Изчерпано количество
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки

Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки
 • Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10 милиграма
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 69.00 лв

ORAL TURINABOL (хлордехидрометил тестостерон) е орален стероид, който е много популярен, както при тежките спортове, така и сред лекоатлетите. По своята химическа структура лекарството е близо до метандинона (метандростенолон). Основната разлика между тези вещества е допълнителният хлорен атом в хлородегрометилтестостерона.

 

Oral Turinabol оказва влияние преди всичко върху обема на мускулите (лекарството стимулира растежа и развитието на мускулатурата). Също така води до увеличаване на силовите показатели и издръжливостта спортистите, което особено се цени от лекоатлетите, плувците, боксьорите и др.

 

Oral Turinabol: описание на свойствата и ефектите на продукта

Хлордехидрометилтестостеронът е синтезиран през 1961 г. в Германия от фармакологичната компания Jenapharm. В същото време първото лекарство на негова основа навлиза на пазара - Туринабол. Разработчиците са представили този стероид като мощна комбинирана версия на Anavar и Methandienone, с почти напълно изчистени странични ефекти. Създателят на стероидното средство е немският учен Алберт Стаховиак.

 

От 1965 г. хлордехидрометилтестостеронът се използва активно в медицината за най-бързо възстановяване на пациентите. Туринаболът не навлиза изведнъж, но сравнително бързо печели популярност след навлизането си на пазара на спортната фармакология.

 

По отношение на ефектите на Oral Turinabol на NovePharm, това е повече анаболно лекарство, отколкото андрогенен агент. Стероидът има 180% анаболна активност на тестостерон и 50% андрогенен капацитет. Атлетите предпочитат да го използват и като средство за изграждане на мускули. Въпреки това, самостоятелно този препарат далеч не е най-мощният стероид, поради което се препоръчва да се използва в комбинация с други фармакологични средства, в които отлично се проявяват неговите свойства.

 

От друга страна при приемането на таблетки Turinabol покачените килограми не са особено много. Хубавото е, че след прекратяване приема на препарата не се наблюдава така нареченият „откат“. С други думи всички качени мускули не се губят и ако те са например пет килограма след седмица, месец или година те ще си останат толкова.

 

Друга отличителна черта на този перорален анабол е липсата на естрогенни ефекти. Стероидът не е ароматизатор, не се превръща в женския хормон естроген при прием от мъже, и всичко това е благодарение на допълнителния хлорен атом в молекулата му. За спортистите, тази отличителна черта на препарата Oral Turinabol (10 мг) е много важна, тъй като липсата на ароматизация обуславя и липсата на  такива странични ефекти като гинекомастия и задържането на излишни течности в организма.

 

Също така е известно, че туринабол на таблетки не повлиява отрицателно нивото на естествения тестостерон в организма. Лекарството не намалява ефективността ХХТ веригата (хипоталамус - хипофиза - тестисите), т.е. не влияе върху производството на мъжкия хормон в тестисите. Плюсът е анаболния ефект, насочен към повишаване на нивото на свободния тестостерон в кръвта. Това води до намаляване нивото на глобулина, който свързва половите хормони.

 

По принцип лекарството Oral Turinabol от Нове Фарм, взето в съответствие с препоръките, може да доведе до следните положителни ефекти:

 

● Стимулиране растежа и развитието на мускулната маса (увеличава мускулния обем и релеф);

● Увеличаване на силовите показатели;

● Увеличаване издръжливостта  на спортиста;

● Увеличена концентрация на свободен тестостерон в кръвта.

 

 

● Важно: Една доза от лекарството оказва влияние върху организма на спортиста средно за около 16 часа.

 

Но! Не всичко е толкова просто. Както всеки друг стероиден препарат, той си има и своите недостатъци. Известно е, че 10 мг таблетки Туринабол е алкилиран в 17-А – тоест таблетките са токсични за черния дроб (токсичният ефект е сравним с methandienone като въздействие).

