Clomiphene Citrate 25 таблетки по 50мг

  • Код на продукта: 24 таблетки по 50мг
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 20.00 лв

Кломифен цитрат Anfarm от Hellas SA (Гърция) - е популярно анти естрогенно лекарство. Този анти естроген се използва главно в спортната практика и медицината. В спорта, за да си помогнат прибягват към него атлети използващи анаболни и андрогенни стероиди (за възстановяване на естествените нива на тестостерон и предотвратяване на естрогенни странични ефекти).

 

В медицината Кломифен цитрат от Anfarm Hellas се използва предимно за стимулиране на овулацията и терапия / лечение на заболявания, които пречат на зачеването. Показания са: поликистозни яйчници, безплодие, олигоспермия и др.

 

Препоръка от Anabol.bg: 

 

- При употреба на анаболни стероиди използвайте Кломифен Цитрат за възстановяване на собственото производство на тестостерон. Приема се 10 дни след края на цикъла в доза 100 милиграма дневно ( 1 таблетка сутрин и една таблетка вечер преди лягане) в период от 12 дни.

 

Приемът му е добре да се комбинира с Трибестан на Софарма. Ако желаете повече информация моля свържете се с нашите консултанти от тук.

 

Описание Кломифен цитрат от Anfarm Hellas

Както вече бе споменато, активната съставка на това лекарство е със същото име. Тя е във високо търсене и в спорта, и медицината, защото е антагонист на естрогена. Неговата популярност е поради полезните свойства, които въпреки че не са множественост, са предназначени за лечение на хора, както и за подпомагане на спортистите, използващи анаболни андрогенни стероиди.

 

Между другото, най-големите положителни ефекти за спортистите са следните свойства на кломифен цитрат 50:

 

Първо, има голяма способност да увеличава производството на тестостерон (HPTA действа върху ос (хипоталамус - хипофиза - тестисите) и увеличава синтеза на лутеинизиращ хормон и фоликуло-стимулиращ хормон, което от своя страна увеличава производството на природен тестостерон)

 

Второ, неговото естрогенно качество (блокиране на естрадиола и естрогенните рецептори в клетките).

 

На практика тези ефекти и действия, който оказва Кломифен цитрат, са насочени основно към защитата на спортиста от заболявания и отклонения, свързани с приема на стероиди. По-конкретно, този препарат осигурява защита от естрогенни нежелани събития (гинекомастия, повишена телесна мазнина, и т.н.).

 

И второ, предпазва от загуба на мускулна маса, придобита по време на стероидния цикъл (нормализира тестостерона и инхибира укрепването на катаболитните процеси).

Знаем също така, че прилагането на таблетки Кломифен цитрат производство на Anfarm Hellas ще допринесе за профилактика на остеопороза на костите (поради активирането на естрогенни рецептори, които са разположени в костната тъкан), което е полезно за всички хора, които редовно се сблъскват с интензивна физическа активност.

 

Имайте предвид, че Кломифен цитрат 50 няма неблагоприятни ефекти, това означава, че на практика не са присъщи странични ефекти. В действителност, всички отклонения от нормата могат да се наблюдават само с предозиране на лекарството, особено при използването на много високи дози може да предизвика смущения като : замаяност, главоболие, гадене, замъглено виждане, и други такива.

 

В заключение към описанието, имайте предвид, че съхранението на този продукт трябва да се извършва в сухо и защитено от светлина място. Температурата на съхранение не трябва да надвишава стайната.

 

Как да употребявате Кломифен Цитрат

Преди да започнете, ние отбелязваме, че използването на тези анти естрогенни таблетки се препоръчва само за мъже. Ако жени атлети предприемат дългосрочната употреба на Кломифен цитрат Anfarm Hellas, могат да бъдат изправени пред нарушение на естественото ниво на хормони в тялото.

Най-ужасното нещо, което може да се случи на един спортист е - гадене, главоболие, замъглено зрение и световъртеж, но само при предозиране. Така че тези таблетки се използват само от по-силния пол.

