Dbol (ProPharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.

  • Код на продукта: 100 таблетки / 10мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00 лв

Dbol от фармацевтична компания ProPharma - е стероид,който е със силна анаболна активност и с ниско капацитетен андрогенен ефект. Препарата има голямо възвдействие върху синтеза на протеини, което го прави толкова ценен. Активността на този стероид позволява значително увеличаване на мускулната маса, укрепване на костите, повишаване на апетита, сила и други показатели, имащи отношение към спортиста и в спорта като цяло.
Основната цел в която се използва препарата Dbol, произведен от ProPharma е в спортната практика като атлетите в триатлона, атлетите в културизма, вдигане на тежести и много други дисциплини. Те го прилагат главно за подобряване на физическата активност (увеличение на силата мускулната маса издържливост и други). Този препарат ефективно се използва и в медицината – в наришение на усвояването на протеини,за повишаване на апетита, за подобряване на здравето, укрепване на костите и други.

 

Какво има в капсулата Dbol и какъв ефект изразява тя?


В основата на Дбол е най-известният стероид метандиенон (Methandrostenolone), разработен в средата на 20 век от д-р Джон Циглер. Метан както го наричат всички се появява на пазара веднага след тестовият му период, в началото на 60те години и веднага се вписва в спортната подготовка на много атлети, поради мощното си действие и поредица от положителни ефекти.
Наред с другите стероиди на капсули (метандиенон) е наистина мощен, и с силна анаболна активност, равна на 200% ендогенен тестостерон, деиствието му започва след 6-8 часа след поглъщане. Андрогенната активност в сравнение с тестостерона намалява точно два пъти (50% от ендогенен тестостерон). Също така този стероиди притежава много добра функция,разкритието му в кравта е само 5 седмици след спиране на приемат му.
Можем да отбележим че това лекарство има благоприятни ефекти не само при мъжете но и при жените. Те трябва да използват най-ниската доза в диапазона на 10-20мг на ден за да избегнат вирилизацията. За информация: вирилизация или синдром на мъжествеността - синдром се характеризира с развитието на мъжките функции при жени (хирзутизъм, промени в тип тяло, задълбочаване на глас, и т.н.).

 

Цикал с Dbol или как се използват таблетките Метандростенолон:


Как се приема Dbol в комбинация, и с какви анаболно активни вещества трябва да се комбинира? Ефективните варианти и комбинации, при този стероид са много, но ако се стремите към увеличаване на мускулната маса, най-добре е да съчетаете препарата с Нандролон. Дозите могат да варират така: нандролон - около 200 мг на седмица, и описания Dbol - около 30 мг на ден. Изходът от този цикал може да бъде с Тестостерон Пропионат с доза около 100 мг през ден и терапия за след стероиден цикъл - Провирон (30 mg на ден).
 

Ефектите от приема на Метандростенолон (Метан)

1. Придобиване на голяма мускулна маса.
2. Значително увеличение на мощността.
3. Бързото възстановяване на мускулите, връзките и сухожилията след тежки тренировки.
4. Забавяне на калция в костите ви, който укрепват костната система.
5. Значително обогатяване на кислород и кръв към мускулите.
6. Увеличаване на агресивноста в тренировките.
7. Добра възвръщаемост за пълно изпълнение на вашите тренировки

Метандростенолон (Dbol) се съвместява най-добре с по доло изброените препарати.
1. Тестостерон Пропионат
2. Нандролон деканоат
3. Сустанон 250 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Метан, , Метандростенолон, Метан, Метандростенолон, Dbol, (ProPharma), Метандростенолон, 100, таблетки, по, 10мг., Dbol (ProPharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.