 

 

Но това не са всички странични ефекти на лекарството. Ако дозите, честотата или продължителността на приема са превишени, може да се появи акне или еректилна дисфункция. Да, при спазване на препоръките за прием на Туринабол, тези странични ефекти не застрашават атлета, но все пак, всеки може да направи грешка в дозирането и като резултат да срещне неприятните влияния на препарата. Имаи други недостатъци на стероида, които не са свързани със странични ефекти.

 

Така например, на практика, се оказва, че Туринабол сравнително лесно се хваща по време на тестването за употреба на допинг, и дори даса минали 90 дни от неговия прием, той пак може да бъде открит. Ползите от приема на този стероид са много повече от недостатъците.

 

Нежеланите реакции, въпреки че съществуват, са изключително редки, и самото лекарство е ефективно, както соло, така и в комбинация с други стероиди. Освен това, не забравяйте, че този продукт е един от малкото стероиди, препоръчани за употреба от жени. Феноменът на мъжествеността, когато се използва, е изключително рядко срещан, с изключение на употребата на стероида за прекалено дълго време.

 

● Важно: Съхранението на Туринабол от НовеФарм (таблетки 10 mg) трябва да се извършва на място, което не е изложено на слънчева светлина и е недостъпно за деца. Температурата на съхранение трябва да бъде стайна (стероидът не трябва да се излага на внезапни температурни промени).

 

Oral Turinabol от Nove Pharm: приложение на продукта

Използването на този фармакологичен агент се основава на постоянна схема с коригирани дозировки и честота на употреба.

 

Как да приемате Туринабол солово? По принцип тук няма нищо сложно. Прилага се прием от 20-60 mg от продукта, разделен на две или три дози. Подобна доза hlordegidrometiltestosteron, между другото, е използвана и в средата на 20-ти век, по време на подготовката на спортистите за олимпийските игри.

 

Такава доза просто е ефективна и благоприятна. Тук си заслужава да се отбележи, че ако теглото ви е по-малко от 90 килограма, тогава приемайте анабола в количество от около 20 мг на ден. Спортистите с маса от 100 кг или повече могат да приемат до 60 мг на ден.

 

Във всеки случай, в началото на курса е най-добре да използвате минимални дози, като постепенно увеличавате броя на таблетките. Не тествайте тялото си с максимална дозировка още през първата седмица. Курсът сТуринабол обикновено трае от 6 до 8 седмици.

 

По-продължителният прием  просто няма смисъл, тъй като в крайна сметка за този срок стероидът е в състояние да осигури възможно най-голямо влияние, насърчавайки  развитието на мускулите и увеличавайки силовите показатели и издръжливостта. Някои спортисти по принцип не се подчиняват на препоръките, като прилагат Туринабол в дози от 100 до 150 mg дневно с продължителност на курса повече от 8 седмици.

 

Те се основават на факта, че този стероид е лишен от странични ефектии всичките му недостатъци са лесно отстраними с помощта на други средства. Но този подход към употребата на лекарството е погрешен, защото прекомерната употреба на Туринабол може да доведе до аномалии в черния дроб. Ето защо, ако вашето здраве е ценно за вас, не използвайте този стероид в забранени количества и за период от  повече от 8 седмици.

 

Но не само самият курс с Туринабол от Нове Фарм може да бъде ефективен. В крайна сметка, както вече споменахме, може да се постигнат отлични резултати и ако комбинирате стероида с други фармакологични лекарства. Така че, за по-ефективен мускулен растеж, можете да комбинирате Туринабол и тестостерон енантат или Сустанон.

 

Първият стероид се използва в доза от 20 mg на ден, а вторият - в доза от 250 mg на седмица. За по-нататъшно увеличаване на силата и издръжливостта е възможно да се включи препарат като Станозолол в хода на курса. В допълнение, тази комбинация ще ви помогне да се отървете от излишните килограми, без да намалите количеството консумирани калории.

