове." Но това е общият минус почти на всички фармакологични средства, които се използват в областта на спорта.

 

Последното нещо, което си струва да споменем - е съхранението на таблетките след придобиването. За да не загуби стероида своята ефективност трябва да се съхранява на място далеч от слънчевата светлина. Също така, уверете се, че таблетките са добре скрити от деца или домашни любимци.

 

Как се употребява Primobolan таблетки?

Както вече бе отбелязано, този стероид има сравнително мек анаболен ефект, следователно най-често се използва за релеф, или когато е необходимо покачване на чиста мускулна маса.

 

Ако не знаете как да използвате Primobolan таблетки, спазвайте нашите препоръки (въпреки че лекарството е безопасно, неговата неправилна употреба може да доведе до доста сериозни последствия).

 

Оптималната доза Methenolone от Biotech е на границата на 50-100 мг на ден. Най-добре е да се започне с минимални дози, т.е. 50 мг на ден. След това, ако организма понася и по-големи дози е възможно да се увеличи обема до 100 мг на ден. По този начин, можете да си спестите нежелани последици, които все още могат да се появят по време на използването на този стероид.

 

Един стероиден цикъл с Примоболан на таблетки не трябва да продължава повече от осем пълни седмици. Повишена продължителност на курса на първо място, няма да се увеличи ефективността на стероида. Освен това 8 седмици прием е достатъчно за стероида да покаже всичките си положителни ефекти.

 

Прием на ПКТ след цикъла с примоболан не е задължително. Използване на гонадотропин и подобни други лекарства трябва да се прилагат само при използването на много големи дози, или когато се комбинира с тестостеронови естери.

 

● Важно: Methenolone Biotech е надежден вариант, ако имате нужда да повишите качеството на мускулите. Ако целта е набор на мускулна маса се препоръчва този стероид да бъде комбиниран с други фармацевтични средства.

 

Най-ефективните комбинации са:

 

● Заедно с Дека-Дураболин (безопасен цикъл с добра устойчивост за наддаване на тегло);

● Заедно с тестостерон (увеличаване на мускулната маса и релеф);

● Заедно със Сустанон (набор на мускулна маса);

 В комбинация с Winstrol (за изразени релефни и красиви мускули);

● В комбинация с метандростенолон (набор на мускулна маса и подобряване на нейното качество).

 

 Трябва да се разбере, че комбинираното използване на няколко фармакологични средства трябва да се извършва в съответствие с определени правила. Първо, тези стероидни цикли с Primobolan таблетки - не са място за експерименти. Вие трябва да използвате само едно от посочените по-горе лекарства, не всички наведнъж. На второ място, трябва да използвате двата стероида в по-малки дози, отколкото по време на солов цикъл.

 

Примоболан таблетки: отзиви и мнения

Рецензии за това фармакологично лекарство могат да се намерят на доста места в мрежата. Това е разбираемо, защото този безопасен анаболен стероид се радва на голямо търсене сред спортистите. С всеки изминал ден, все повече и повече спортисти, които искат да подобрят качеството на мускулите си прибягват до използването му, и съответно броя на положителните отзиви за този стероид непрекъснато се увеличават.

 

Този фармакологичен агент е един от най-използваните стероиди, защото не предизвиква намаляване на естествения тестостерон не ароматизира и освен това е лишен от странични ефекти.

 

Ако търсите някои конкретни коментари за примоболан на таблетки от биотеч, ние ви съветваме да посетите нашия форум. В света на бодибилдинга мненията и отзивите на по-опитни спортисти са ценна информация.

 

Къде мога да купя примоболан на таблетки?

В нашия сайт, който разполага с най-широк спектър от фармакологични средства можете да намерите този стероид. По-специално, много бързо и лесно може да се поръча примоболан на таблетки - лекарство известно със своето положително въздействие върху качеството на мускулите (мускулна твърдост и изразен релеф).

 

Купуването на стероиди и други фармакологични средства от магазин Anabol.bg е сигурен и надежден метод. И всичко това, защото ние продаваме само оригинални стоки (продуктите на виртуалните щандове в магазина идват "от първа ръка", и по-точно от фабриките, където се произвеждат). И това може да бъде показателно за стероид-добре от първоначалното производство?

 

В допълнение, необходимо е да се знае, че липсата на посредници и търговци - е не само гаранция за надеждността, но също така и за по-изгодната цена.

 

За да направите поръчка на примоболан таблетки не е нужно да отделяте много време за попълване на безкрайни формуляри. Първа стъпка - изберете продукта, втората стъпка – попълнете графата за получател с телефон, третата и последна стъпка – изберете къде желаете до получите вашата поръчка (офис на куриер или до адрес).

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Примоболан, Метенолон, енантат, Примоболан, Метенолон енантат, Methenolone, (Biotech), примоболан, на, таблетки, Methenolone (Biotech), примоболан на таблетки