Изчерпано количество
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули

Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули
 • Аптечен Тестостерон Енантат ( Иран ) - 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули по 250мг/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 58.00 лв

Testosterone Enanthate - стероид имащ продължително действие, високо анаболен и с андрогенна дейност.

 

Той е популярен в силовите спортове, културизъм, вдигане на тежести, както и много други дисциплини, като се използва главно за увеличаване на мускулна маса и увеличаване на силата.

 

Активната съставка на лекарството е тестостерон енантат. Той е един от най-популярните стероиди за покачване на мускулна маса с продължителна дейност. В зависимост от организма той прилага хормонални и метаболитни ефекти и може да продължи от 2 до 3 пълни седмици. Времето му на полуживот е около 6-8 дни.

 

 

Ефекти от Тестостерон Енантат

Този стероид може да се прилага ефективно не само в спортната практика като допинг агент, но също така в областта на медицината като лекарство. В спорта се използва предимно от мъже, но лекарство може да бъде полезно и при лечение на жени с различни заболявания.

Иранският Тестостерон Енантат, може да се прилага и при лечение на: ендокринната импотентност, нарушения на сексуално развитие, признаци на вид менопауза при мъжете и в други случаи. При жените, индикациите за неговото използване могат да бъдат - ендометриоза, менопауза, остеопороза, рак на млечните жлези, и дори маточни фиброиди.

 

 

Какво може да даде Тестостерон Енантат на един спортист? Използването на това лекарство може да е свързано с множество важни подобрения в областта на спорта. Преди всичко той е в състояние да доведе до изразено покачване на мускулната маса, увеличаване на издръжливостта и силовите показатели. Също така, значителни ефекти са: Напомпващия ефект, премахване или ограничаване на последиците от болки в ставите, увеличава желанието за тренировка. Вероятно е известно и увеличение на либидото / сексуалното желание.

  

За да проучите свойствата на лекарството, можете да посетите нашия форум. Там ще намерите подробни описания на различни активни съставки, също и за общите фармакологични средства, които са от значение в този спорт. В заключение следва да се добави, че този стероид трябва да се съхранява в сухо и тъмно място при стайна температура. Да се ​​пази от деца и домашни любимци като предпазна мярка.

 

 

Цикъл с Тестостерон Енантат

Този продукт с активна субстанция тестостерон енантат и в спортната практика се използва главно за покачване на мускулната маса, увеличаване на издръжливостта и силата. Може да се използва ефективно в различни спортове, които изискват подходящи подобрения. Това може да бъде бодибилдинга, вдигане на тежести или дори бойните изкуства.

 

За спортисти обикновено се препоръчва дозировка тестостерон енантат в района на 250-500 мг на седмица. Достъпно е и използването на високи дози (750 мг на седмица), ако е необходимо. В съответствие с концентрацията на активния ингредиент се получава, че препоръчителната доза е точно 1 ампула (250мг) или 3 ампули за седмичната доза от 750 мг.

 

За най-добри резултати, цикъл с тестостерон енантат обикновено се прави в комбинация с други стероидни препарати. Възможността за ефективни комбинации са много, защото тестостеронът е напълно съвместим с много от популярните стероиди, като тренболон до болденон. Комбинираният прием се избира индивидуално и зависи от много различни фактори, включително опит прилагане на преследваните цели и наличните финансови ресурси.

 

Прилгане на Тестостерон Енантат с нандролон деканоат е чудесна възможност за тежък мускулен растеж. Примерни дози са както следва: приблизително 250-500 мг тестостерон и около 200-400 мг нандролон в една седмица. Този цикъл изисква и прием на провирон ( 50мг. на ден)

 

От друга страна, използването на Ирански тестостерон енантат с метан ще бъде перфектен избор за бързо увеличаване на мускулната маса и силовите характеристики. Дозите са индивидуални, но обикновено около 30-50 мг на ден метандиенон и близо 250-500 мг тестостерон седмично. По време на този цикъл, може да се наложи да приемете Proviron, от своя страна е задължително също тамоксифен или кломифен.

 

Ако планирате цикъл, но се нуждаете от съвет от опитни професионалисти, нашия форум е точното място, което ще ви отговори на въпросите, които може да имате. Сред консултантите има професионален треньор по културизъм, майстори на различни видове спорт, както и спортен лекар.

 

 

 

Ирански Тестостерон : Мнения

Мненията и коментарите на спортистите е надежден източник на полезна информация за фармацевтични препарати. Те могат да ви насочат към силните страни на стероида и да дадът необходимите указания за употребата и да ви предупредят за възможни нежелани реакции. Въз основа на това, ще можете да изберете необходимите оперативни средства.

Ако искате на прочетете всички прегледи на Testosterone Enanthate от Aburaihan или на всякакви други продукти, които представляват интерес за вас, нашия форум е доказано място за това. Там има много полезна информация за фармакологията и винаги можете да поискате препоръката на опитни консултанти.

 

 

 

Къде мога да закупя Ирански Тестостерон Енантат и каква е неговата цена?

Можете да направите сигурна и изгодна поръчка в нашия онлайн магазин. За спортисти от Република България е представено голямо разнообразие от фармакологични средства като различни стероиди и пептиди, а дори и генен допинг. Ако направите поръчка от нашия сайт, можете да спестите значително.

Първо трябва да кажем, че ако направите поръчка на тестостерон енантат, може да несе съмнявате в безопасността на личната анонимност. Тъй като има надеждна система за защита, включително защита срещу DDoS. Поверителни данни никога няма да попаднат при трети лица.

Нашата фармакология получаваме само от сигурни източници. С други думи, ние работим с производители и доставчици, на които можем да се доверим. Всеки наш препарат е на разположение за оглед.

Важна е и цената, на която можете да си купите ирански тестостерон енантат, на която ние направихме на разположение за клиентите. В нашия сайт можете да направите изгодна сделка и дори да спестите благодарение на системата от отстъпки. 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Тест., Енантат, 250, (Aburaihan, Co.), Иран, ампули, Тест. Енантат 250 (Aburaihan Co.) Иран - 10 ампули