Изчерпано количество
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)

Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)

  Изчерпано количество
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
 • Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
 • Код на продукта: 10ml флакон
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 60.00 лв

PharmaTest-P е стероиден медикамент с мощен анаболен и съответно андрогенен ефект. Той се основава на изключително популярните в спортните среди тестостеронови естери - тестостерон пропионат.

 

Препаратът PharmaTest-P има широк спектър на действие. Така че, в различните спортове може да се използва за съвсем различни цели.

 

Например,  културистите в повечето случаи го употребяват като стероид в периода на релеф, атлетите от силовите спортове предпочитат да го използват, за да увеличат силовите си показатели.

 

Към момента този анабол се използва и извън пределите на спорта, и по-специално в областта на медицината - за да се стимулира развитието на първичните и вторичните полови белези, за заместителна терапия, за да се намали риска от проява на коронарна болест на сърцето и сърдечна исхемия и други причини.

 

Важно: през 2014 г. PharmaCom Labs въвежда система за защита на собствените си продукти от фалшификати. Тази защита означава въвеждането на специален код за проверка на официалния уебсайт: pharmacomlabs.com/code. Съвременните продукти са маркирани с такъв код върху опаковката под холограмата  или върху опаковката на флакона на опакованите таблетки (под етикет със защитен слой) в зависимост от формите на приложение.

 

При проверка на кода за потвърждение на продуктите, които сте закупили от нас задължително ще получите потвърждение за автентичност.

 

 

PharmaTest-P: действие и ефекти

Тестостеронът пропионатът, който е в основата на продукта, е един от най-популярните в културизма и не само стероиди. Той е предназначен за покачване на чиста мускулна маса и увеличаване на силата, но поради специфичното въздействие все повече се използва и за релеф.

 

По принцип, по време на курса този стероид проявява следните свойства, полезни в спортната практика, медицината и други области:

 

● Подобряване на качеството на мускулите (увеличаване на облекчението и твърдостта на мускулите);

● Значително увеличение на силовите показатели;

● Изгаряне на мазнини;

● Стимулиране на набора на мускулна маса;

● Увеличаване на либидото по време на курса;

● Укрепване на костната структура на тялото;

● Намален риск от коронарна болест на сърцето и сърдечна исхемия.

 

Между другото действието на този стероиден препарат на инжекции започва в рамките на няколко часа след убождането и продължава за достатъчно дълъг период от време (1-2 дни). Това определя необходимата честота на инжектиране: обикновено инжекциите се правят на всеки два дни, или по-рядко – на всеки три дни.

 

В допълнение, този стероид може да има отрицателен ефект върху производството на тестостерон, така че след курса се препоръчва да се вземат Clomid / Tamoxifen и Proviron, за да избегнете намаляване на резултатите. Отделно от това, имайте предвид, че въпреки слабото ароматизиране на Pharmatest-P 100, хора, предразположени към развитие на гинекомастия, в хода на цикъла трябва да вземат Тамоксифен и / или Proviron (тези средства са в състояние да се справят ефективно с гинекомастия и други ефекти от високото съдържание на естроген в кръвта).

 

Условията на съхранение на Pharmatest-P 100 са конвенционални - затвореният флакон трябва да се съхранява на сухо и защитено от светлина и влага място. Температурата на съхранение не трябва да надхвърля индикаторите на стайната. Също така, анаболните стероиди трябва да се съхраняват на места, които са далеч от достъп на деца и домашни животни.

 

Как да се приема препарата,  стероиден цикъл с PharmaTest-P 100

Този стероид може да се приема соло, както и в комбинация с други анаболи с цел да се повиши ефективността на целия курс.

 

Целта на употреба може да бъде различна , защото Pharmatest-P насърчава покачването на мускулна маса, увеличава силовите показатели и способства за орелефяването на мускулите.

 

Приложението на Pharmatest-Р 100, между другото, се комбинира отлично с  други, различни по качества и свойства  стероиди. Например, за по-голям набор на мускулна маса, можете ефективно да комбинирате тестостерон пропионат и нандролон. На свой ред курсът със стероида и анаболния метенолон ще ви помогне да постигнете по-голямо изсушаване на мускулите. И за да получите най-добро качество на мускулатурата приемът му често се комбинира със средства, базирани на Болденон.

 

Обърнете внимание, че препоръчваната доза, на която трябва да се основава PharmaTest-P, е 100-200 mg. Това е достатъчно за забележимо увеличаване на качеството на масата и силата. Инжекциите обикновено се поставят през ден или веднъж на всеки три дни, тъй като тестостерон пропионатът проявява своята активност само няколко часа след приложението и трае 24-48 часа.

 

И жените могат да приемат Pharmatest-P 100, но честотата на приложение и дозата трябва да бъде по-ниска от тази на мъжете. Обикновено момичетата инжектират 25 до 50 mg тестостерон пропионат на всеки 6 дни. Тези количества защитават спортистките от риска от вирилизация (промени в гласа, окосмяване, клиторноувеличение и т.н.).

