Поръчка на Тестостерон Ципионат (Biotech) Testosterone Cypionate 250

  • Код на продукта: 10 мл флакон 250мг/мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00 лв

Testosterone Cypionate (10 ml) е продукт - тестостеронов ципионат в флакон от Biotech (Beijing).

 

Като допинг за атлети е най-ефективен, следователно се използва в курсове за мощност и покачване на маса. Потенциално се използва в комбинация или соло, но за оптимално развитие на резултатите се използват в комбинация: с връстниците си – метан или стромба.

 

Важно е фирмата-производител Biotech Beijing е положила система за защита на собствените си продукти от фалшификати. За да се провери произхода на оригиналния закупен продукт на тази марка, просто въведете своя уникален код за проверка (в случая на флакони, разположен върху опаковката) в специална секция на официалния сайт (тук - на http://beijingpharmaceuticals.com/):

 

Testosterone Cypionate 250: описание и свойства

Активното вещество тестостерон ципионат е в основата на продукта произведен от Биотеч Бейжинг. Той е тестостеронов естер, един от най-популярните анаболно-андрогенни стероиди сред западните атлети. Основната му разлика от други форми на тестостерон пропионат и фенилпропионат, е скоростта и продължителността на действието: ако пропионат и фенилпропионатните актове се употребяват между  2-3 и 4-5 дни, осигурявайки достатъчно бързо, но с кратък ефект, а докато ципионата осигурява относително бавен, но продължителен ефект.

 

Test. Cyp 250 (тестостерон ципионат) се употребява в почти всички силови спортове, тъй като допринася за увеличаването на мускулната маса в големи параметри. Заедно с мощен анаболен ефект, той се характеризира със силен андрогенен ефект. Което е предимство за много мъже, но е недостатък за повечето жени.

 

Спортистките, избрали използването на такъв силен андроген като тестостерон. Излагат себе си пред риск от маскулинизация, придружен от симптоми на акне, загрубяване на гласа, растеж на агресията в нарушение на менструалния цикъл и някои други.

 

Ефекти на Testosterone Cypionate 250 в спорта:

 

● Бърза мускулна маса;

● Силен ръст в силата;

● Увеличаване на физическата работоспособност;

● Подобрена функция на ставите, връзките и костите;

● Ускоряване на възстановяването след натоварване.

 

Тестостерон Ципионат от Биотеч, както и неговите колеги от други марки, могат да помогнат на атлета да разреши проблемите с болките в костите, сухожилията и ставите. Това се дължи на тяхното укрепване и лечение. В допълнение, ципионатът може да ускори регенеративните процеси, да стимулира заздравяването на рани и наранявания, да повиши общата жизненост и да предпази от пренастройване. Също така се записват: повишено либидо, подобрен апетит, дори повишено желание за физическа активност.

 

Какви нежелани реакции, освен андрогенни, провокира Тестостерон Ципионат - задържане на течности, повишаване на кръвното налягане, натрупване на мастна тъкан, гинекомастия при мъжете, и др. При тежки курсове за предотвратяване на естрогена се използват ароматазни инхибитори - анастрозол / летрозол / екземестан ..

 

Тестостерон Ципионат Biotech: стероиден цикъл и употреба

Използването на тестостерон ципионат и тестостерон енантат като най-близо до него в ефектите на тестостерон естер се извършва главно в курсовете за натрупване на мускулна маса. И двете не са оптималният избор за сухи мускули, тъй като задържат вода (до 30% от събраната маса се основава на водна основа).

 

Седмичната доза от ципионата, препоръчана за спортни цели, не надвишава 500-750 mg. Тъй като лекарството се характеризира с продължително действие, като не изисква често инжектиране: за оптимален прием са достатъчни седмично по 2 инжекции в различни дни от седмицата, например, в понеделник и петък по 250 мг.

 

Един стероиден цикъл с тестостерон ципионат трае от 8 до 12 цели седмици. За максимални резултати напредъка за предпочитане е комбинирана употреба с различни негови колеги – болденон, стромнба или американската схема тестостерон ципионат + анавар.

 

 Примери за комбинирани курсове:

 

Тестостерон ципионат с метандионон (Данабол, Methandrolic, Dianabol или други подобни). Такъв тип комбинации се считат за много ефективни и предназначени за спортисти като начинаещи или с междинни нива на опит. Седмични дози ≈ до 250-500 mg тестостерон на седмица и ≈ до 30 mg метан на ден. На изхода при необходимост използвайте тестостерон пропионат ≈ 100 mg през ден. След стероидна терапия ≈ тамоксифен в доза 20-40 mg на ден в продължение на 3 седмици.

 

  • Друг интересен стероиден цикъл е ципионат с нандролон деканоат (Nandrolon, Decabol или подобни) и Метан (Danabol, Dianabol или подобен). Тази комбинация също е предназначена за набор на мускулна маса, но това се изчислява за вече достатъчно опитни спортисти.

 

● Седмични дози: тестостерон, нандролон и метан съответно до 400-600 mg на седмица, 400 mg на седмица и 40 mg на ден. Изходът е подобен. PKT ≈ кломифен цитрат при 50-150 mg на ден в продължение на 3 седмици.

 

Testosterone Cypioante 250: история и отзиви

Тестостероновият ципионат като допинг за атлети е особено разпространен в САЩ. Въпреки че производството на енантат в света постепенно се увеличава, в Америка стероид номер едно все още остава ципионата. Ето защо не е изненадващо, че той е известен на домашните спортисти по-малко от техните западни колеги.

 

Ципионатът е известен, защото се характеризира със силно и дългосрочно въздействие и е търсен сред мъже с различни нива на физически опит със спортната фармакология - от начинаещи до професионалисти. Но отговорите в мрежата показват, че Testosterone Cypionate от Biotech Beijing във флакон се препоръчва на всички, които искат да увеличат силовите си показатели.

 

За да може курсът на употребата да преминава без последствия, се препоръчва предварително да се направи преглед, като се изключат общите противопоказания и да се консултирате с повече спортисти, след като сте получили индивидуални инструкции. С това може да ви помогне Forum Anabol.bg, където на въпросите на посетителите отговарят опитни консултанти.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Ципионат, Тестостерон Ципионат, Поръчка, на, Тестостерон, Ципионат, (Biotech), Testosterone, Cypionate, 250, Поръчка на Тестостерон Ципионат (Biotech) Testosterone Cypionate 250