Стероиден цикъл: Анавар и Туринабол

  • Код на продукта: 200 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 184.00 лв

• Увеличаване на мускулната маса до 5 кг за 5 седмици;

• Значителен прилив на сила и издръжливост до 30%;

• Повишен релеф и мускулна плътност;

• Красив и релефен вид на мускулатурата;

 Пълната липса на задържане на течности в мускулите;

• Бързо възстановяване след тежки тренировки;

 Значително увеличаване на скоростта на спортиста (бойни изкуства, лека атлетика);

 Високата степен на запазване на получените резултати;

 

Стероиден цикъл с леки и безопасни анаболни стероиди

Стероидният цикъл с Туринабол + Оксандролон (Анавар) можем да кажем, че е един от най-леките, това се дължи на тяхната висока степен на безопасност. Двата орални стероида приети заедно са за спортисти, които не искат да използват силни стероиди, а особено и в инжекционна форма. Чудесен курс за повечето начинаещи, които искат да използват безопасни продукти и да получат ясен резултат.

При използването на тези продукти се усеща постепенно увеличение на силата и издръжливостта, но след първата седмица на курса, ще забележите увеличаване и на мускулната маса. Този процес ще изглежда като естествен и не създава вид на напомпаност и скованост. Само за 5 седмици се очакват около 5 кг чиста мускулна маса, без задържане на вода и натрупване на мазнините по тялото, това е един наистина добър резултат. Спортната диета значително се отразява в подобряването на резултатите и последващото съхранение.

Анаварът има отлични свойства на изгаряне на мазнините, а в комбинация с Туринабол, можете да намалите още голям процент мазнини по тялото и постепенно да увеличите обема на мускулите. Тези медикаменти прилагат на мускулите по-напрегнат вид, за да изглеждат много по-изразени.

 

Прием и дозировки Анавар и Туринабол

Както във всеки друг цикъл разбира се, най-важното нещо е приемната верига. Оксандролон и Туринабол се прилагат в продължение на 5 седмици в комбинация и следователно дозировката трябва да бъде правилно планирана. Ние съответно сме избрали по-ниска дозировка, за да се избегне дори и намек от странични ефекти.

Приемът на оксандролон и туринабол се разделя в две равни дневни дози. Препаратите се приемат по един и същ начин в период от 5 седмици. Например сутрин 15 минути след храна 1 таблетка анавар и 2 таблетки туринабол. След около 6 часа се прилага другата половина от медикаментите и съответно 2 таблетки анавар и 1 таблетка туринабол. Това се прави с цел актвината субстанция да работи през целия ден.

След стероидната терапия (ПКТ) при този стероиден не е никак сложна или скъпа. Препаратите не са много силни, а и периода на прием не е толкова голям, така че няма смисъл да се прави скъпа терапия. Ние препоръчваме прием на кломифен в период от 3 седмици в доза 50 мг вечер преди лягане + хранителни добавки като тестостеронови бустери и трибестан.

 

 

Този стероиден цикъл включва: Оксандролон 100 таблетки, Туринабол 100 таблетки, Кломифен цитрат 24 таблетки.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, цикли, въведение, Стероидни цикли - въведение, Стероиден, цикъл:, Анавар, Туринабол, Стероиден цикъл: Анавар и Туринабол