ANAVAR (Evo Genetics) Оксандролон 100 таблетки

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: 100 таблетки по 10 милиграма
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 59.00 лв

 

Anavar от Evo Genetics (100 таблетки по 10mg) - това е най-популярния анаболен стероид с дейност и (анаболна активност - 400% от тестостерон) и минимален андрогенен ефект (андрогенна активност - само 25% от тестостерон), произведен от фармацевтична компания Evo Genetics. Освен очевидните предимства, като например силата която дава, лекарството е забележително, защтото е без липса на странични ефекти - това не е присъщо на андрогенни странични ефекти, освен това е абсолютно лишен от естроген и прогестоген дейност.

 

Използва се предимно в областта на спорта, днес в популярните дисциплини като бодибилдинг, вдигане на тежести и леката атлетика, и други. В повечето случаи, спортисти ги използват за бързо и значително увеличение на производителността на енергия, както и за изграждане на сухи и стегнати мускули. Това полезно средство се използва и в рамките на медицината, в края на краищата оксандролон първоначално е разработен само и изключително за медицински цели за лечение на хора.

 

Какво представляват таблетките Anavar (Оксандролон)?

Активното вещество на описания стероид, както можете да разбирате от името му, е стероидът оксандролон. Тази популярна модификация е дихидротестостерон, обогатен с кислород, вместо въглерод във второто положение (осигурява няколко пъти по-висока анаболна активност в сравнение с тестостерон) първоначално е бил проектиран за използване в медицината.

 

Планирането и използването на стероиди е било при синдром на Turner и анемия, за лечение на HIV-отслабващи пациенти и в други ситуации. Въпреки това, времето ще сложи всичко на мястото си, а днес оксандролон е известен преди всичко като ефективно средство за спорта, а не като лекарствено средство.

 

Важно е да се изясни какви ефекти да очаквате по време на цикъл с анавар:

 

Значително увеличение в производителността на енергия

Увеличаване на възстановяването и мускулната твърдост

Голям ефект от изгаряне на мазнини

Повишеното производство на растежен хормон (HGH).

 

Във всичко това Анавар производство на Evo Genetics и неговата дейност трае средно от осем до дванадесет часа след последното прилагане.

 

Също така е важно да се отбележи, че е ефективното и относително безопасно да се използват таблетки Анавар в спорта и от жени. Жените, за разлика от мъжете, не трябва да използват много високи дози от лекарството, с препоръчваната доза в диапазона на 10-20 мг на ден (поради малката вероятност от странични ефекти при желаната доза може да бъде малко по-голям), момчетата и мъжете могат да използват доза от около 80 мг на ден.

 

Приема на оксандролон от спортисти е за препоръчваните около 6-8 седмици общо.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: oxandrolone, анавар, оксандролон, cygnus pharmaceuticals