DROS P 200 (Evo Genetics) Мастерон флакон

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 54.00 лв

Дростанолон пропионат - стероид с подчертан андрогенен и анаболен ефект, не ароматизира. Лекарството е открито през 1959 г., а  през 70-те години добива известността си в световния културизъм.

 

Дростанолон пропионатът се използва активно от спортистите на Запад и през последните години става все по-популярен сред всички спортисти поради силно забележимите положителни ефекти и почти пълната липса на странични ефекти.

 

Ползи и ефекти от Dros P 200 Evo Genetics

 

Дростанолон пропионат има меко, но в същото време бързо действие. Продуктът е особено ценно за спортисти, които искат да натрупат чиста мускулна маса и да получат грандиозен релеф за кратко време. Резултатът от употребата на медикамента няма да трае особено дълго, но основните ефекти на лечението включват:

 

Стимулиране активния растеж на мускулната маса;

Помага за премахване на слоя подкожна мастна тъкан. По време на курса средно спортистът губи около 5 - 7% от телесните мазнини;

Придава еластичност на мускулите и изразен релеф;

Има лек диуретичен ефект;

Увеличаване на показателите за сила и издръжливост;

Допринася за потискане на катаболния ефект.

 

Активната субстанция Мастерон бързо се елиминира от тялото, което му позволява да се използва по време на периода на релеф или преди състезание. Стероидът не задържа течност в тялото, а също така няма изразена токсичност за черния дроб.

 

Как да приемате продукта от Evo Genetics?

 

За да получите максимален резултат, трябва да направите правилния курс. Средно продължителността на курса е от 1,5 до 3 месеца. Цикълът на приемане на пропионат Drostanolone е подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи в културизма, а също така и за жени.

 

Инструкции за употреба и дозировка:

 

Седмична доза за професионални спортисти 400 - 500 mg, за начинаещи - 200 mg., За жени - 100 mg;

Как да се инжектира лекарството. Честотата на инжекциите е три пъти седмично или всеки ден;

Цикъл - до три месеца.

 

За да се повиши ефективността на употребата на продукта, той може да се комбинира с други стероиди. Дростанолон пропионат се комбинира с стероиди като:

 

тренболон - за повишаване на мускулната маса;

тестостерон пропионат - за бързо облекчение;

винстрол - за бързо изсушаване;

туринабол - за получаване на твърди, стегнати мускули, без излишна течност.

 

В случай на комбиниран курс с тестостерон пропионат, трябва да се добави употребата на гонадотропин за потискане на ендогенния ефект на тестостерона.

 

Отзиви от спортисти за Мастерон

Според проучване на един от спортните ресурси, отзивите за пропионат Дростанолон са предимно положителни. Спортистите отбелязват:

 

тежест на ефекта в 87% от случаите;

качеството на натрупаната маса бе отбелязано с 88%;

добра поносимост към инжекциите - 86%;

няма странични ефекти - 98% от спортистите.

 

Къде да купя качествени анаболни стероиди

Ако искате да си купите оригинални, качествени продукти, то Вие сте попаднали на правилното място. Всички продукти в нашия специализиран магазин за спортна фармакология са сертифицирани, не са фалшиви. Можете да проверите автентичността на средствата, като използвате кодовете, отпечатани на всеки продукт.

 

Ние предлагаме достъпни цени за висококачествени продукти. Само доказани производители и перфектно обслужване от нашите служители е онова, което ще намерите в онлайн магазин Anabol.bg

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Мастерон, Дростанолон, пропионат, Мастерон, Дростанолон пропионат, DROS, 200, (Evo, Genetics), Мастерон, флакон, DROS P 200 (Evo Genetics) Мастерон флакон