Изчерпано количество
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки

Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
 • Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки по 50 милиграма
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 100.00 лв

Андролик е един от най-ефективните и силни перорални стероиди, разработен на базата на оксиметалон. Той има силна анаболна природа и допринася за бързото увеличаване на телесното тегло и мускулите.

 

Андролик: ефектът на продукта

Стероидът притежава най-мощния андрогенен ефект, като приемането на Androlic позволява на спортистите да постигнат добро увеличаване на мускулите и показателите за сила в рекордно кратко време. Спортист, който приема тези хапчета, може да качи до 5-7 кг в рамките на две седмици.

 

В хода на този инструмент тялото на спортиста натрупва много вода, в допълнение към мускулната тъкан, което води до бързо увеличаване на мускулната маса и обем. Отзивите в интернет свидетелстват за неговата висока ефективност и бързи резултати.

 

Андролик насърчава привличането на вода от мускулната клетка, което води до повишено натрупване на вода по време на курса с продукта. Такова стероидно вещество не дава качествено увеличение на мускулната тъкан, а осигурява чисто количествено покачване. Но стероидът "смазва ставите", което е важно за спортистите, страдащи от болки в ставите и работещи с големи тежести.

 

Той също така помага за увеличаване на червените кръвни телца в кръвта, поради което мускулите получават повече кислород. Атлетите, които употребяват Androlic 50 усещат огромен прилив на сила и не се чувстват уморени по време на тренировки. Така нареченото претрениране при приемането на тези хапчета е изключено, тъй като веществото създава условия за висока телесна регенерация.

 

Активната съставка на продукта - оксиметолон - е разработена от Синтекс през 1960 година. Лекарствените средства с тази активна съставка се отстраняват няколко пъти от производство и отново се освобождават под други търговски марки.

 

Androlic: дозировка и комбинации

В началото на прием на лекарството, на спортистите се препоръчва дневна доза Androlic - 50 mg, която трябва постепенно да се увеличава. След една седмица дозата трябва да бъде приблизително удвоена (до 100 mg). Таблетките като цяло трябва да се консумират с храна сутрин и вечер.

 

Разумно е продукта да се приема в количество от 1 mg на 1 kg телесно тегло, т.е. около 1-2 таблетки от 50 mg на ден.

 

Максималната доза на анаболните се счита за 3 хапчета и приемането на 4 вече не се препоръчва дори за опитни спортисти, тъй като, съдейки по обратната връзка от опитни спортисти, вероятността от тежки странични ефекти е висока. Спортистите, чието тяло е запознато със стероиди, до третата седмица на приложение могат да достигнат дневната доза до 100 mg. Същата схема може да бъде последвана от спортисти, чиято тегловна категория надвишава 100 кг.

 

Доста високата цена на Андролик е повече от компенсирана поради осезаемия ефект от приемането на стероида. Въпреки това, си струва да се помни, че хода на приема на стероиди не трябва да надвишава повече от 3-4 седмици, тъй като по време на приема има бързо насищане на рецепторите. По принцип не се препоръчва таблетките да се вземат повече от 8 седмици.

 

Добри резултати се постигат от спортисти, които комбинират Андролика със Сустанон или тестостерон енантат с последващия преход към къси естери и станозолол. Тази комбинация помага да се предотврати загубата на мускули след хода на стероидите. Комбинацията с Parabolan помага за постигане на значително увеличение на мускулната маса. Тази комбинация от своя страна е популярна сред професионалните спортисти и им позволява да постигат високи резултати.

 

Често тези таблетки се комбинират с нандролон деканоати. Този лигамент може да се използва и за бързо изграждане на мускулите. В допълнение, приемането на Androlic 50 се препоръчва за спортисти, страдащи от заболявания на ставите. Той значително натрупва течност не само в мускулите, но и увеличава естественото смазване на ставите.

 

Андролик: ревюта от спортисти

Стероидът е признат за едно от най-ефективните перорални лекарства за спортистите днес. Той е много популярен сред спортистите, които трябва да увеличат силата си. Той е широко известен и в бодибилдинга, тъй като позволява в най-кратък срок да се изгради голяма мускулна маса.

 

Ако вземем предвид мненията за Androlic, тогава можем да кажем, че тежкоатлетите смятат този препарат за незаменим и с негова помощ успяват да постигнат невероятни резултати. Бодибилдърите, които приемат тези хапчета, отбелязват прилив на кръв към мускулите (отлично изпомпване в тренировките), което увеличава тяхната производителност и издръжливост.

 

Многобройните отзиви за Androlic също показват, че това средство е най-доброто за спортисти, които са на диета и не искат да губят мускулна маса. Много спортисти го използват до последната седмица преди състезанието и задържането на вода в тялото се елиминира с помощта на дехидратиращи агенти и антиестрогени.

 

Употребата на такива хапчета не се препоръчва за жени, тъй като вероятността от странични ефекти под формата на маскулинизация е висока. Негативните прояви, включително могат да бъдат необратими и да доведат до плешивост, удебеляване на гласа, влошаване на състоянието на кожата.

 

Androlic също може да доведе при жените до нежелано допълнително окосмяване по лицето, краката, ръцете. Причината за такива негативни явления е, че това е твърде силно андрогенно лекарство за женското тяло, но въпреки това някои спортистки внимателно го вземат, за да постигнат невероятни резултати.

 

Androlic 50: странични ефекти и противопоказания

Неправилното дозиране на Androlic 50 или продължително приложение провокират последващо сериозно увреждане на черния дроб. Страничните ефекти на стероида могат да се проявят и под формата на пожълтели нокти, очи, ръце и кожа.

 

Активната съставка на лекарството причинява значително натрупване на течност, което може да предизвика повишаване на налягането в кръвния поток. Отзивите му са доказателство, че понякога приемането причинява главоболие и гадене.

 

Противопоказанията за Androlic (50 mg) от от British Dispensary са подобни на други перорални стероиди. Не може да се приема от юноши, бременни жени, хора със заболявания на сърцето, черния дроб и бъбреците. Също така е противопоказан при онкологични пациенти, както и при възрастни хора.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анадрол, , Оксиметолон, Анадрол, Оксиметолон, Androlic, (British, Dispensary), Анадрол, 100, таблетки, Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки