Поръчка на Pharmatest-E 250 (Pharmacom Labs) Тестостерон Енантат

  • Код на продукта: 10 ампули 1ml/250mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 70.00 лв

Pharmatest-E 250 - е тестостерон енантат преставен в ампули (1 ml) от PharmaCom Labs (Pharmakom). Той е най-ефективен и поради това се приема активно от атлетите, които искат да покачат мускулната си маса и да увеличат силовите си показатели. Може да се използва ефективно както  соло, така и в комбинация с други препарати на спортната фармакология - от таблетки метандиенон до инжекции нандролон деканоат.

 

Важно е, че компанията производител  PharmaCom Labs е внедрила своя собствена система за защита срещу фалшифициране чрез въвеждане на кодове за проверка на автентичността. За да се провери автентичността на закупените от нас продукти, трябва да въведете кода за проверка,  който ще откриете върху флаконите от препарата или опаковката. Специалната  страница, на която можете да го направите е www.pharmacomlabs.com/code

 

Свойства на PharmaTest-E 250 (1 ml)

Pharmatest-Е 250 е активно вещество, тестостерон енантат, - тестостеронов естер, един от най-популярните стероиди сред спортистите любители и професионалистите. Ключовата разлика с неговите аналози като пропионат на тестостерона и фенилпропионат, е скоростта на навлизане в кръвния поток.

 

Ако тестостерон пропионатът и Phenylpropionate действа до 2-3 и съответно до 4-5 дни и гарантират по-бърз, но кратък ефект, то енантатът действа до 14-16 дни, което гарантира по-бавен, но по-дълготраен ефект. За този показател, той е подобен на тестостерон Cypionate, с които те са взаимозаменяеми без последствия.

 

Курсът с PharmaTest-E 250 (тестостерон енантат) придава способства за:

 

● Увеличаване на мускулната маса;

● Повишаване на силовите показателите;

● Повишаване на издръжливостта;

● По-бързо възстановяване;

● Увеличаване на ефективността от упражненията;

● Укрепване на костната система;

● Подобрени стави и връзки;

● Повишена сексуална активност.

 

Може би основното предимство на прилагане Pharmatest-Е 250 (1 ml) е увеличаването на мускулната маса и силата, а също и самото напомпване. Поради това препаратът може да се прилага при всички силови спортове - от канадска борба до вдигане на тежести.

 

Заедно с мощният си анаболен ефект, лекарството има силно изразен андрогенен ефект, което е плюс за много мъже, но изключва възможността за използването му от по-голямата част от жените (в противен случай има  риск от маскулинизация, а също така симптоми като акне, задълбочаване на гласа, нарушения в менструалния цикъл и други ). Pharmatest-E 250, както и преките му аналози, може да помогне на атлета за отстраняване на проблемите със сухожилията, ставите и костите: добър е за тези, които страдат от болки в ставите и тези, чиято скелетна система показва първи признаци на "износване".

 

Въпреки това, продуктите като нандролон и соматотропин са по-предпочитани в това отношение. И, разбира се, Pharmatest-E 250 ампули стимулира регенеративните процеси, ускорява  възстановяването след тренировка, заздравяването на рани и травми. Той стимулира общия жизнен тонус и желанието да се правят упражнения.

 

От друга страна понижава риска от така нареченото претрениране. Всички тези качества правят Pharmatest-E 250 от PharmaCom Labs е добър избор за спортисти от различни нива на физическа подготовка и опит със спортната фармакология - от съвсем начинаещи до професионални атлети.

 

Стероиден цикъл с PharmaTest-E 250 (1мл)

Използването на тестостерон енантат се извършва основно с цел увеличаване на силата и покачване на мускулната маса Стероидът не е оптималното решение за периоди на сушене, тъй като причинява задържане на течности. Той се ароматизира и предизвиква естроген-зависими нежелани реакции като задържане на вода, увеличаване на мазнините от женски тип, повишено кръвно налягане, главоболие, и дори гинекомастия.

 

Препоръчителната доза за спортисти Pharmatest-E 250 средно не надвишава 500 мг на седмица (до 750-1000 мг на седмица, в зависимост от поносимостта на организма). Лекарството не изисква често инжектиране, защото е с продължително действие (периодът му на полуразпад е 6-8 дни). Достатъчни са средно само две инжекции в 2 различни дни от седмицата, като например вторник и събота по 250 мг.

 

Курсът с PharmaTest-E 250 е дълъг – около 8 седмици, но не трябва да се злоупотребява. При тежък и продължителен курс може да се налага приемането на антиестроген като инхибитор на ароматаза анастрозол (или негов аналог - летрозол, екземестан, ворозол, и др. ...).