 

Nove Pharm Turinabol: ревюта, факти и мнения относно стероида

Спортистите отдавна и успешно са използвали този стероид, както в тежките спортове, например културизма, така и в лекоатлетическите дисциплини. Следователно, твърдения за неговите качества могат лесно да бъдат намерени в Интернет.

 

Спортистите, които вече са купили и успели да проверят действително този препарат, напълно възхваляват неговите положителни свойства. В края на краищата наистина е достатъчно мощен и относително безобиден. Дори при прием на препарата самостоятелно да не успеете да постигнете невероятни резултати, според ревютата постигнатото ново тегло ще се запази за много дълго време, тоест няма да се появи така нареченият „спад на мускулна маса“. В допълнение, не забравяйте, че този стероид се комбинира отлично с други вещества.

 

Комбинирането на Туринабол със Станозолол или Тестостерон Енантат може значително да увеличи ефективността на целия курс. Значително ще се ускори не само развитието на мускулната маса, но и ще се увеличат силовите показатели и издръжливостта.

 

 

Основното нещо тук, както казват ревютата за Oral Turinabol (табл 10 mg), е да не прекалявате с дозировката. Между другото, за страничните ефекти. По принцип това лекарство не съдържа опасни за здравето елементи. Единственият наистина сериозен недостатък, както твърдят прегледите в мрежата, е неговият токсичен ефект върху черния дроб.

 

Но и това в повечето случаи се проявява, когато използвате стероида твърде често или твърде дълго. Ако търсите  отзиви за Туринабол, за да си изясните подробностите на курса или някаква друга информация за продукта, не се колебайте да посетите форума на нашия магазин.

 

Новобранците в културизма от прегледите могат да научат доста важни неща за дозите или спецификата на приемането на този стероид. Опитни състезатели могат да посетят форума, за да обсъдят или сравнят ефективността на определени фармакологични агенти.

 

От къде да купите Oral Turinabol от NovePharm, за да не бъдете измамени?

Дори и да Ви се иска, не можете да получите този стероид в обикновените магазини. По очевидни причини, не можете да си купите Туринабол или негови аналози в аптеката. От там също така не може да се закупят каквито и да е други средства за спортисти, като например пептиди или хормони.

 

Фармакологичните продукти се купуват най-добре в Интернет, където са достъпни за всички посетители. Но тук на дневен ред идва въпросът къде да се намери наистина надежден магазин за поръчка на Туринабол, където всичко да е бързо, изгодно и без ненужни нерви? Имаме решение за тази трудна задача - посетете магазина Anabol.bg.

 

 

Защо да използвате нашите услуги? Всичко е съвсем просто: само ние гарантираме надеждността, доставката и рентабилността на покупката. Онлайн магазинът Anabol.bg работи успешно на пазара на спортна фармакология от няколко години. През годините от деня на откриването ние научихме много и постигнахме много.

 

Така успяхме да коригираме процеса на доставка на стероиди и други средства от фабриките, участващи в тяхното производство. Поради това, можете да купите Oral Turinabol (таблетки по 10 mg) с оригинално качество и най-вече на ниска цена.

 

Липсата на дистрибутори и посредници по пътя на доставката на продукти ни спестява много трудности, включително допълнителни разходи. Между другото, цената на Turinabol от Nove Pharm може да бъде дори по-малка, ако направите поръчка за голяма сума, или си купите няколко опаковки.

 

Като цяло, посещавайки нашия онлайн магазин, можете да си купите Туринабол по-надеждно, по-бързо и по-евтино, отколкото навсякъде другаде. Освен това купувате наистина полезен стероид, който може да има осезаемо въздействие и да подобри постиженията ви.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Туринобол, Oral Turinabol, (NovePharm), Туринабол, 100, таблетки, Oral Turinabol (NovePharm) Туринабол 100 таблетки