 

Важно: в един милилитър от препарата се съдържат сто милиграма активен ингредиент, тоест, ще са нужни 2 мл за приемане на доза от 200 мг. В резултат на това, когато се използват максимално препоръчваните дози и лекарството се прилага с обичайната честота един флакон от 10 мл е достатъчен за 10 дни.

 

Повече информация за всички нюанси на употребата на този препарат в спорта можете да намерите на форума Anabol.bg. Тук можете да се свържете с нашите консултанти (спортен лекар, треньор по културизъм, майстор на спорта по вдигане на тежести и други специалисти), които ще отговорят на всички ваши въпроси и ще могат да ви дадат много добър съвет.

 

Отзиви за PharmaTest-P в спортната практика

Въпреки факта, че тестостерон пропионатът в продължение на много години се радва на невероятно търсене в културизма и силовите спортове, може да намерите пълни ревюта на Pharmatest-P 100 е почти невъзможно. И всичко това, защото е сравнително нов фармакологичен препарат, все още непознат за много спортисти.

 

Въпреки това, ако желаете, можете да намерите повече или по-малко подробни отговори за Pharmatest-P, например във форума на нашия сайт. Тук потребителите имат възможност свободно да комуникират помежду си и да оставят мнения.

 

Просто трябва да си направите кратка регистрация. Така че във форума няма да срещнете липса на информация за този препарат, както и за други средства, базирани на тестостерон пропионат. Между другото, след като  прочетете отзивите за Pharmatest-P 100, оставени от спортистите, които го купуват в магазина ни, ще научите, че това е мощен и ефективен инструмент, който може да помогне за подобряване на физическата форма, както и за укрепване на организма.

 

Всъщност, тестостерон пропионатът проявява множество свойства, които са полезни не само в спорта: повишени силови показатели, по-бързо покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, увеличаване на сексуалната активност (либидо), и т.н. Освен това, както е отбелязано в ревюто, PharmaTest-P може да се използва ефективно в комбинация с други стероиди. Това се прави, за да се увеличи ефективността на курса и да се увеличат постигнатите резултати в крайна сметка.

 

Например, можете да комбинирате тестостерон пропионат и нандролон и да постигнете по-голям набор на мускулна маса. Или можете да използвате анаболния стероид болденон, с които не само ще подобри ефективността на енергията и апетита, но също така значително ще се подобри качеството на мускулите.

 

Освен това, както рецензиите казват, стероидът, ако е правилно взет по време на курса, има малко или никакви отрицателни въздействия. И в действителност както е според описанието, може да се отбележи, че той е безвреден за черния дроб и има най-малка вероятност за ароматизиране.

 

Къде мога да закупя PharmaTest-P 100?

Изглежда, че всички спортисти са наясно, че е невъзможно да се купуват стероиди и много други спортни лекарства в редовните фармакологични магазини.

 

Това означава, че не можете да дойдете и да купите PharmaTest-P в аптека. Закупуването ще трябва да стане онлайн, но в това няма нищо лошо, тъй като нашият онлайн магазин предлага възможност за бърза и удобна поръчка на стероиди, пептиди и други лекарства от най-добрите производители.

 

Защо трябва да изберете Anabol.bg, за да закупите необходимия стероид за спорт или каквото друго ви трябва? Има много причини, но ще спомена само онези, които имат най-голямо значение за вас, купувачите. Първо, вече години работим на вътрешния фармакологичен пазар и тук можете да закупите PharmaTest-P от първо качество. През годините успяхме да изградим надеждна доставка на фармакология  "от първа ръка", т.е. от фабрики на производители, без участието на ненадеждни посредници или второстепенни търговци.

 

Второ, създадохме удобна услуга, която позволява на спортистите да поръчват PharmaTest-P 100 или друг полезен за спорта продукт, без да губят ценно свободно време. Четвърто, ние ви даваме възможност да направите наистина изгодни покупки. Така че цената на  PharmaTest-P 100 от Pharmacom може значително да намалее, ако направите поръчка за голяма сума. И всичко това благодарение на система от отстъпки, създадена специално в полза на купувачите.

 

Пето, нашият магазин е отворен денонощно, което означава, че можете да поръчате PharmaTest-P по всяко време удобно за вас. Независимо дали е рано сутринта, през деня или през нощта поръчката ви ще бъде обработена във възможно най-кратки срокове. Като цяло не трябва да съжалявате за решението си да направите покупка от нашия магазин.

 

В края на краищата, вие надеждно, бързо, удобно и изгодно получавате най-полезния спортен анабол, способен да умножи постиженията ви.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Тестостерон, пропионат, Pharma, TestP100, (Pharmacom, Labs), Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)