• Цикъл за МУСКУЛНА МАСА - 2

Цикъл за МУСКУЛНА МАСА - 2

  • Цикъл за МУСКУЛНА МАСА - 2
  • Код на продукта: Цикъл за мускулна маса №2
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 164.00 лв

Метан + нандролон деканоат - достатъчно силни и ефективни субстанции, подходящи за културисти и атлети, които имат опит в стимулиране на физическата активност с помощта на спортното хранене и спортната фармакология.


Тези стероиди помагат за значително подобряване на физическата работоспособност и ще ви помогнат да покачите голяма мускулната маса. Тези препарати добре се комбинират един с друг, токсичните ефекти от стероидите за черния дроб са намалени, поради комбинацията с използването на орална форма и инжекции. В допълнение към тези препарати се включва и Proviron той ще помогне за предотвратяването на задържане на вода в организма и други негативни ефекти.


  • Цикъла ще ви позволи да покачите до 10 кг чиста мускулна маса.


Компонентите в цикъла са лесни за използване и разбираеми по действие :

Дианаболът или метана, както го наричат Българските спортисти, редуциращи името на активното вещество - метандиенон.


Без съмнение, това е един от най-популярните анаболни стероиди в света. Освен това той е известен, че има леко андрогенно действие, и при правилни дози елиминира нежелани ефекти. Следователно, може да се прилага при начинаещи, както и за опитни спортисти. Дианаболът ускорява синтеза на протеини и аминокиселини, което води до повишаване на качеството и увеличаване на мускулната маса.


  • В допълнение, косвено помага за намаляване на мазнините и подобрява азотния баланс.


● Нандролон деканоат - Известен още като Дека, съкратено от Deca Durabolin. В действителност, това лекарство допълва ефектите на метан, в допълнение към сила, стимул, издръжливост и стимулиране на растежа, допринася за укрепването на костите и ставите.


И това е от съществено значение за безболезнено и минимално травматични тренировки. Поради особеностите на дейността и обработката на нандролон в организма при умерени дози не присъстват почти никакви странични ефекти свързани с естрогенна активност, характерна за някои други видове тестостерон. Но, в нормални дози такива проблеми не трябва да се появят.


Така че, двата по-горе продукта увеличават анаболната активност, като по този начин се допринася за ускореното покачване на мускулна маса. Ако някой казва, че дори и с приемането на един от тези стероиди самостоятелно, може да наберете до 15 кг, това е вярно.


В цикъла е включен и Провирон, който като продукт е ароматазен инхибитор, което означава, че предотвратява превръщането на стероидите в естроген. В същото време той увеличава количеството на свободен тестостерон намалява депресията на сексуалните хормони и повишава качеството на спермата, също така има положителен ефект върху анаболните процеси допринася за твърдостта и подутината на мускулите.


Така, всичките три стероида - Дианабол + Нандролон Деканоат + Провирон като стероиден цикъл за мускулна маса – всеки препарат по-отделно запълва действието на другия, за да помогнете и компенсира някои негови недостатъци при действие върху тялото.


Резултатът: Един начинаещ използваш този цикъл ще получи голямо увеличение в мускулната маса, като може да не се притеснява за нежелани странични ефекти като например - по-слабо действие в либидото, гинекомастия (уголемяване на гърдите), повишено кръвно налягане от задържането на течности и др.

 

Схема на прием:Важно: СЛЕД СТЕРОИДНИЯ ЦИКЪЛ ЗАПОЧВА ПРИЕМ НА КЛОМИФЕН ЦИТРАТ В ДОЗИРОВКА 100 МИЛИГРАМА ДНЕВНО В ПЕРИОД ОТ 2 СЕДМИЦИ.

 

Стероидният цикъл садържа:


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, Цикли, Стероидни Цикли, Цикъл, за, мускулна, маса, Дека-Метан-Провирон, Цикъл за мускулна маса с Дека-Метан-Провирон