 

В същото време, използването на Кломифен цитрат се препоръчва да се започне почти веднага след завършване на стероидния цикъл, още на следващия ден. Така ще се осигури максимална сигурност при последвалата загуба на мускулна маса, придобита по време на цикъла.

 

Какво друго трябва да знаете за този анти естроген? Първо, че препоръчителната доза за използването на кломифен цитрат от Anfarm Hellas - е 50-150 мг на ден. От друга страна, таблетките трябва да се пият дневно с много течности (без алкохол).

 

Трето, че приемането на това лекарство е средно от две до три пълни седмици. И четвърто, продължителността и дозата може да варира значително в зависимост от стероида, използван преди това.

Забележка: За повече информация относно кломифен цитрат 50, моля посетете нашия форум. Там можете да комуникирате с опитни консултанти на Anabol.bg (майстори на различни видове спорт, спортни лекари, и т.н.), и да получите полезни съвети и трикове.

 

Отзиви за Кломифен цитрат Anfarm Hellas

За да разберете какви са качествата и свойствата на фармакологичните средства, и какво мислят другите спортисти можете да погледнете нашия форум. Ние никога няма да ограничим желанието на посетителите да комуникират, така че на за нашия сайт е най-важно да няма недостиг на информация.

 

Посещение на Форум Anabol.bg, и след като прочетете мнения за кломифен цитрат таблетки, вие ще откриете, че този анти естрогенен препарат не само се справя с последиците от приемането на ароматизиращи стероиди (гинекомастия, задръжка на течности, повишено съдържание на мазнини), но също така предотвратява намаляването на мускулната маса, причинено от недостатъчно производство на тестостерон. Удобената концентрация на активното вещество (50 mg / таб), го прави лесно изчислим за необходимата доза.

 

В интерес на истината, допускането на грешка при употреба практически е невъзможно, защото точно 3 таблетки са нужни за максимално препоръчваната доза (150 мг), 2 - за средна доза от 100 мг и 1 - за минимална доза от 50 мг.

 

Къде мога да закупя Кломифен цитрат 50?

Това е просто: поръчка на този анти естроген може да направите бързо и лесно в нашия магазин. Също така, можете да си купите пептиди, анаболни стероиди, както и много други фармакологични средства, популярни в спортната практика.

 

Въпреки това, онлайн магазин Anabol.bg е забележителен не само заради своята широка гама от наличности, но също така и за комфорта, надеждността и достъпните цени. Но нека не изпреварваме себе си, а по-скоро да опишем всичко в ред и детайли.

 

Първо, в нашите онлайн рафтове е представена само оригинална продукция. Ако сте взели решение да поръчате Кломифен цитрат Anfarm Hellas от нашия магазин, можете да бъдете сигурни в неговата "оригиналност" (всички лекарства, включително и анти естрогените, идват при нас директно от фабриките и компаниите на производителите, без участието на трети страни).

На второ място, при избор на нашия сайт се осигурява пълна защита от изтичане на лични данни. Фактът, че в нашия сайт е надеждно инсталирана SSL-връзка, която осигурява максимална анонимност. Така че нито вие, нито вашите лични данни са в опасност.

 

На трето място, в този магазин поръчката на продукти може да ви излезе по-икономично. По-специално, ние въведохме специална система за отстъпки (поръчка от 200лв получавате подарък, 300лв отстъпка в размер на 3%, за други отстъпки при големи суми разгледайте специалния раздел "Въпроси и отговори").

 

Четвърто, ако си купите Кломифен цитрат 50 или някои други фармакологични средства от нашия магазин, ви гарантираме бърза и надеждна доставка (пратките се изпращат в най-кратки срокове и се доставят в почти всяко населено място на Република България).

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Clomiphene, Citrate, таблетки, по, 50мг, Clomiphene Citrate 25 таблетки по 50мг, clomid, clomiphen, klomifen, кломифен