Изчерпано количество
 • Nandrolone Decanoate - Pacific
 • Nandrolone Decanoate - Pacific
 • Nandrolone Decanoate - Pacific

Nandrolone Decanoate - Pacific

  Изчерпано количество
 • Nandrolone Decanoate - Pacific
 • Nandrolone Decanoate - Pacific
 • Nandrolone Decanoate - Pacific
 • Код на продукта: 10 ампули по 250 мг/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 77.00 лв

Nandrolone Decanoate от Pacific Pharmaceuticals​ – с активна съставка нандролон деканонат ( дека ) е използват предимно от спортисти и културисти.

 • Дека от Pacific предвижда на спортистът покачване на качествена мускулна маса, увеличаване на производителността на енергия, също има положителен ефект върху ставите.

 

Какво е Nandrolone Decanoate: Описание на стероида

 

Самия нандролон е естествен хормон, присъства в човешката кръв в малки количества. Той е синтезиран под формата на етер през 1950 г. в американска лаборатория, и започва да се произвежда под името Дека.

Медицинска употреба на Нандролон Деканоат описва подробно как да се използва при лечението на заболявания, такива като анемия, рак на гърдата при жени, хронични инфекциозни заболявания, забавяне на растежа при деца.

 • Също така, нандролон деканоат стимулира възстановяването след операцията и обширна травма.

 

Неговите свойства Нандролон Деканоат до голяма степен са наследени от тестостерон като активната съставка на стероидната молекула се различава само по липсата на метилова група в 19-въглероден атом. Но тази разлика води до значително увеличение на анаболните свойства на лекарството и намаляването на андроген.

Нандролон взаимодейства с прогестероновия рецептор, който е отговорен за някои от неговите странични ефекти.

Така дека се различна от действието на тестостерон, под влиянието на 5-алфа редуктаза не се превръща в дихидротестостерон. На практика това означава, че страничните ефекти на андрогенни стероиди не се проявяват практически и поради това е много по-безопасно от тестостерон.

Нандролон Деканоат има дълъг ефект на действие в организма след инжектирането продължава две седмици. Това се дължи на дългия естер, прикрепен с молекула на нандролон. Понякога спортисти предпочитат по-къса версия - нандролон фенилпропионат, който е по-подходящ за жени.

В бодибилдинга Нандролон Деканоат и неговите аналози са широко използвани, но тя не е подходяща за състезатели, въпреки хубавите анаболни ползи. Фактът, че нандролон се намира в кръвните тестове като допинг половин година след края на цикъла.

Но нашият форум потвърждава, че това е един перфектен продукт за тези, които са само в началото на професионалната кариера и мислят за първото си състезание, както и за тези спортисти, които са принудени да се възстановяват от нараняванията или здравословни проблеми.

Атлетът, който избере да закупи този анаболен препарат, и ако реши да мине първо през аптеката да провери дали се продава такъв медикамент ще е само загуба на време.

Въпреки това, нашият онлайн магазин лесно ще реши този проблем. Въпреки че, както с всеки стероид разходите и цената точно за стероиди Pacific Pharmaceuticals никога не е ниска, защото тяхното съотношение цена / качество се оценява високо от атлетите в продължение на няколко години.

 

 

Как да приемате Нандролон (Дека)

Инжекциите с лекарството се поставят обикновено веднъж седмично, въпреки че има и привържениците на по-рядко приложение. Обикновено, нандролон деканоат остава в кръвта на високо ниво за 10-14 дни, така че за целта не са необходими чести инжекции.

Цикъл с дека Pacific Pharma трябва да бъде приблизително, 6-8 седмици. Това се дължи на факта, че действието на стероида не започва веднага, и се развива постепенно, така че незабавни резултати не очаквайте.

 

 • Разбира се затова време, ако използвате тестостерон, можете да получите много по-впечатляващи резултати, но ще бъдат значително по-малки. Приложението на Нандролон - Дека предвижда предвижда от 4-8 кг. качествени мускули.

 

 • За мъже дозировката на лекарството започва от 250 мг на седмица, до най-високи количества от 600 мг.

 

Жените, който искат да използват Нандролон Деканоат по принцип не се препоръчва поради дългата дейностна стероиди в организма. За предпочитане е да се използва по-лекия  - нандролон фенилпропионат. Въпреки деканоата да е сравнително безопасен от гледна точка на андрогени, когато се използва при жени, особено във високи дози, се показват ефектите на вирилизация.

Прием на нандролон за начинаещи може да се извършва индивидуално (соло), не може да се каже, че е много силен анаболен стероид като се използва сам, затова се използва в комбинация с други анаболни стероиди.

Неговата дългосрочна употреба идеално се комбинира с тестостерон пропионатсустанонметан за да се увеличи обема на мускулна маса.

Трябва да се запомни, че всички комбинирани цикли изискват използването на провирон. Би било добре да се включи и гонадотропин или тестостеронов бустер в терапията след цикъл.

 

 

Отзиви за Дека от Pacific

 

Дългата история на този инжекционен стероид е натрупал много хубави примери, който потвърждават неговата ефективност. Отзивите публикувани в нашия форум, също са изключително положителни. Атлети обясняват, че ефектите са: постепенно увеличаване на мускулната маса, придружено от напредъка на сила и издръжливост.

Също мнения за Нандролон Деканоат отделят голямо внимание на нейното въздействие върху ставите и противовъзпалителните ефекти. Много бързо и лесно възстановяване от наранявания казват изявленията на клиентите, както и дава възможност на атлета да остане в добра форма.

Отзиви за Нандролон Деканоат от нашите клиенти оставят само положителни впечатления, спортисти казват, че странични ефекти никога не са забелязвали дори, когато са увеличавали дозата до 800мг. на седмица.

 

 

Къде мога да закупя Nandrolon 250

 

В нашия онлайн магазин можете да си купите този стероид безопасно и рентабилно, до колкото е възможно. Ние работим на територията на Република България. И затова отпада въпроса от къде да купя спортна фармакология. Ние ценим и уважаваме нашите клиенти, като предлагаме широка гама от стероиди и спортни медицински продукти с гаранция за качество.

 

Поръчка Нандролон Деканоат  може да направите много лесно, защото в продължение на много години опит ние сме създали верига на доставки директно от производителите на лекарства, тоест всичко идва при нас „от първа рака”.

Ето защо, ако сте решили да си купите Нандролон Деканоат в нашия онлайн магазин, цената му ще бъде изгодна за вас, и качеството е гарантирано. В допълнение, когато има голяма поръчка ще получите значителна отстъпка.

 

За да поръчате този стероид трябва да направите няколко прости стъпки, за да получите перфектни мускули, сила, издръжливост, както и да укрепите връзките и ставите. Няма нищо чудно, че този препарат е толкова популярен сред спортистите с различна спортна подготовка.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: нандролон деканоат, дека дураболин, pacific pharmaceuticals