• СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ ЗА РЕЛЕФ

СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ ЗА РЕЛЕФ

  • СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ ЗА РЕЛЕФ
  • Код на продукта: 200 таблетки, 25 ампули, 25 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 236.00 лв

Примерен 8 седмичен цикъл със стероиди за покачване на телесната маса с използването на тестостерон пропионат и станозолол + терапия след цикъл, за да се възстанови естествения тестостерон и да се предотврати резкия спад на мускулна маса.


  • Основните продукти са Тестостерон пропионат на Балкан Фарма, Стромба на Малай Тайгър и Кломифен Цитрат, които използваме, за да излезем от цикъла (за да се подобри резултата, защото Кломифен има по-мощен антикатаболен ефект и възстановява собственното производство на тестостерон).
Първите осем седмици, се поставя мускулно инжектиране на тестостерон пропионат, а станозолол се разделя на три дневни приема в равни дози, защото станозолол има много малък период на полуразпад.


За да предотвратим резкия спад на мускулна маса след осмата седмица, се включва Кломифен.


Дневната доза на Кломифенът също е разделена на 2 равни дози.
● С правилно хранене и физически упражнения, от този цикъл може да се покачат от 6 до 8 килограма мускулна маса и значително да се намалят телесните мазнини.


По време на цикъла подобрете храненето, по-интензивни упражнения и добър сън (поне 8-9 часа), както и приема на хранителни добавки като: протеин, аминокиселини и витамино-минерални комплекси - това значително ще подобри вашия прогрес и ще намали връщането назад след края на цикъла със стероидите!


За почистване на тялото от токсини, както и за нормализиране на стомашно-чревния тракт или, за да се предотврати увреждане на черния дроб приемайте Бял трън 1 чаена лъжичка преди лягане в продължение на 30 дни след края на цикъла. 

Цикъла садържа:


200 - таблетки Стромба - Малай Тайгър

20 ампули - Тестостерон Пропионат от Балкан Фарма

1 кутия - Кломифен ЦитратНапишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, Цикли, Стероидни Цикли, Стероиден, цикъл, за, РЕЛЕФ, Стероиден цикъл за РЕЛЕФ