Mastever (Vermodje) Мастерон - флакон 10мл.

  • Производител: Vermoje Moldova
  • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 74.00 лв

Mastever - е популярен анаболен стероид най-вече в култоризма, защото придобива чиста и суха мускулна маса, за да може един култорист да иглежда по-плътен и релефен.

 

Този инжекционен анаболен агент, независимо от цената е идеален за използване преди състезание дори и в аеробните спортове, като бързо се елиминира от организма и не се намира в допинг тест след 2 седмици от последният му прием.

 

 

Какво е Mastever : описание на продукта

Активната съставка на лекарството - Дростанолон дипропионат, който е модификация на засилено андрогенен дихидротестостерон с умерено анаболна активност. Стероидът не ароматизира, и нежеланите реакции са слаби, така че се смята за един от най-безопасните стероиди. Освен това, има анти-естрогенни свойства, който не взаимодействат с андрогенните рецепторни клетки.

 

Медицински Mastever е предназначен за борба с рака на гърдата при жените. Но поради високия риск от вирилизация при използването от жени, този препарат и неговите аналози не са използвани в съвременната терапия.

 

Но за атлети от по силния пол дростанолон дипропионат се оказа идеален за бърза и качествена подготовка за състезание. Действие Mastever има за цел да запази обема на мускулите в извън сезона и да ги исуши точно преди състезанието.

 

Ефектът на течния Mastever, както е видно от нашия форум е идеален за тези, които искат да увеличат темповете на тяхната сила, като същевременно си запазят телесното тегло. Културистите описват полезни свойства като изгаряне на подкожна и мастна. Практическия опит при използване на лекарството доказва неговата качествена работа.

 

Днес покупката от аптека на течен мастерон не е възможно, но спортисти могат по всяко време да се възползват от нашия онлайн магазин и да направят поръчка на лекарството без проблеми. Странични ефекти, както и оптимално анаболни и нежелани реакции се появят рядко. Те са свързани предимно с андрогенните свойства на лекарството, и са изразени под формата на акне, хипертрофия на простатата (при предозиране!).

 

Голямото предимство на лекарството е, че той не предизвиква увеличаването на кръвното налягане, гинекомастия и е безопасен за черния дроб.

 

Как да приемате Mastever

Инжекциите с лекарството са в зависимост от опита на спортиста, цикъла е с продължителност от 6 до 12 седмици. Прием за дълго време се препоръчва само за спортисти с високи професионални умения, който имат задълбочени познания с границите на тялото му. Аматьорите и новаците по-добре да прибягват до продължителността от 6-8 седмици.

 

Прием се изисква с въвеждането на Mastever  през ден или на всеки два дни, като период на дейност дростанолон дипропионат  трае в тялото около 2-3 дни. Спазвайте редовния прием за поддържане на постоянно високи нива на хормони в тялото.

 

Опитни спортисти препоръчват доза от 300-500 мг на седмица, което се разпределя равномерно върху броя на инжекциите. Като цяло, оказва се, че около 100 мг в една инжекция, която е точно равна на 1мл от флакона.

 

Курсът е добра подготовка както соло и в комбинация с други лекарства, особено непосредствено преди състезанието. Най-популярната комбинация с Parabolan Winstrol, Oxandrolone и Primabolanom.

 

 

Mastever: Мнения

Историята на лекарството в лечебните и спортни съоражения са убедителни за неговата ефективност. Почти всички отзиви, които могат да бъдат намерени в интернет, потвърдяват неговата висока способност за увеличаване на мускулната плътност и релеф, както и намаляване на процента от мазнини в тялото.

 

Отзиви мастерон от спортисти, са публикувани в нашия форум те разказват, че лекарството все още няма токсични ефекти върху черния дроб и не се превръща в естроген. Това позволява на спортистите да не се притесняват за евентуална гинекомастия.

 

Ако все още несте запознати с лекарството и търсите компетентен орговор, несъмнено нашите консултанти ще ви помогнат да вземете информирано решение относно целесъобразността от приема и покупката на стероиди. В допълнение, в нашия форум има квалифицирани специалисти в областта на спортната медицина.

 

Така че, моля посетете нашия онлайн магазин, изберете продукт прочетете препоръки от реални хора, но също така и получите компетентен индивидуален професионален съвет. Ако вече имате опит от прием на лекарството, впечатленията си от него с удоволствие можете да поставите в нашия форум.

 

 

Къде мога да закупя Mastever / Мастерон и каква е неговата цена ?

Нашият онлайн магазин предлага спортна фармакология в България и страни от Еропа за придобиване на широк спектър от други анаболни стероиди с най-високо качество. Можете да бъдете сигурни че поръчката на Mastever ще е печеливша и надежна. Цените и гаранцията в нашия магазин, не оставят никакво съмнение, дори и на най-претенциозния спортист.

 

На първо място, нашият дългогодишен опит позволява да се съобразяваме с максималната конфиденциалност при работа с клиенти, както и с установените връзки с производители и доставчици на препаратите. Така че ние купуваме Mastever директно от Молдова и качеството на продукта е гарантирано от производителя.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: мастерон, masteron, чиста мускулна маса, релеф, masteron vermodje