Deca Durabolin (Organon) - Nandrolone (Жълта дека)

  • Производител: Karachi
  • Код на продукта: 5 флакона по 2мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 30.00 лв

Deca Durabolin - инжекционен стероид с високо анаболен ефект и нисък андрогенен ефект. Активна съставка - нандролон деканонат, концентрацията на 100 мг / мл, е в един флакон от 2мл.  Чрез стимулиране на синтеза на протеини, тя създава положителен азотен баланс, причинява увеличено нарастване на мускулната тъкан, помага за укрепване на костите.

 

Това е съпроводено с увеличаване на производителността на енергия и издръжливост по време на ускоряване на процесите на възстановяване. Лекарството запазва активността в продължение на 14 дни след инжектирането. Препоръчителните дози повишават имунитета, както и другата му благоприятна функция, че е безопасен за черния дроб и други органи.

 

В една кутия се садържа - 5 флакона по 2мл активна субстанция Нандролон Деканоат (производител Organon)

 

Deca Durabolin: Описание и Приложение

Нандролон деканонат, активната съставка на лекарството започва да се използва в началото на 60-те години на 20 век за лечение на различни заболявания, свързани с нарушение на анаболните процеси в организма, недостатъчна продукция на собствените хормони, както и анемия, хронични инфекции, тежка травма при хирургия.

 

Почти едновременно с клиничното приложение започва да се използва Deca Durabolin и в спортната фармакология. Увеличаването на мускулната маса, увеличаване на силата, бързо възстановяване на мускулите.

 

За мъже спортисти инжекционния Deca Durabolin – е един от най-ефективните лекарства за мускулна маса. Тя осигурява максималното възможно покачване на мускулна маса и качество на захранването с минимален риск и на практика няма странични ефекти.

 

Deca Durabolin от Organon насърчава активната форма на мъжки полови белези, и отрицателното въздействие върху производството на андроген тестостерон, така че момчетата преди пубертета трябва да го приемат в умерени количества, за предпочитане под наблюдението на лекар.

 

Посъветваме жените да вземат този анаболен стероид много предпазливо, в минимални дози в малка продължителност на цикъл, за да се избегнат явните прояви на вирилизация.

 

За да придобиете очаквания резултат от препарата, се нуждаете от тежки тренировки, и добро възстановяване. Трябва да спазвате режим в спорта и да приемате правилно спортно хранене.

 

Deca Durabolin: Мнения

В нашия форум можете да намерите ревюта от обсъждането на нейната ефективност, и възможности за приложение. Опитните състезатели ще споделят опита си, и ще разкриват анаболните свойства на всички спортни стимуланти. Отзиви на опитни спортисти ще ви помогнат да разберете какво да очаквате от лекарството и да определите дали това е стероидът, който е необходим, за да постигнете вашите желани резултати.

 

Deca Durabolin : цената на препарата и цената за цикъл

Ако решите да започнете цикъл с Дека Дураболин, мненията, за които са ви убедили в правилността на този избор, вече е време да помислите дали ще е самостоятелно или в комбинация. Къде да направите поръчка? И колко седмици отнема един цикъл?

 

Активната съставка работи до 14 дни, така че да се запази работната концентрация е нужна само една или две този на седмица от Deca Durabolin. Препоръчителната доза е 200 до 600 мг. Препоръчителната продължителност на цикъла 6-7 седмици. През този период с активна тренировка наддаването на тегло може да достигне до 10 кг.

 

Ефективна комбинация с Winstrol, ще помогне за изграждане на качеството на мускулите и консолидиране на постигнатите резултати. За чиста мускулна маса  най-ефективно е комбинация с оксиметолон или метандиенон. Взети заедно, тези продукти дават добри резултати, отколкото сумата от техните ефекти, когато се прилагат поотделно.

 

Докато след прекратяване на анаболния цикъл намаление при телесните килограми на практика не се наблюдава или е минимално, може да се използва за по-голямо осигуряване на лекарства с антикатаболен ефект, като Кленбутерол. До известна степен ще се увеличи цената на цикъла, но в някои случаи се оправдава.

 

На практика, Deca Durabolin, чиято цена може да изглежда висока за начинаещи, не е толкова скъпа, както смятат, защото е достатъчен един прием на седмица. Изчисляването на дозата, както честотата и продължителността на цикъла, можете лесно да изчислите цената за целия период от време. Ако има затруднения при определянето на необходимото количество препарати, нашите специалисти ще ви помогнат да решите този въпрос.

Описание на Deca Durabolin

Deca Durabolin е стероид и високо анаболен ефект. Препарата има активност в продължение на 14 дни. Deca Durabolin е безопасен за черния дроб. 

Приложение на Deca Durabolin

За постигане на задоволителни резултати се препоръчват интензивни тренировки и добро възстановяване. Освен това трябва да спазва подходящ хранителен режим. Приема на този стероид от жени трябва да се състои в минимални дози и малка продължителност. 

Ефекти от приема на Дека Дураболин

Един от основните ефекти е увеличаването на мускулна маса. Освен това насърчава активната форма на мъжките полови белези. Има отрицателно въздействие върху производството на андроген тестостерон.

Комбинация на Deca Durabolin с други стероиди 

Deca Durabolin  се комбинира успешно и с други стероиди. Комбинацията на Deca Durabolin с Winstrol спомага за изграждане на мускулна маса и консолидиране на резултатите. Ефективната комбинация на Deca Durabolin и Оксиметолон подпомага изчистването на мускулната маса. 

                                            

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон, мускулна-маса