Изчерпано количество
  • Decaject (Orienpharma) Нандролон Деканонат - 5дози/1мл.
  • Decaject (Orienpharma) Нандролон Деканонат - 5дози/1мл.

Decaject (Orienpharma) Нандролон Деканонат - 5дози/1мл.

    Изчерпано количество
  • Decaject (Orienpharma) Нандролон Деканонат - 5дози/1мл.
  • Decaject (Orienpharma) Нандролон Деканонат - 5дози/1мл.
  • Код на продукта: 5 дози по 1мл.
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 70.00 лв

DECAJECT - е инжекционен анаболен стероид с активно вещество - нандролон деканоат. Неговото действие е с висока анаболна активност, ниско андрогенен ефект и минимален ароматизатор. След инжектиране, активното вещество е активно до 15 дни. Лекарството насърчава растежа на мускулите и укрепване на костите, насищане с кръв и кислород.

Също така, чрез своите действия тя елиминира болки в ставите и подобрява имунната система. Тази активна съставка е практически нетоксична за черния дроб, така че в културизма е считан за един от най-безопасните стероиди и на практика не показва нежеланите лекарствени реакции при препоръчителна доза.

 

 

DECAJECT : Информация и прилагане

Нандролон деканоат е основана през 60-те години на ХХ век, и се използва за лечение на анемия, последиците от мащабни операции, забавяне на растежа, за някои видове рак и други заболявания, чието лечение изисква стимулиране на анаболните процеси в човешкото тяло.

Други ефекти на DECAJECT : укрепване на костите, увеличаване на мускулната маса и възтановяването на ставите - бързо се оценява от спортистите. Лекарството се използва широко за бързо набиране на мускулна маса, тъй като стимулира синтеза на протеини и забавя течността в мускулната тъкан.

 

 

Нандролон Деканонат : дозировка и комбинации

Тези стероидни инжекции се предлага в спринцовки от 1 мл с концентрация на активната съставка от 200 мг / мл. Преди да купите тези стероиди  е важно да се знае, че положителният ефект не се наблюдава при увеличение на препоръчаната доза, а подходяща тренировка във връзка с правилно спортно хранене.

Начинаещи спортисти не трябва да надвишават препоръчителната дозировка от 100-200 мг на седмица. Опитните спортисти коригират седмична доза от 400-600 мг. Имайте предвид, че надвишаването на този лимит, не е значителен напредък може само да си докарате нежелани реакции.

Опитни състезатели споделят, че за да се покачи повече маса може да се сложи и станозолол. В допълнение, можете да използвате Кленбутерол за инхибиране на катаболните реакции и подпомагане за изгарянето на мазнини. Когато дозата надвишава тази комбинация ще помогне да се намали или премахнат някои странични ефекти. Не се препоръчва по време на цикъла да се приема натриеви-съдържащи препарати, като такива комбинации водят до натрупване на телесни течности.

Ако не знаете как да направите вашият цикъл с този анаболен стероид, консултирайте се с опитни състезатели, които са взимали лекарството правилно и са направили реален напредък. На нашия форум вие винаги ще намерите съмишленици и опитни състезатели. Задайте своя въпрос правилно и винаги ще получите добър съвет и ефективна помощ.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон, деканоат, Дека, Нандролон деканоат, Decaject, (Orienpharma), Нандролон, Деканонат, 5дози/1мл., Decaject (Orienpharma) Нандролон Деканонат - 5дози/1мл.