 

И непременно трябва да се направи следкурсова терапия с препарати като тамоксифен или кломифен цитрат. За максимален прогрес на резултатите от приема на Pharmatest-E 250 е добре той да се комбинира с други препарати на спортната фармакология. Като тестостерон енантат той се комбинира с почти всички съответни вещества в спорта – от орал туринабол до тренболон - параболан.

 

Примери за комбинирани курсове:

Курс Pharmatest-E 250 с болденон ундециленат. Това ААС се смята за леко с основна цел набиране на мускулна маса. Подходящ е за начинаещи до средно напреднали. Седмичната доза е средно 500 мг тестостерон енантат и 400-600 мг болденон ундециленат. Продължителността на курса може да бъде до 12 седмици.

 

На края е добре да се  използва бърз етер, например, тестостерон пропионат, 100 мг през ден. Следкурсова терапия - 20-40 mg тамоксифен на ден в продължение на 3 седмици.

 

Курс Pharmatest-E 250 с тренболон енантат. Това ААС цели увеличаване на силовите показатели и набиране на мускулна маса. Предназначено е за спортисти от високо ниво и с подходящ опит.  Средната седмична доза е до 500-750 мг тестостерон енантат и 300-400 мг тренболон енантат.

 

Продължителността на курса е до 8-12 седмици. Излиза се от терапията с тестостерон и дростанолон пропионат -  100 mg през ден в продължение на 3 седмици. Следкурсова терапия -  кломифен по 50-150 mg дневно в продължение на 3 седмици.

 

Отзиви за PharmaTest-E 250 (1ml)

Тестостерон енантатът, както и  повечето тестостеронови естери, използвани днес - от тестостерон ацетат до тестостерон ундеканат, първоначално е предназначен не за спорт, а за медицински цели. Поради това се счита за сравнително модерно лекарство, което е безвредно за хората. Важно е да се спазва препоръчаната доза, честотата и продължителност на приложение.

 

Отзивите за Pharmatest-E 250 от PharmaCom Labs потвърждават силно изразен  анаболен и андрогенен ефект, без критични последици. Ефектът се развива постепенно, а злоупотребата може да блокира ползите от инжекциите.

 

При планирането на курс с Pharmatest-E 250 ампули (1 ml), не можете да разчитате единствено на мнения. За да използвате вашия продукт без никакви проблеми е добре първоначално да си направите медицински изследвания. Това ще изключи възможни противопоказания, а и ще получите персонални инструкции.

 

Последното може да се направи и във форума на Anabol.bg след кратка регистрация . Можете да се свържете с нас и като използвате профила си от социалните мрежи. При нас на въпросите на посетителите отговарят  висококвалифицирани специалисти.

 

От къде мога да купя PharmaTest-E 250 (1ml)?

Попитайте откъде, без ненужен риск и при истинска цена можете да закупите истинска спортна фармакология? Отговорът ще намерите в онлайн магазина Anabol.bg.  При нас има налични работещи спортни препарати фактически за всякакви цели – от анаболни стероиди до нестероидни анти-естрогени.

 

Така че, закупуването на Pharmatest-E 250 от нас е  наистина безопасно, защото ние работим изключително с надеждни доставчици или директно с производителите, които предлагат на клиентите ни продукти "от първа ръка". Освен това при нас информацията е поверителна и няма как трети лица да узнаят каквото и да е за покупките ви.

 

Също толкова важно е да можете да поръчате PharmaTest-E 250 удобно. Сайтът ни работи денонощно и без прекъсване. Но можете да поръчате не само когато е удобно, а и отвсякъде, тъй като ние работим с клиенти от различни европейски държави Гърция, Германия, Франция и т.н.

 

И, разбира се, от нас е изгодно да се купи PharmaTest-E (250 mg / ml, 1 ml) на PharmaCom Labs. Цената му е достъпна и ако се променя, то посоката е надолу. Освен това сме внедрили партньорска програма и гъвкава система за отстъпки, редовни продажби и глобални промоции, които позволяват на клиентите да правят наистина икономични покупки. Повече информация за гаранциите за качествено обслужване в онлайн магазина Anabol.bg е разказана на специалната страница с често задавани въпроси.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Поръчка, на, Pharmatest-E, 250, (Pharmacom, Labs), Тестостерон, Енантат, Поръчка на Pharmatest-E 250 (Pharmacom Labs) Тестостерон Енантат