Поръчка на Pregnyl 1500 (MSD) Прегнил

  • Код на продукта: 1 кутия 3 ампули по 1500 единици
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 25.00 лв

Pregnyl - хормонално лекарство произведено от фармацевтична компания MSD - издаден за инжектиране. Активната съставка тук е човешки хорион гонадотропин с широк спектър на действие и висока степен на биологична активност. Той има множество показания за употреба в медицинската практика (по-често при жени), като например в нарушение на репродуктивната система и трудности по време на бременност.

 

Pregnyl (1500 IU) за спортисти

В допълнение към медицинското приложение, това хормонално средство всяка година е все по-търсено сред спортистите. Прилагането му в спорта е оправдано за различни задачи, но обикновено се използва като подкрепа след стероиден цикъл (за насърчаване на развитието на физическата форма и предотвратяване на нежелани реакции).

 

Pregnyl 1500IU (човешки хорионгонадотропин) - лекарство, което е хормон се произвеждан от плацентата по време на бременност. Той има подобни свойства на лутеинизиращ хормон и фоликул стимулиращ хормон (гонадотропен хормон, произведен главно в хипофизната жлеза). Известно е, че лутеинизиращата дейност надделява.

 

Косвено, този инструмент може да покаже някои анаболна и андрогенна дейност, въпреки че не е стероид, рецепцията му помага за производството на полови хормони, а именно тестостерон, което показва тези ефекти.

 

Като цяло, лекарството прегнил има различни ефекти върху човешкото тяло, което го прави популярен не само в медицината, но също така и в спортната практика. Както вече бе споменато, той повишава производството на полови хормони и стимулира сперматогенезата като насърчава развитието на първични мъжки полови белези; при жените - предизвиква производството на прогестерон от жълтото тяло и развитие на плацента.

 

● Прегнил 1500 под формата на ампули ( две на брой, който се смесват една в друга). Съхранението му в неразредена форма трябва да се извършва при ниска температура (под 10 градуса) извън обсега на светлината;

 

Дозировка и употреба на Pregnyl от MSD

Използването на обоснованото хормонално лекарство е главно по време на тежки стероидни цикли, за които е налице силно намаляване на тестостерона, и се формират рискови заболявания.

 

Прегнилът се използва като помощно средство на базата на доза от около 1500 IU на седмица. Обикновено, седмична доза е разделена на 2 инжекции в равноотстоящи дни. Това се дължи на честотата на инжекциите за период от активните вещества. Той се абсорбира доста бързо (период на полуразпад - по-малко от един ден), но терапевтично значителния ефект може да продължи 5-6 дни след нанасянето. Следователно, повишена честота на инжекции не е необходима.

 

Прегнил оптимално се прилага в средата или в края на цикъла. Предполага се, че при получаването на инжекции в пост-цикъл може да се образуват нарушения при терапията (намаляване на функция HPTA, атрофия на тестисите, намалено либидо / сексуалната активност), и лекарството не е много от полза в такава ситуация - или дори може да попречи на процеса на възстановяване.

 

Като цяло, изборът на индивидуални дози и не правилно подхождане - в зависимост от общото състояние, нуждите и целите на приемане.

 

Pregnyl MSD може да окаже следните нарушения:

 

 Генетични усложнения, свързани с хипоплазия на гениталните органи;

 Генитални хипоплазия или детинщина;

● Крипторхидизъм (отсъствие на един или двата тестиса);

● Проблеми на растежа и развитието, поради нарушение на хипофизната жлеза;

 Затлъстяване - свързано с нарушената функция на половите жлези.

 

Прием на Прегнил от жени

Използването на хормонални средства за жени в спорта е рядко явление. Към прегнила в някои случаи може да прибегнат професионални спортистки - в процес на подготовка за състезание, когато се изисква оптимална физ. форма. Друго нещо, когато се използва като лекарство и то редовно - насърчава бременността и лекува заболявания характерни за нежния пол.

 

 При безплодие, свързано с трудности или липса на овулация;

 Когато безплодието се дължи на хормонални нарушения или на жълтото тяло - недостатъчност;

 При овариална дисфункция и дисменорея;

● При маточно кървене (при жени в детеродна възраст);

● При заплахата от спонтанен аборт и аборт.

 

Ако имате нужда от препоръки за това как се използва прегнил за медицински цели, не забравяйте да посетите нашия форумен ресурс. Там можете да получите коментари от опитни консултанти, включително и спортни лекари, които са запознати със спортната фармакоогия.

 

Pregnyl MSD: странични ефекти

При спазване на препоръките на лекарството, обикновено не причинява странични ефекти. Когато се използва за лечение, той е сравнително безвреден за мъже и жени.

 

Страничните ефекти, които се дължат на прегнила са идентични с тези, които могат да се появят и при тестостерон. Това се дължи на силната ароматизация (задържане на вода, риск от гинекомастия), акне, окосмяване на лицето или тялото, и други нарушения от андрогенен характер. Атлети, за да се сведат до минимум страничните ефекти често използват съвместими анти естрогени.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Поръчка, на, Pregnyl, 1500, (MSD), човешки, хормон, Поръчка на Pregnyl 1500 (MSD) човешки хормон