Анадрол - Информация

 

История на Анадрол - Оксиметолон

 

анадрол таблетки

Анадрол 50® е U.S. марковото име за Оxymetholone. Това е един много силен орален андроген. Пуснат е в търговската мрежа през 1960 г.от фирмата за лекарства Syntex. Оxymetholone е с доказани качества да увеличава продукцията на червените кръвни клетки, което е присъщо на повечето анаболно/андрогенни стероиди. Той показва обещаващи резултати и при лечението на тежка анемия. През следващите години обаче са открити някои нови лекарства, сред тях и нестероидния хормон Епоген (Еритропоиетин), който има много по-значим ефект върху броя на червените кръвни клетки, а липсват странични ефекти на силен андроген. През 1993 г. Syntex спира производството на Анадрол 50. По-късно нови изследвания показват полезни свойства на ОксиметолонТези проучвания разкриват изключителни антиизносващи свойства на съставката. Интересът към препарата нараства.

 

 

Описание и свойства: Анадрол

 

Не съмнено Анадрол 50 е най-силният стероид с екстремните си резултати. Един начинаещ трениращ, който реши да употребява Анадрол може да качи от 9 до 14 кг, като това често се постига за 6 седмици и то в дози само от 50 мг на ден. Проблем е водната задръжка, от която произтича подпухналост. Тази подпухнала форма, която е резултат на водна задръжка, не е особено атрактивна, но тя може да допринесе доста за нивото на натрупаната сила и маса. Мускулът е по-пълен, по-добре се съкращава, а водата осигурява защита на ставите, тъй като част от тази вода се съхранява в и около съединителните тъкани.

 

Този ефект позволява по-добра еластичност и намалява вероятността от контузии, когато се тренира с по-големи тежести. Проблем обаче е фактът, че рязкото натрупване на маса може да стресира прекалено съединителните тъкани като компенсация. Известно е, че късането на гръдните мускули, а и на бицепса понякога, често се свързва със силните андрогени. Получава се ефектът “прекалено бързо качване на маса”. 

Важно е да се знае, че Оксиметолон е дериват на дехидротестостерон и притежава структура, която не може да бъде ароматизирана. Той не се конвертира директно в естроген в тялото. Препоръчителната доза е 1,5 мг/кг телесно тегло. Това означава при 100 кг тегло дозата да е 2 таблетки (100мг) на ден. Спортистите обаче нямат потребност от такава и най-често приемат 1 таблетка ( 50 мг. ) дневно. Мнозина дори твърдят, че една таблетка на ден им стига за постигане на изключителни резултати.

По-внимателните приемат медикамента не по-дълго от 4-6 седмици, като редовно контролират дейността на черния дроб и бъбреците. При прекратяване на цикъл с Анадрол 50 също се изисква внимание, тъй като нивото на водната задръжка бързо пада, теглото рязко се понижава. По-важно е обаче възвръщането на собственото производство на тестостерон. Оксиметолон бързо и ефективно понижава собствените нива по време на цикъл, така че при прекратяване на цикъл са задължителни КломидТамоксифен или Прегнил. 

КОМБИНАЦИЯ И ПРИЕМ:


Anadrol 50 се приема с "меки", основно инжекционни анаболни стероиди, като например "Примоболан" "Винстрол" "Тестостерон Суспенсиа" или "Пропионат. " Като резултат от всички видове вредни влияния от (Anadrol) се изисква периодично проследяване на състоянието на черния дроб.Увеличаването на силата на спортиста

Изграждане на чиста и качествена мускулна маса

Високо покачване на телесна мускулна маса с водна задръжка

Повишена продукция на растежен хормон.

 

  • Анадрол предизвиква значителен растеж на мускулите (активното вещество се смята за едно от най-мощните анаболи, като средно спортисти покачват около 15 кг, но след края на цикъла се губи около 30% от покачените килограми, като причина е натрупването на вода в организма).

 

Друг значим ефект - увеличение силовата издръжливост на спортиста. В допълнение, някои спортисти усещат намаляване на болка в ставите, подобряване на ставните функции (това се дължи на натрупване на течност в тялото). Въпреки това, този положителен не се отразява на всички спортисти. Продукта намалява нивото на глобулин в тялото, в резултат на което се увеличава количеството на свободните хормони.

 

От преди много време изследователите са открили, че повечето покачена маса се дължи на натрупване на течност в организма. Днес той се използва от почти всички професионални спортисти преди подготовка за състезания, и дава положителен ефект при всякакви комбинации и варианти на приложение. По този начин се наблюдава силно натрупване на вода в подкожната област.

 

  • Учени от Университета на Южна Калифорния решават да разберат механизма на действие на лекарството, какви ефекти тя предлага, и други подробности, които дават пълна картина на този стероид. 

 

Колкото и странно да е Оксиметолон също придава ефект и от изгаряне на мазнини, така че може да се използва от мъже и жени, за да се намали количеството на подкожна мастна тъкан, но трябва да се изготви строго определена тренировка и ДИЕАТА.

 

Страничните ефекти на лекарството

Лекарството е 17-алфа-алкил група в структурата си, и се разгражда в черния дроб с голяма хепатотоксичност над 30 седмици. От проведените тестове на учените, участниците приемали оксиметолон в доза от 100 мг. се разкриват и някой странични ефекти, включително и отрицателен ефект върху черния дроб. Лекарството не е склонно да се конвертира в естроген, но въпреки това, повишеното кръвно налягане е факт, както и задържане на вода, гинекомастия и други негативни ефекти. Така, че винаги приемайте вечер преди лягане по 1 таблетка Тамоксифен и Карсил за черния дроб.

 

Има предположения, че лекарството се свързва с рецептора на естрогена, така че по време на курса трябва да се държи под контрол. Задължително приемайте ароматазен инхибитор като Анастрозол или други рецепторни блокери. Лекарството няма прогестогенна активност, това не е доказано, но  няма и проучвания, които да показват дори и най-малките признаци на това присъствие.

 

 

Стероиден цикъл с Анадрол - Анаполон

Продукта най-често се приема от мъжете на възраст над 21. Употребата на стероида спомага за повишаване на мускулната маса и сила на спортиста.


  • Продължителност на курса - от четири до шест седмици. Не приемайте продукта по-дълго от шест седмици, тъй като, от една страна, това е опасно за черния дроб.

 

Оптимална дневна доза - 50 мг. Изследвания са показали, че лекарството в големи дози не си повишава ефективността, а увеличава риска от странични ефекти. Екипът на Anabol.bg ви препоръчва постепенно увеличаване на дозата.

 

!!! ВАЖНО !!! - След завършване на курса се провежда терапия след цикъл.


  • За да се възстанови естественото производство на тестостерон, се препоръчва да се започне прием на тестостерон бустери от три до четири седмици.
  • За да получите максимални резултати от курса, трябва да си изготвите спортно хранене и да се придържате към определената диета.

 

Стероидни цикли и комбинации с Анадрол


Оксиметолон добре се съчетава с много стероиди, но не го комбинирате с лекарства, които натоварват много черния дроб. Най-често лекарството се комбинира с болденон, тестостерон, тренболон или примоболан. Тези връзки помагат за подобряване на ефективността и действие на стероида.

 

  • С цел повишаване на силата и издръжливостта, най-добре е да използвате оксиметолон с тестостеронови естери и станозолол.

 


Няма продукти в тази категория.