Изчерпано количество
 • Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг
 • Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг
 • Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг

Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг

  Изчерпано количество
 • Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг
 • Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг
 • Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг
 • Код на продукта: 1 ампула 100мг
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 17.00 лв

Primobolan Depot 100mg - инжекционен стероид от фармацевтична компания Bayer. Активната съставка на лекарството е Methenolone енантат, подобен в анаболен ефект с нандролон и тестостерон енантат, докато андрогенната му активност е значително намалена.

 

Примоболанът се използва широко не само в бодибилдинга, но и в други спортове, за които е важно покачването на силата и издръжливостта. Инжекционните варианти, за разлика от пероралното приложение, имат по-дълга продължителност на действие и не разполагат с вредните ефекти върху черния дроб.

 

Имайте предвид, че този примоболан може да се намери само и единствено в Испанските аптеки, защото е проектиран и изработен само за техния вътрешен пазар.

 

Primobolan Depot 100mg : Описание и свойства

Метенолонът енантат - активната съставка на лекарството, синтезирана от германски учени през 60-те години на миналия век. Основната цел на учените е била да създадат едно лекарство, което ще бъде в състояние да се прилага за спортисти от различни спортове. По този начин, разработеното лекарство Primobolan Depot бързо печели популярност. Също така съществуват слухове, че бившият губернатор на Калифорния, успешен актьор и Мистър Олимпия 1970-75 Арнолд Шварценегер го е прилагал с цел подготовка за състезания.

 

Молекулата на активното вещество е лишена от ароматизатор, който открива липсата на каквито и да било странични ефекти от стероидната инжекция. Ето защо, примоболанът е популярен не само сред професионалистите, а сред всички начинаещи дори много често се използва ит от жени. Лекарството не инхибира синтезата на тестостерон, само в случаи на индивидуална непоносимост на организма, както и преди зачеване и по време на бременност при жени.

 

Какви ефекти можем да очакваме от Испанския Primobolan : стероидът не задържа вода в организма и не натрупва излишни мазнини, минимален натиск към организма, идеален при стероидни цикли за релеф. Този стероид от Bayer Schering идеално се използва, когато се излиза от цикъл с по-тежки стероиди.

 

 • Най-оптималния начин за използване на Metenolona Selucion inyectable можете да намерите в нашия форум. Като правило, седмична доза варира от 200 до 400 мг за мъжете и 50-100 мг за жените.

 

Трябва да припомним, че стероидната дозировка за спорт трябва да се определя индивидуално за всеки конкретен случай. Определянето на дозата трябва да се основава на състоянието на тялото и координацията на атлета, опит с прием на анаболни стероиди и разбира се финансови възможности. Ако не можете да намерите такава информация - посетете нашия форум, където можете да отворите тема със запитване към нашите професионални консултанти.

 

Стероиден цикъл : Primobolan

Както вече бе отбелязано, дозите на анаболните стероиди трябва да бъдат разумни и обмислени. Преди да закупите спортни стимуланти е хубаво да се консултирате с по-опитен спортист, да го помолите за изготвяне на индивидуален цикъл с препарати с възможна комбинация.

 

Един стероиден цикъл с примоболан продължава средно осем седмици. Дългосрочната употреба е нужна поради твърде бавното активиране на активната съставка. Въпреки това, инжектирането на Метенолон Енатат трябва да се прави рядко, тъй като лекарството остава активно в продължение на 14 дни след приложението.

 

За да научите как да използвате примоболан, можете да посетите форума на нашия магазин. Нашият сайт съществува вече много време и форумът се посещава ежедневно от стотици спортисти, начинаещи, както и от професионалисти, които са запознати с много от нашите стероиди. Така че, ако имате някакви въпроси относно анаболните стероиди – пишете, създавайте нови теми, за да общуваме и да научим нови неща.

 

Поради по-продължителния период на действие на веществото употребата му трябва да бъде строго регламентирана. За мъже се препоръчва да се инжектира не по-често от веднъж на всеки четири до седем дни, жените - не повече от веднъж на всеки пет или осем дни.

 

Стероидът е много известен с комбинациите си с други анаболни стероиди. Ако не знаете как да приложите Primobolan Bayer във връзка с други стероиди, можете да посетите нашия форум. Активното вещество много добре се комбинира с инжекционни като Винстрол, Сустанон и Болденон. Често специалисти препоръчват съвместен прием с нандролон.

 

Primobolan Depot Bayer : Мнения

Надежден източник на информация за всички стероиди, е в състояние винаги да се намери в интернет. Също така нашия форум се посещава от спортисти от различни нива, които осигуряват цялостни възгледи, и въз основа на консенсуси, нашите модератори, образуват теми за най-често срещаните и обективни препоръки за употребата на дадени продукти.

 

Като цяло, спортисти, които са използвали този стероид, потвърдиха факта, че активното вещество се открива в кръвта в продължение на 5 седмици, и допинг тестовете след състезание не го откриват до края на този период.

 

Отзиви от други страници в интернет потвърждават, че лекарството наистина е безопасно за организма на спортиста. Въпреки това, при повечето стероиди се препоръчва да не се пренебрегва терапията след цикъл. Този подход напълно ще ви предпази от появата на странични ефекти и ще запази придобитите резултати.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Bayer, Примоболан, (Bayer), Испания, ампула, 100мг, Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг