Изчерпано количество
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули

Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
 • Производител: Pharm Tec
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/200mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 80.00 лв

Boldenone Undecylenate (200 мг / мл 10 ампули) на Pharm tec Pharmaceuticals - е достатъчно силен анаболен и андрогенен стероид, който има дълга продължителност на действие. Неговият ефект се изразява в засилване на апетита и в натрупването на мускулна маса, така че като спортен препарат се използва предимно в курсовете за натрупване на маса. Предлага се като маслен разтвор и се използва парентерално (интрамускулно инжектиране).

 

Компанията производител Pharmtec е внедрила система за защита на произведените стоки от фалшифициране. Тази система включва проверка на кодове за сигурност (ID) на специалната страница на официалния сайт (http://pharm-tec.net/home2.html), като целта е потвърждаване на оригиналността на продуктите.

 

Boldenone от Pharmtec: произход и свойства

Болденонът (активното вещество на Boldenone Pharmtec) се получава химически от тестостерон. Той е модифициран, за да се подобри анаболния ефект и да се отслаби андрогенния. Резултатът е стероиден анабол, сходен в крайния си ефект с метандинона. Структурно болденонът се различава от тестостерона по присъствието на двойна връзка между първия и втория въглероден атом.

 

Болденон ундесиленат е дълъг етер на болденона, който се характеризира с продължителна активност (полуживот от 8 дни). Може да се каже, че е като ципионат или енантат за тестостерона. Първоначално стероидът е бил предназначени за ветеринарна употреба, например за повишаване на апетита на по-слабите животниили за натрупване на мускулна маса  в промишленото животновъдство. Понастоящем обаче, естерите на болденона се използват най-вече като спортен допинг.

 

Какъв ефект има Болденон, когато се приема за спортни цели?

 

 Повишен апетит;

 Натрупване на мускулна маса;

 Подобрено кръвообращение;

 Повишена издръжливост;

 Орелефяване  на мускулите.

 

Това не е пълният списък, но именно тези ефекти са от най – голямо значение за спортистите. Стероидът е обект на интерес от страна на представителите както на силовите спортове, така и на лекоатлети, плувци, скиори, боксьори или просто трениращи, които желаят да получат атлетичен външен вид. Голямото търсене се дължи на отличното съотношение на ефективност и безопасност на препарата.

 

Могат ли да се появят странични ефекти? Това не е изключено, но ако се спазват препоръките, то е малко вероятно. Възможни са усложнения като задържане на вода, възбудимост, акне, високо кръвно налягане, гинекомастия, атрофия на тестисите и др. С други думи, могат да възникнат андрогенни или естрогенни странични ефекти. Едновременно приложение на антиестрогени, например, анастодин (анастрозол) или летрозол (Letrosol), по правило, не се изисква.

 

Стероиден профил на Болденон Фармтек : 100% анаболна активност на тестостерон и 50% тестостеронова андрогенна активност; продължителност на действието- 14-15 дни, време за откриване - 4-5 месеца; ароматизация - слаба или умерена, чернодробна токсичност - отсъстваща или минимална, прогестогенна активност - няма.

 

Болденон от Pharmtec: курс и дозировка

На кого се препоръчва Boldenone 200 mg на Pharmtec (Молдова)? По принцип на спортисти от всички нива на опит - от начинаещи до професионалисти, а също така и на жени. При използване на умерени дози рискът от маскулинизация е сравнително нисък, така че спортистките определено си спестяват андрогенните странични ефекти, като загрубяване на гласа, акне, хипертрофия на клитора, повишено окосмяване на лице и тяло.

 

Оптималната доза е индивидуална, в противен случай обемът на лекарството може да бъде недостатъчен или прекомерен. И двата варианта са неприемливи! Средно мъжете приемат препоръчителна доза от около 400-600 мг на седмица (в рамките на 200-800 мг / седмица), жени - 50-100 мг на седмица (до 150-200 мг / седмица при отлична поносимост).

