Цикъл за мускулна маса - 2

  • Код на продукта: 8 ампули, 200 таблетки, 20 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 123.00 лв

  • 8 флакона Нандролон Деканоат
  • 200 таблетки Напосим (Метандростенолон)
  • 20 таблетки Провирон

 

Метан + нандролон деканоат - достатъчно силни и ефективни субстанции, подходящи за културисти и атлети, които имат опит в стимулиране на физическата активност с помощта на спортното хранене и спортната фармакология. Тези стероиди помагат за значително подобряване на физическата работоспособност и ще ви помогнат да покачите голяма мускулната маса. Тези препарати добре се комбинират един с друг, токсичните ефекти от стероидите за черния дроб са намалени, поради комбинацията с използването на орална форма и инжекции. В допълнение към тези препарати се включва и Proviron той ще помогне за предотвратяването на задържане на вода в организма и други негативни ефекти. Цикъла ще ви позволи да покачите до 10 кг чиста мускулна маса. Комбинацията от препарати Naposim + Deca Durabolin (в този случай, нандролон деканоат) е класическа комбинация от стероиди за голямо придобиване на мускули.

 

Компонентите в цикъла са лесни за използване и разбираеми по действие :

 

Naposim е метан, както го наричат спортисти, редуциращи името на активното вещество - метандиенон. Без съмнение, това е един от най-популярните анаболни стероиди в света. Освен това лекарство е известно, че има леко андрогенно действие, и при правилни дози елиминира нежелани ефекти. Следователно, може да се прилага при начинаещи, както и за опитни спортисти. Напосим ускорява синтеза на протеини и аминокиселини, което води до повишаване на качеството и увеличаване на мускулната маса. В допълнение, косвено помага за намаляване на мазнините и подобрява азотния баланс.

Нандролон деканоат - Известен още като Deca, съкратено от Deca Durabolin. В действителност, това лекарство допълва ефектите на метан, в допълнение към сила, стимул, издръжливост и стимулиране на растежа, допринася за укрепването на костите и ставите. И това е от съществено значение за безболезнено и минимално травматични тренировки. Поради особеностите на дейността и обработката на нандролон в организма при умерени дози не присъстват почти никакви странични ефекти свързани с естрогенна активност, характерна за някои други видове тестостерон. Но, в нормални дози такива проблеми не трябва да се появят. Така че, двете по-горе лекарства увеличават анаболната активност, като по този начин се допринася за ускореното покачване на мускулна маса. Ако някой казва, че дори и с приемането на един от тези лекарства самостоятелно, може да наберете до 15 кг, това е вярно. Но корекция има във факта, че е рядко да се направи в такива случаи без използването на анти естрогени. След това вече всичко зависи от точността ви и изграждането на вашите тренировки и хранене, както и подходящия режим и почивка. В този цикъл, за да се избегнат напълно страничните ефекти ще използваме Провирон известен още като Masterolon. По-специално, то се добавя към процеса за облекчаване на възможните странични ефекти от действието на първите два продукта: намалено либидо, натрупването на излишната течност и т.н. Този продукт е ароматазен инхибитор, което означава, че предотвратява превръщането на стероидите в естроген. В същото време той увеличава количеството на свободен тестостерон намалява депресията на сексуалните хормони и повишава качеството на спермата, също така има положителен ефект върху анаболните процеси допринася за твърдостта и подутината на мускулите. Така, всичките три лекарства - Напосим + Нандролон Деканоат + Proviron като стероиден цикъл за мускулна маса – всеки препарат по-отделно запълва действието на другия, за да помогнете и компенсира някои негови недостатъци при действие върху тялото. Резултатът: Един начинаещ използваш този цикъл ще получи голямо увеличение в мускулната маса, като може да не се притеснява за нежелани странични ефекти като например - по-слабо действие в либидото, гинекомастия (уголемяване на гърдите), повишено кръвно налягане от задържането на течности и др.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, Цикли, Стероидни Цикли, Цикъл, за, мускулна, маса, Дека-Метан-Провирон, Цикъл за мускулна маса с Дека-Метан-Провирон