Стромба Cygnus Pharma / Русия

  • Код на продукта: 100 таблетки по 10 мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 40.00 лв

Станозолол - Стромба (Cygnus)

Станозолол е лекарство със силен андрогенно-анаболен ефект, което ви позволява бързо да увеличите мускулния обем и да подобрите силовите показатели.


Станазолол е официално забранен за използване в спорта, но много спортисти го използват в бодибилдинга, бокса и пауърлифтинга.


Отзиви за Cygnus PharmaceuticalsПроизводство Cygnus Pharmaceuticals

Русия


Описание Станозолол от Руския производител Cygnus


  • Лекарството се представя на пазара под формата на таблетки или инжекции. Активната съставка е Станозолол.Станозолол има следния ефект:► Подчертава мускулния релеф;

► Премахва излишната течност от тъканите;

► Намалява нивото на глобулин;

► Намалява влиянието на женските полови хормони;

► Увеличава силата и издръжливостта;

► Засилва апетита.

► Изчиства мазнините.  • Ефектът е особено забележим при онези спортисти, които се характеризират с високо телесно тегло и умерено количество мазнини.Характеристики на самостоятелен и комбиниран курс


В течна форма (Винстрол)  Stanazolol Cygnus Pharma се използва по 50 mg на ден, а в таблетки - 30 mg. Състезателите и боксьорите се съветват да намалят дозата до 10 - 20 mg на ден. Продължителността на приема е от 5 до 8 седмици.


Не можете да използвате стероида в неограничени количества. Във високи дози са възможни разкъсвания на връзки.


Препоръчват се комбинирани курсове за повишаване на ефективността и намаляване на рисковете от странични ефекти. Стромба от Cygnus Pharma може да се комбинира с тестостерон пропионат, Сустанон, и най-добре с Тренболон Ацетат за максимален релеф.Препоръчително е да се пият хепатопротектори заедно с приема на препарата.


Winstrol има добър ефект на изгаряне на мазнини и е подходящ за релеф. Комбинира се с повечето анаболни стероиди. Състезателят трябва внимателно да спазва дозировката, за да намали риска от негативни ефекти върху тялото.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: стромба, станозолол, cygnus pharmaceuticals