 

Основният начин да се използва Болденон e в комбинирани курсове с други стероидни хормони. Да вземем няколко примера: едната комбинация от стероиди е за начинаещи, а другата - за опитни състезатели.

 

Първи пример: Болденон + метенолон енант (предпочитана марка) + оксандролон (предпочитана марка). Този курс е предназначен за начинаещи "химици" и целта му е висококачествен мускулен растеж. Дозите могат да достигнат 400-600 mg болденон на седмица, 300-400 mg метенолон на седмица и 40-50 mg оксандролон на ден. Анавар също се използва за излизане от цикъл, а тамоксифенът (20-30 mg / ден) се приема за лечение след края на курса.

 

Втори пример: Болденон от Фармтек + тестостерон енант (предпочитана марка) + oxymetholone (предпочитана марка). За разлика от предишния курс, този модел е предназначен за средно напреднали и напреднали спортисти. Дозите са по-големи: boldenone - 600-800 mg седмично, тестостерон - 750 mg на седмица, оксиметолон - 50-100 mg на ден. Накрая се използва тестостерон пропионат - 100 mg на всеки 2 дни, а за следкурсова терапия се приема тамоксифен, отново по 30-40 mg на ден.

 

Препоръчваме да посетите раздела "Готови курсове" на нашия уебсайт. Тук ще намерите още повече комбинации, придружени от подробни описания. Ще имате възможност да изберете препарати на определени търговски марки и да си харесате готов курс, който може да бъде поръчан с няколко кликвания на мишката.

 

Болденон от Pharmtec: какви са отзивите?

Как спортистите характеризират Болденон Фармтек. Накратко, купувачите оставят най-вече положителни мнения. "Boldenone", въпреки че не е най-популярният стероид, се представя добре при курсовете за натрупване на мускулна маса. Ето защо ревютата в мрежата за него често са похвални.

 

Мненията "от първа ръка" можете да видите в нашия форум. Също така там пишат квалифицирани консултанти, които отговарят на въпросите на посетителите относно спортната фармакология, курсовете, диетите и тренировките. Регистрация на Anabol.bg форум е много бърза - няма да отнеме повече от 2-5 минути (или можете да направите връзка с профила си в социална мрежа - Facebook).

 

Boldenone Undecylenate: откъде да купя?

Ако търсите откъде да купите спортна фармакология, която да е  сигурна и надеждна, тогава оптималните условия за себе си може да намерите на Anabol.bg В момента има възможност за избор на достъпни спортни продукти за почти всякакво приложение - от натрупването на маса до изгарянето на мазнини. И най-важното - ние осигуряваме най-високо качество на обслужване, като се започне със скоростта на обработка на поръчките и се стигне до доставянето им.

 

При нас можете да закупите Болденон без прекален риск, тъй като ние имаме цялостна система за сигурност на ресурсите: модерна DDoS защита и SSL връзка. От наша страна гарантираме сигурността на личните данни, предавани по време на регистрацията на поръчката. С други думи, ако клиентът не желае, никой никога няма да разбереза направената от него покупка.

 

При нас имате възможност да пестите благодарение на гъвкавата система от отстъпки, филиалната партньорска програма, постоянните продажби и честите промоции на нашия онлайн магазин. Например, системата от отстъпки възнаграждава клиентите с ценни бонуси за поръчки: подарък за избор, отстъпка в проценти, безплатна доставка. Всички подробности са в раздела "Често задавани въпроси: въпрос-отговор".

 

Избирайки Anabol.bg за закупуване на Boldenone Undecylenate Pharmtec, няма да сбъркате. Репутацията на сайта говори сама за себе си. Ние сме известни като честен продавач, който може да бъде проверен чрез преглед на клиентски отзиви на страницата "История и мнения" или в съответната тема във форума.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pharm, Tec, Pharm Tec, Boldenone, (Pharmtec), Поръчка, на, Болденон, ампули, Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули